Off topic z ZFP akademie

Vše o této přímé formě prodeje

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod KaliH2O 6. 3. 2010 19:00

Patrik: tak jak? jdeš do toho? ;-) já už si vybrala toho pokladníka 8-D
klidně budu vařit kafe na prezentacích :mrgreen:
KaliH2O
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jack111 6. 3. 2010 19:10

PatrikChrz píše:Když já jsem úžasně vybíravej v pití a hlavně v jídle a mám dojem, že na Ruzyni by pro to asi neměli příliš pochopení :).

Podle toho jak vybíravý. Pokud je to z nějakého přesvědčení (vegetarián, náboženství), tak pro ně pochopení mají. Možná to nebude ale úplně zadarmo.
Jack111
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 6. 3. 2010 19:12

mikicz píše:PatrikChrz: děláš, jako by u nás v kriminálech dávali jenom vodui a chleba. Hele, ubytujou tě, ošatí, nakrmí a ještě můžeš vydělávat pronájmem svého bytu...

Když ono je takových věcí co já nejím. Předně moc nemusím vařená jídla (typu omáčky, guláš, atd), mám raději smažená (takový přírodní řízek, mňam :mrgreen: ). A taky nemám rád brambory a bramborovou kaši a bramborák a bramborový salát, akorát hranolky, mám oblíbenou značku kečupu a hořčice. A nepiju minerálky a obyčejnou vodu jen výjimečně (nejsem žába :)), kávu a čaj taky moc nemusím, nejraději mám džusy, a tak podobně. Proto taky nechodím na obědy v naší kantýně, na nějakou flákotu s UHO fakt nejsem zvědavej.
K čemu by mi asi ty prachy z pronájmu byly, když bych je neměl za co utratit? A hlavně by mi chyběl Internet :)

Jack111: ne, o žádné náboženství nejde, jsem opravdu jen vybíravý. A vegetarián? Fuj :(. Nechápu tyhle lidi, co odmítají maso a pak upravují různou zeleninu tak aby se vzhledem a chutí co nejvíce masu podobala 8-P . No, napadlo by vás někdy upravovat maso tak, aby chutnalo jako soja? :D
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod S474N 6. 3. 2010 19:15

mikicz píše:..ještě můžeš vydělávat pronájmem svého bytu...

No Patriku, to by stalo za zvazeni, co ty na to jakozto kolenovrt? :hm :mrgreen:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 6. 3. 2010 19:46

Jenže k čemu jsou prachy, když je není za co utratit? Navíc ještě by mě mohli nutit ve vězení pracovat, aspoň co jsem měl možnost sledovat že se něco takového chystá. S PC nemám problém, ale u lopaty/soustruhu/krumpáče bych nevydržel ani den. Když mi jako malému tatínek kdysi vykloubil ruku, když mě zvedal z podlahy, tak doktor řekl rodičům: "musíte ho nechat studovat, horník ani zedník z něj nebude" :)
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod KaliH2O 6. 3. 2010 19:47

jak tě to tatínek zvedal? :shock:
KaliH2O
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 6. 3. 2010 19:52

No úplně normálně. Seděl jsem na zemi a on mě chytnul za ruku a zvedl.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod S474N 6. 3. 2010 19:56

Zvedal ho lopatou, kterou ho nejdrive pretahl pres hlavu :mrgreen:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 6. 3. 2010 20:02

Mám, uvolněné vazy, takže to nebyl až takový problém.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod papshop 6. 3. 2010 22:24

To jsem netušil, že z toho rozdělení vlákna nakonec vzejde tak smyslplná diskuze. Asi jsem si ucvrnknul. :D
Vy mě neznáte, když se nase.u, ale až mě poznáte, to se teda budete divit.
papshop
Nadšenec

Odeslat příspěvekod papshop 6. 3. 2010 22:26

Patriku, než nás seberou, při té rychlosti, jak zavírají vlastníky a zakladatele jiných podobných společností, tak už si budeš moci v krimu připlatit nadstandart jako ve špitále.
papshop
Nadšenec

Odeslat příspěvekod KaliH2O 8. 3. 2010 14:52

tak, kdo se ujme stanov spolku? ;-] Už jsem zas tak rozpumpovaná, že si snad půjdu stoupnout na Václavák k amplionu :hm
KaliH2O
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jsemztohojelen 8. 3. 2010 14:56

vida, tak je to na dobré cestě
jsemztohojelen
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod papshop 8. 3. 2010 19:06

No jo, poradce Romanov si zase plácá kapsu.
papshop
Nadšenec

Odeslat příspěvekod KaliH2O 9. 3. 2010 06:22

on si plácá kapsu a mně se v kapse otevírá nůž ;-)
KaliH2O
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka