CCN - Byznys budoucnosti s výdělky již nyní!

Vše o této přímé formě prodeje

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Carbon Trader 20. 3. 2011 21:43

Hledám silné hráče do projektu blízké budoucnosti, kteří poznají na první pohled dobrou investici a umí ji rozvinout. Zároveň nabízím možnost také pro investory, kteří na stabilní komoditě chtějí zúročit své finance, bez nutnosti registrování nových obchodníků.

Absolutní novinka na trhu, výborné poslání, podpora 75% zemí světa, mezinárodně podepsaná povinost a podpora států včetně ČR, 5 stupňů odměňování, investice dle vlastního uvážení a možností. Výborný marketing a podpora světovými celebritami, boj s globálním oteplováním a záchranou planety. Nízký vstupní poplatek díky dumpingové ceně pro rozjezd, 100% návratnost do 1 měsíce. Žádné závazky. Možnost práce z domu pro všechny věkové skupiny starší 18-ti let. Generačně dědičné s možností trvalé renty.

Nadchne to každého, komu není lhostejná budoucnost naší planety, chce podpořit dobrý projekt s vysokou výnosností při nízkých nákladech. Vše je legální, se silnou podporou majitelů.

Stante se i vy majiteli komodity, které ovládne trhy na celém světě a kterou podporují státní instituce. Vadí vám, že skleníkové plyny ničí naši planetu a myslíte si, že se s tím nic nedělá? Tak POZOR! Dělá a naše společnost vás za to bude ještě odměňovat!

Bližší informace vážným zájemcům rád rozešlu mailem: 13box@seznam.cz
Carbon Trader
Návštěvník

Odeslat příspěvekod krásná sereminazáda 20. 3. 2011 22:57

Hele, loni na podzim se mi ozvali 4 startup (hádám) firmy. Na rozdíl od tebe alespoň uvedli, jak chtějí lidi okrádat. Toužili si namastit kapsu na tehdy ještě neznámé důchodové efomě, která nakonec dopadla (naštěští), jak dopadla (zatím).
krásná sereminazáda
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod SocPredator 21. 3. 2011 12:48

Začíná hotový ráj na Zemi - ekonomický model, kde všichni vydělají :-)
Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí
SocPredator
Diskutér

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 21. 3. 2011 13:03

Carbon Trader píše:Stante se i vy majiteli komodity, které ovládne trhy na celém světě a kterou podporují státní instituce.

Si tipnu - Semosel o<:) ?
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod Carbon Trader 21. 3. 2011 21:43

Děkuji "krásná sereminazádo" za odpověď. Já lidi neokrádám a proto ani tebe ani sebe nebudu okrádat o čas, protože již teď víš, že je to podvod a já zase vím, že nemá cenu ti něco vysvětlovat. Rozhodně nenabízím výdělek bez práce který by tě uspokojil. Co se týče důchodové reformy, já osobně na důchod ani jiné aktivity toho státu nespoléhám a také peníze potřebuji mít v produktivním věku, ne v letech, kdy budu chodit od lékaře k lékaři. Hezký večer.

-- 21. 3. 2011 22:48 --

SocPredator píše:Začíná hotový ráj na Zemi - ekonomický model, kde všichni vydělají :-)

Vydělává ten, kdo pro to něco dělá. Myslím, že doby kdy všichni kradli a nikomu nic nechybělo jsou pryč. ;-)

-- 21. 3. 2011 22:50 --

Tomáš Marný píše:
Carbon Trader píše:Stante se i vy majiteli komodity, které ovládne trhy na celém světě a kterou podporují státní instituce.

Si tipnu - Semosel o<:) ?

Neznám společnost Semosel, teda pokud to nějaká je. Nebo se jedná jen o vtipné spojení dvou slov?
Carbon Trader
Návštěvník

Odeslat příspěvekod 4honza 22. 3. 2011 09:35

Upřímně řečeno, všichni jednopříspěvkoví nováčci, kteří sem přišli nabízet "výhodnou" nabídku čeholiv nám, starým, zapšklým a nepřejícím starým strukturám fóra finexperta, zatím až doposud vždy předvedli akorát neplacenou reklamu na nějaký pochybný byznys, na kterém se chystají vydělat v rámci nějaké prodejní MLM akce (to v lepším případě).

