Lyoness

Vše o této přímé formě prodeje

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Mir.Repak 5. 2. 2010 15:11

kafkabox píše:pokud tvrdíš že letadlo není investice, tak se nemáme o čem bavit buráku,to není o sirkách jako v mariáši ale o penězích a pokud kamkoli dávám peníze je to investice, jaká to je jiná věc.To neukecáš. 8-D

Ne že bych Wiki považoval za odborný zdroj, ale asi tak nějak to bude. Na APL by myslím sedělo třeba: "Christian nám tvrdí, že investujeme, a my mu věříme."

Jestli se chcete bavit tak tu oživte Lyoness, to právě tankuje palivo, vzlétá a tvrdí, že se chystá i na zaoceánský let. Je to vymyšlené tak, že to ani možná není žalovatelné. Už skoro 1 mil. pasažérů z celé Evropy, občané USA prý přisednou vbrzku.
Mir.Repak
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mikicz 5. 2. 2010 15:20

Mir.Repak: na lyoness tu pokud vím máme separátní vlákno, takže můžeš pokračovat v něm...
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod drifterD1 5. 2. 2010 18:49

OK, ja sa len pridam do diskusie.
V APL som mal 2roky peniaze, v decembri 2009 som poslal ziadost o vyber vsetkych financii co tam mam a do tejto stredy (3.2.2010) som nedostal ani peniaze ani odpoved. Po prestudovani vacsiny dolezitych prispevkov v tomto vlakne, som sa rozhodol napisat slusny mail. Samozrejme po anglicky, bez nadavok a na zaver s miernym pohrozenim urcitej medializacie. Stvrtok (vcera) hned rano mi prisla odpoved v style ze sa cuduju kolko ich klientov pracuje v mediach a ze mi rusia ucet a posielaju peniaze. Zaujimave ze sa ich rozhodli poslat az vcera ked ziadost som im posielal pred 2mesiacmi. No a dnes rano mi konecne svieti na ucte v banke suma na ktoru som cakal. Po vzore jedneho z tu diskutujucich som sa rozhodal dat cast "zarobenych" penazi na charitu. Som rad ze na mna este vystacil jeden volny padak a stihol som z lietadla vyskocit :)
LENCO L3808 -> Marantz PM4000 -> SONY SS B2

RPi + Hifiberry DAC+ PRO (príprava)
drifterD1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod guinness1759 12. 4. 2010 12:14

Já se ptal na semi, protože se mi zdálo, že nějak utichla jakákoli aktivita na straně APL. Rozhodně ne proto, že bych stál o takový seminář, nějaký podobný mytí mozků jsem už viděl, naposledy Lyoness...
Budu ale taky rád, pokud tam někdo zajde a podá zprávu :-)
guinness1759
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kafkabox 12. 4. 2010 12:41

veckoo píše:Kafkoide, och miláčku náš! Na tebe jsme čekali! Dal sis ale hezkých pár dní na čas. Opět si nezklamal a doukázal se v pravé tváři. Již víme, že si "apsolvoval" pomocnou školu. Dělat za čárkami mezery je evidentně nadlidský výkon. Patříš do hejna "nízkoíkváčů" a obratně to podkládáš psaným projevem.
Hlupák by byl ten, kdo by ti chtěl něco věřit.

Ty demente,dobře píšu rychle, nekontroluju po sobě ale je vidět, jaký si trotl,někdo napíše nemohu se spojit na apl,mě to jde a ostatním taky,čísla počet výběrů z apl taky nebylo možný získat, já je jednoduše sehnal,seminář určitě nebude, dal sem sem odkaz,dávám sem spostu věcí které údajně nejdou sehnat a ty máš problém s mojí češtinou!Mě je ukradený celý apl ale je zajímavý,že asi skušenosti z letadlama máš, já náhodou našel odpovědi na pár otázek od někoho tady, a víš co na moji češtinu kašli, mám totálně smazanou klávesnici,ty seš jeden s těch co když sou v rohu nedívaj se na merito problému, jen kopou aby nepadli úplně,třeba moji češtinu a nebo že je někdo tlustej a nebo kdo š.ká tvoji mámu,víš to umí každej ubožák..Řeš radši apl.A pokud něco víš co my ne šupni to sem..Jinak jen prudíš ty inženýre promovanej... :lol:

-- 12. 4. 2010 13:52 --

guinness1759 píše:Já se ptal na semi, protože se mi zdálo, že nějak utichla jakákoli aktivita na straně APL. Rozhodně ne proto, že bych stál o takový seminář, nějaký podobný mytí mozků jsem už viděl, naposledy Lyoness...
Budu ale taky rád, pokud tam někdo zajde a podá zprávu :-)

