mikicz píše:PatrikChrz: děláš, jako by u nás v kriminálech dávali jenom vodui a chleba. Hele, ubytujou tě, ošatí, nakrmí a ještě můžeš vydělávat pronájmem svého bytu...
Když ono je takových věcí co já nejím. Předně moc nemusím vařená jídla (typu omáčky, guláš, atd), mám raději smažená (takový přírodní řízek, mňam

). A taky nemám rád brambory a bramborovou kaši a bramborák a bramborový salát, akorát hranolky, mám oblíbenou značku kečupu a hořčice. A nepiju minerálky a obyčejnou vodu jen výjimečně (nejsem žába

, kávu a čaj taky moc nemusím, nejraději mám džusy, a tak podobně. Proto taky nechodím na obědy v naší kantýně, na nějakou flákotu s UHO fakt nejsem zvědavej.
K čemu by mi asi ty prachy z pronájmu byly, když bych je neměl za co utratit? A hlavně by mi chyběl Internet

Jack111: ne, o žádné náboženství nejde, jsem opravdu jen vybíravý. A vegetarián? Fuj

. Nechápu tyhle lidi, co odmítají maso a pak upravují různou zeleninu tak aby se vzhledem a chutí co nejvíce masu podobala

. No, napadlo by vás někdy upravovat maso tak, aby chutnalo jako soja?

Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.