A čím více jsou tajemní a nekritičtí v úvodním příspěvku, tak o to větší vzbuzují nedůvěru.

Tož tak.
4honza
Diskutér

Odeslat příspěvekod Joezbrna 22. 3. 2011 10:02

Carbon Trader píše:Děkuji "krásná sereminazádo" za odpověď. Já lidi neokrádám a proto ani tebe ani sebe nebudu okrádat o čas, protože již teď víš, že je to podvod a já zase vím, že nemá cenu ti něco vysvětlovat. Rozhodně nenabízím výdělek bez práce který by tě uspokojil....

Zároveň nabízím možnost také pro investory, kteří na stabilní komoditě chtějí zúročit své finance, bez nutnosti registrování nových obchodníků.

Tak jak to je? Kdybych měl zájem jako investor, tak by mě zajímalo trochu víc podrobností o této investiční příležitosti. A uspokojil by mne především výdělek bez práce 8-)
Joezbrna
Nadšenec

Odeslat příspěvekod audiobullys 22. 3. 2011 15:25

to ze globalni oteplovani je podvod vi snad uz kazdej,machinace s cisly.tim padem i ta investice je podvod.proto ty tajnustky.kdybys nam to vyklopil tak by to nebylo tak ruzovy co?
audiobullys
Diskutér

Odeslat příspěvekod Carbon Trader 22. 3. 2011 20:26

Milí diskutéři,

je težké jednou větou vysvětlit podstatu našeho podnikání, proto jsem psal, kdo má zájem, vážný zájem (abychom se navzájem nezdržovali) ať mi napíše. Vytažením některých informací z kontextu může být zavádějící a vést i mýlným názorům a přesvěčením. Rozhodně nehodlám nic zatajovat, nebo takticky mlžit. Právě naopak chci vám dát co nejvíce přesných a skutečných informací a toto fórum je pro mě jen pozvánkou. Rozhodně nehodlám přesvěčovat někoho o tom, jestli globální oteplování je klimatický projev nebo ne, jako vždy i tady jsou 2 tábory příznivců i opovrhlivců. Já osobně mám svůj názor a shoduje se s vědci a odborníky, jenž přiměli téměř celý svět na zasedání OSN v japonském Kyotu a stvrdili povinnost mezinárodní dohodou (http://cs.wikipedia.org/wiki/Kj%C3%B3tsk%C3%BD_protokol) na které toto podnikání staví a těží. Taky mám své know-how, investice do překladů, osobní zkušenosti a dostupné výsledky, které nehodlám sdílet s kýmkoliv anonymním.

Pro všechny je možnost se zdarma registrovat na 21 dnů, mít dostupné veškeré informace ve své privátní zóně, mít přístup na blog, komunikaci s majiteli, informační maily atd. Po prozkoumání, načerpání informací a přesvěčení sebe sama o spolehlivosti společnosti, kdo za ní stojí, jaký kapitál, jaké jsou cíle, možnosti profitů a benefitů atd. Po 3 týdnech je možné se rozhodnout o upgradu na vybranou úroveň dle vlastního uvážení.

Samozřejmě, že každému zájemci informace rád poskytnu, seznámím se systémem a pomůžu zapracovat v nejkratší možném termínu. Je to také moje práce, pomoci k osamostatnění každého, kdo se pozitivně rozhodne.

