veckoo píše:Kafkoide, och miláčku náš! Na tebe jsme čekali! Dal sis ale hezkých pár dní na čas. Opět si nezklamal a doukázal se v pravé tváři. Již víme, že si "apsolvoval" pomocnou školu. Dělat za čárkami mezery je evidentně nadlidský výkon. Patříš do hejna "nízkoíkváčů" a obratně to podkládáš psaným projevem.
Hlupák by byl ten, kdo by ti chtěl něco věřit.
Ty demente,dobře píšu rychle, nekontroluju po sobě ale je vidět, jaký si trotl,někdo napíše nemohu se spojit na apl,mě to jde a ostatním taky,čísla počet výběrů z apl taky nebylo možný získat, já je jednoduše sehnal,seminář určitě nebude, dal sem sem odkaz,dávám sem spostu věcí které údajně nejdou sehnat a ty máš problém s mojí češtinou!Mě je ukradený celý apl ale je zajímavý,že asi skušenosti z letadlama máš, já náhodou našel odpovědi na pár otázek od někoho tady, a víš co na moji češtinu kašli, mám totálně smazanou klávesnici,ty seš jeden s těch co když sou v rohu nedívaj se na merito problému, jen kopou aby nepadli úplně,třeba moji češtinu a nebo že je někdo tlustej a nebo kdo š.ká tvoji mámu,víš to umí každej ubožák..Řeš radši apl.A pokud něco víš co my ne šupni to sem..Jinak jen prudíš ty inženýre promovanej...
-- 12. 4. 2010 13:52 --guinness1759 píše:Já se ptal na semi, protože se mi zdálo, že nějak utichla jakákoli aktivita na straně APL. Rozhodně ne proto, že bych stál o takový seminář, nějaký podobný mytí mozků jsem už viděl, naposledy Lyoness...
Budu ale taky rád, pokud tam někdo zajde a podá zprávu

Jo to beru ale projdi si historii a uvidíš kolik lidí se tu ptalo na Hartmana , na seminář atd.Já jen zistil s předstihem, kdy bude ,teď už je běžně na stránkách apl.Šak proto aby tam někdo šel a potvrdil dohady tady,a kladl otázky nepříjemný i za nás, třeba ať to někdo natočí ať se všichni pobavíme..Třeba ani seminář nebude ,i taková prognostika na jiným f'oru byla.Mě je apl volný , ale na seminář pojedu ,třeba se tam něčemu poučím a nebo se jen nasměju, ale za 500 mě to stojí...dám sem pak vědět.No je pravda že největší problém tady je moje čeština,se velice omlouvám sem emigrant z rumunska.