Lyoness

Vše o této přímé formě prodeje

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Noclaf 1. 4. 2011 10:43

guinness1759 píše:To jsem tam kde jsem byl :-) JIstěže je to logické, že na slevách se nevyplatí víc peněz než se za zboží utratí ... jde tedy o přesun peněz z poskytnutých slev mezi těmi co utrácejí?

No jedine me napada, ze mas pod sebou strukturu lidi ( takove male slevove letadlo ), kteri utraceji a ty jakozto vrchol tohohle konkretniho stromu dostanes z jejich utraty nejakou provizi. To je jediny zpusob jak me napadlo, ze by se na tom dalo vydelavat. Takze opet by cloveku nezbylo nez do toho lanarit dalsi osoby.
SI ALTERUM SIT OPTANDUM, MALIM EQUIDEM INDISERTAM PRUDENTIAM QUAM STULTITIAM LOQUACEM
Merida AM 3000D 2008 + Sigma Sport Mirage EVO X;
Noclaf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 1. 4. 2011 12:37

Noclaf: kdyz mas pod sebou sit lidi, tak je to letadlo? To je opravdu zajimava logika.

Jinak ano, i v Lyoness ma clovek provize z realizovanych slev lidi pod nim.

A dalsi vec, proc pises, ze by cloveku "nezbylo nez lanarit"? Jak si na to proboha prisel?
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Noclaf 2. 4. 2011 12:28

OK, tak pyramida. ;)
No pokud chces vydelavat, musis mit pod sebou dost hustou sit lidi - coz znamena do toho nejaky osoby zlanarit, ne? :)
SI ALTERUM SIT OPTANDUM, MALIM EQUIDEM INDISERTAM PRUDENTIAM QUAM STULTITIAM LOQUACEM
Noclaf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 2. 4. 2011 20:13

Noclaf: mozna by sis mel doplnit znalosti:
:arrow: http://cs.wikipedia.org/wiki/Pyramidov% ... ch%C3%A9ma
:arrow: http://cs.wikipedia.org/wiki/Ponziho_sch%C3%A9ma
:arrow: http://cs.wikipedia.org/wiki/Multi-level_marketing

Pokud chces vydelavat, tak je nad logicke, ze NECO musis udelat. Nebo si myslis, ze nekde litaji peceni holuby do pusy?

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Noclaf 3. 4. 2011 07:50

OMG, ses vzdycky takhle napruzenej?
Vim, proto jsem jenom okomentoval, ze to co clovek musi delat, je lanarit dalsi osoby pod sebe...
Noclaf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kamey 3. 4. 2011 09:40

No však, všechno ostatní jsou letadla, jenom Lyoness se tomu vymyká, protože v tom Satan úspěšně také letí :D
kamey
Diskutér

Odeslat příspěvekod S474N 3. 4. 2011 10:00

Noclaf: pouze bych byl rad, kdybychom se o danych vecech vyjadrovali v souvislostech a s nejakou znalosti a ne placani kydu.

kamey: ja nekde tvrdil, ze to je ci neni letadlo?

S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod kamey 3. 4. 2011 10:03

A já to teď tvrdím??????? Ta věta takový smysl fakt nedává.
kamey
Diskutér

Odeslat příspěvekod S474N 3. 4. 2011 10:14

kamey: precti si laskave svuj predchozi prispevek, ktery je pomerne zajimavym sdelenim.

S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod kamey 3. 4. 2011 10:24

Čtu a čtu.
kamey
Diskutér

Odeslat příspěvekod guinness1759 4. 4. 2011 15:17

Jsem rád za názory ... DÍKY.

Pořád z toho (v mém myšlení :-) ) plyne, že jde jen o přerozdělení peněz ze slev ... takže jak jinak může jeden profitovat, pokud "pod sebou" (v Lyoness se říká v binárním systému) nebude mít X lidí, kteří se (nechápu proč) spokojí s 1% slevou ?

-- 4. 4. 2011 16:22 --

S474N píše:Noclaf: kdyz mas pod sebou sit lidi, tak je to letadlo? To je opravdu zajimava logika.

Jinak ano, i v Lyoness ma clovek provize z realizovanych slev lidi pod nim.

A dalsi vec, proc pises, ze by cloveku "nezbylo nez lanarit"? Jak si na to proboha prisel?

Když nebudu mít lidi "pod sebou" z toho, že je budu "lalařit" mohu si koupit paket ... to mě třeba už letadlem zavání, ale budiž, připusťme, že za ty peníze se zaplatí rekalama a lidi kteří díky reklamě přibudou do systému pujdou (z části) pode mě ... co pak ? ... pokud to nebudou lidé, kteří se spokojí s 1% slevy a budou chtít také vydělávat?
guinness1759
Mírně pokročilý

Předchozí stránka