Financni poradce

Vše o této přímé formě prodeje

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 8. 3. 2011 18:17

Myslíš něco takového?
http://forum.mesec.cz/index.php?topic=1 ... 77#msg5677

Obecná poučka: když se vám někdo ozve, že pro vás má výhodnou nabídku, buďte si jistí tím, že je výhodná pro něj :).
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod S474N 8. 3. 2011 19:20

PatrikChrz: profesional, co chces vic :mrgreen:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 8. 3. 2011 19:49

Člověče nevím, jestli v tomto případě nazvat profesionálem. Podstatnou podmínkou je, aby si činností vydělal a to zde, zdá se, splněno nebylo :D

Viz naše debata na téma profesionál / amatér

viewtopic.php?f=316&t=1078305&st=0&sk=t&sd=a&start=945
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod S474N 8. 3. 2011 19:53

PatrikChrz: si nejak nepobral ironii v mem prispevku, ze? :mrgreen:

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Petr Tomeš 9. 3. 2011 00:42

S474N píše:Petr Tomeš: tak si to tady pekne shrnul a souhlasim s tebou, ze to vsechno by mel PORADCE delat. Problemem v tomhle byznyse je pouze to, ze vetsina nejsou PORADCI, nybrz "PORADCI", neboli exoti typu mlada matka na materske dovolene nebo ruzni studentici ci jini zkrachovalci, ktere lapi do svych siti v lepsim pripade OVB, Partners apod. nebo v horsim pripade ZFP a podobni. A vo vo vo vo tom to je.

A ty myslíš, že mě nesere, když to tak velká část (asi většina) dělá bez ohledu na společnost? Ten trh by se měl pročistit co nejdříve. Bohužel tohle je tak abstraktní a složitá oblast, že klient pozná skutečnou hodnotu rady svého poradce až když se mu něco stane nebo až když jde do důchodu. Do té doby je to hlavně o pocitech.
Petr Tomeš
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 9. 3. 2011 08:29

Petr Tomeš: tak a oklikou se opetovne dostavame na zacatek tohoto tematu, kde jsem tvrdil, ze i prostitutka ma lepsi povest, protoze u ni alespon klient vi, na cem je.

BTW toto zamestnani sis zvolil sam, tak se nediv, ze te spousta lidi zaradi tam, kam bys asi nechtel. Ale kdyz uz jednou chodis v zumpe, tak se nediv, ze potom pro tyto lidi *****.

S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod galan.marten 9. 3. 2011 10:34

Petr Tomeš píše:
S474N píše:Petr Tomeš: tak si to tady pekne shrnul a souhlasim s tebou, ze to vsechno by mel PORADCE delat. Problemem v tomhle byznyse je pouze to, ze vetsina nejsou PORADCI, nybrz "PORADCI", neboli exoti typu mlada matka na materske dovolene nebo ruzni studentici ci jini zkrachovalci, ktere lapi do svych siti v lepsim pripade OVB, Partners apod. nebo v horsim pripade ZFP a podobni. A vo vo vo vo tom to je.

A ty myslíš, že mě nesere, když to tak velká část (asi většina) dělá bez ohledu na společnost? Ten trh by se měl pročistit co nejdříve. Bohužel tohle je tak abstraktní a složitá oblast, že klient pozná skutečnou hodnotu rady svého poradce až když se mu něco stane nebo až když jde do důchodu. Do té doby je to hlavně o pocitech.

To, co říkáš, je jen snůška neuvěřitelných frází (kopeš za Partners?). Jsi tak naivní nebo mazaný? Každopádně jsi stejně nebezpečný jako ty matky na mateřské, studentíci atd.
galan.marten
Mírně pokročilý

Předchozí stránka