Podpora našeho záměru je světová až královská, což potvrzuje odkaz na video:
http://www.youtube.com/watch?v=Rp6P5Y1Qa0w

Hezký večer všem.
Carbon Trader
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Noclaf 23. 3. 2011 19:09

To je tak smutny, az to je skoro vtipny...
SI ALTERUM SIT OPTANDUM, MALIM EQUIDEM INDISERTAM PRUDENTIAM QUAM STULTITIAM LOQUACEM
Merida AM 3000D 2008 + Sigma Sport Mirage EVO X;
Noclaf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod audiobullys 23. 3. 2011 22:34

oh my good. zachrana destnych pralesu, dalsi kravina zde prezentovana.
zakony v Brazilii jsou proste tak derave ze to zahranicnim tezarskym firmam bezmezne umoznuji, kacet dreviny na vyvoz. horsi nez don quijote a boj s vetrnymi mlyni. a lidi kteri si mysli ze to nak zachrani, tak to je blaznovstvi, to by museli do brazilskyho parlamentu.

muj tip je zaplat clenstvi a prived dalsi cleny at taky vydelas.
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Diskutér

Odeslat příspěvekod mikicz 23. 3. 2011 22:41

i belive i can fly....
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod Carbon Trader 27. 3. 2011 08:27

audiobullys píše:oh my good. zachrana destnych pralesu, dalsi kravina zde prezentovana.
zakony v Brazilii jsou proste tak derave ze to zahranicnim tezarskym firmam bezmezne umoznuji, kacet dreviny na vyvoz. horsi nez don quijote a boj s vetrnymi mlyni. a lidi kteri si mysli ze to nak zachrani, tak to je blaznovstvi, to by museli do brazilskyho parlamentu.

muj tip je zaplat clenstvi a prived dalsi cleny at taky vydelas.

Vážený kolego, vůbec nevíš o co jde. Podívej se kde leží Brazílie a kde leží Austrálie potažmo Indonézie.....Je vidět že o této problematice nemáš tucha. Ale bavme se seriózně, protože seriozní toto obchodování je. Naše společnost podporuje všechny projekty, která mají v poslání pomoci obnově naší planety. Je pravdou, že záchrana deštných pralesů je číslem jedna, protože je to jedna z nejefektivnějších možností jak planetě pomoci. Také proto je to celosvětově podporováno.

http://www.youtube.com/watch?v=Rp6P5Y1Qa0w

Myslím, že až budeš platit ECO daně vzpomeneš si, že jsi na toto téma odpovídal na tomto fóru a budeš nejspíše litovat, že jsi se o toto nezajímal mnohem více v době, kdy se na tom dalo hodně vydělat. Nyní se prodávají carbonové credity (emisní povolenky) za 6 euro, jaká bude jejich cena příští rok, když na burze bude prodejní cena od 20 euro a povinnost všech společností co produkují skleníkové plyny se prostřednictvím těchto CC neutralizovat?

Pár citací:
75% planety budou od roku 2013 kupovat povinně, nyní už nakupují na dobrovolné bázi. Dle Barclays Capitalu se CC stanou největším komoditním trhem na světě a pravděpodobně největším trhem vůbec. Společnost Bloomberg očekává do roku 2020 trhovou hodnotu přibližně
3 trilióny Euro. Trhy s Carbonami vytvoří nové a obrovské příležitosti a zdroje dalších
příjmů pro lidi (London’s Financial World). Když stále více a více společností, koncernů, ale i vlád začíná s regulací emisí ve svých zemích, bud na dobrovolné nebo povinné bázi, poptávka po dostupných CC bude neustále růst a tím také jejich cena. Pokud se podíváme na zákon nabídky a poptávky, pochopíme, že tento trh je na pokraji velké exploze!

Proč investoval Warren Buffett přesně do těchto creditů 44 mld.USD?
http://botano.wordpress.com/2010/10/13/ ... n-credits/
Carbon Trader
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jack111 27. 3. 2011 09:47

Carbon Trader píše:Proč investoval Warren Buffett přesně do těchto creditů 44 mld.USD?
http://botano.wordpress.com/2010/10/13/ ... n-credits/[/color]

Kde se v tam píše, že do toho investoval? Tady mimo nadpisu :hm
Jack111
Diskutér

Další stránka