Jo to beru ale projdi si historii a uvidíš kolik lidí se tu ptalo na Hartmana , na seminář atd.Já jen zistil s předstihem, kdy bude ,teď už je běžně na stránkách apl.Šak proto aby tam někdo šel a potvrdil dohady tady,a kladl otázky nepříjemný i za nás, třeba ať to někdo natočí ať se všichni pobavíme..Třeba ani seminář nebude ,i taková prognostika na jiným f'oru byla.Mě je apl volný , ale na seminář pojedu ,třeba se tam něčemu poučím a nebo se jen nasměju, ale za 500 mě to stojí...dám sem pak vědět.No je pravda že největší problém tady je moje čeština,se velice omlouvám sem emigrant z rumunska. 8-)
kafkabox
Návštěvník

Odeslat příspěvekod guinness1759 12. 4. 2010 13:08

Jen se bojím, že objektivní závěr ze semináře bude jen potvrzením REALITY ! ... nemá cenu na ně chodit s cílem, že se dozvím co chci a dostanu odpověď na otázky ... z Lyoness, mě v podstatě vyvedli ... pravda... ani na mě nesáhli... vzal jsem jejich doporučení, že seminář zjevně není pro mě ...
guinness1759
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 18. 3. 2011 19:10

Byl jsem požádán jedním členem fóra o založení vláklna Lyoness. Samostatné jsem taky nenašel, jen zmínky v jiné diskusi.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod guinness1759 21. 3. 2011 10:04

Zdravím všechny, máte někdo něco "nového" k Lyoness?
Já už se nic nedovím, protože to není nic pro mě (se moc ptám a šťourám prý ... leda bych šel na seminář a to se mi už fakt nechce, mě tyhle semináře nijak neberou).
Vzhledem k angažovanosti některých mi blízkých v tomto "geniálním systému nejen na slevy, ale i na generování peněz" bych uvítal diskuzi přidá-li se někdo zasvěcenější ...
Díky :-)
guinness1759
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 28. 3. 2011 11:46

guinness1759: co konkretne by te zajimalo?
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod guinness1759 30. 3. 2011 09:36

Satane všechno :-)
Z principu mi není jasné a ani nikdo z lidí kteří v L. jsou mi nevysvětlil nic, než že L. je vedle slev geniálním systémem na generování peněz.
Stále jsem u toho, že ať už jedntolivec, nebo třeba skupina lidí utratí X peněz a dostane Y slevu ... jelikož Y nemůže být vyšší než X, nechápu, jak by někdo mohl profitovat (kde vznikne nová hodnota?), za předpokladu že všichni mají stejné podmínky (případně mohli by mít). Pokud jednotliví L. nebudou mít stejné podmínky, pak se jedná opět jen o přesun peněz od jednoho k druhému.
guinness1759
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 30. 3. 2011 10:04

guinness1759: no a proc nejdes na nejake to jejich zakladni sezeni, myslim si, ze je to tam pekne vysvetleno. Prvni sleva se generuje primo z nakupu samotneho, z toho jde i provize do systemu Lyoness - vse na "ukor" prodejce. Dalsi moznosti jsou prave ty packety, ktere ty asi myslis. A potom je tam dalsich X ruznych moznosti, jak si vydelat, ruzne matrixy atd. Na tvem miste bych se pouze zdarma registroval a vyuzival zakladnich vyhod.

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod guinness1759 30. 3. 2011 14:24

na základním info jsem byl, pěkně vysvětleno mi bylo, že mohu využít slev z nákupů (nic proti, tomu rozumím) a taky být v balíku ... tomu už rozumět přestávám :-)
Jsme pořád u (pro mě) základu...
Utratí-li skupina lidí X peněz, nebude sleva z takových nákupů nikdy nad X ... členové L (má-li někdo z nich profitovat) nemohou mít stejné podmínky ... že se někdo spokojí s 1% slevou (nevím proč to nekdo je ochoten dělat, ale budiž) a celkové slevy si někteří vyvolení přerozdělí ... nikdy nevznikne žádná hodnota!
Jedná se tedy jen o přesun peněz od těch "hloupějších a línějších" k těm "pilným a chytrým (vychcaným?)" ...
guinness1759
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 30. 3. 2011 15:34

guinness1759: a jak si prisel na to, ze kdyz se ma utratit X, tak nikdy nebude sleva vetsi nez X? To je snad prece logicke. A on ti nekdo snad nekde rikal, ze si vydelas vic, nez budou ty slevy?

S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod guinness1759 31. 3. 2011 08:47

To jsem tam kde jsem byl :-) JIstěže je to logické, že na slevách se nevyplatí víc peněz než se za zboží utratí ... jde tedy o přesun peněz z poskytnutých slev mezi těmi co utrácejí?
guinness1759
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 31. 3. 2011 08:57

guinness1759: abych rekl pravdu, vubec nechapu tebou polozeny dotaz ani tebou napsane zavery, ktere nechapu z ceho vychazi.

Zrejme si nepochopil smysl nakupovani, ziskavani slev a nasledneho vyplaceni provizi.

S474N
Inventář

Další stránka