Já vnímám GO jako fakt který tady je, rád podpořím projekt s dobrou myšlenkou. Sám procesy neovlivním (co z toho, že doma zhasínám, když ty svítíš), ale rozhodně si nenchám ujít příležitost být u vzniku byznysu s takovou budoucností a skvělými výdělky. Já nabízím šanci čechům vydělat na celosvětovém byznyse, který tady bude, ať se Vám to líbí nebo ne. Je škoda že si necháváme ucházet takovéto příležitosti a penízky putují do jiných států, protože právě češi by určitě potřebovali zvýšit životní úroveň. Třeba slováci jsou akčnější, dokonce vévodí více než 100 zemím, co už se připojili. Možná je žene jejich životní úroveň, možná ve všem nehledají jen podvody jako Vy.
Někdo prostě šanci chytí za pačesy, někdo ji zahodí, někdo pošpiní a někdo na ní vydělá. Je to rozhodnutí na každém z nás, tady píše pár jedinců co tomu nevěří, já znám stovky lidí co stejně jako já věří, a i přesto, že nemusí být odborníci v této oblasti, mohou na tom vydělávat.
Já to píšu na toto fórum proto, protože někdo založil tuto sekci pro lidi co něco hledají a neví co je na trhu. To Vy rozhodně nejste, tak proč nám tady kazíte reputaci, když o tom nic nevíte. Máte nějakou zkušenost s tímto byznysem, nemáte. Založte si vlastní sekci, např pod názvem Všichni lidi mě chtějí okrást, čekají na mé peníze, všechno co je na bázi doporučení je letadlo. Na takovéto stránce se budete cítit skvěle, tam si přitakejte a utvrzujte se jak jste byli chytří, že jste nenaletěli. Ale to by Vás ani nebavilo, že? Nebo máte lepší produkt, ukažte, nabídněte. Chodit denně do práce a čekat na důchod v tomto státě mě nebaví.
Takže pokud je to letadlo, tak mega letadlo, uvolněte nám runway, protože startujeme. Nabízím skvělou příležitost a každý kdo má základní školu si dokáže spočítat výši investice a dobu návratnosti. Registrace je zdarma a já jsem Vám ochoten pomoci si na registraci snadno vydělat. Pak začněte soudit, Páni mudrci.
Všem přeji dobré rozhodnutí a vyžádejte si u mě další informace na 13box@seznam.cz, jsou zadarmo a na každém záleží jak s nimi naloží. Hezký večer všem, také i mým odpůrcům, posunujete a motivujete mě dál. Smajlík pro Vás

http://www.transport.sk/spravy/logistik ... misii.html