CCN - Byznys budoucnosti s výdělky již nyní!

Vše o této přímé formě prodeje

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Carbon Trader 13. 6. 2011 23:06

Nevěděl jsem, že na tomto fóru jsou odborníci na GO. Možná světová rada by Vás mohla povolat do služeb, konečně někdo Vaše slova vyslyší. Falšovaná data mezinárodních registrů a statistickcýh úřadů, to jsou mi věci. Takže šetřivé žárovky také nešetří energii, jen z nás tahají peníze a svítí schválně méně. Proč Evropská Unie vydává emisní povolenky, když tyto emise novlivňují globální oteplování? Aby vydtvořila trh tím, že je dá zdarma a čekají až si je navzájem státy budou prodávat? Je škoda, že haníte projekty, které mohou světu pomoci, podporují je světové nadace, přední světové firmy. Chudáci světoví investori jako B.Gates nebo W.Buffett, kteří nakoupili carbonové credity ve velkém, vždyť stačilo, aby Vám napsali a mohli si peníze ušetřit. To jsou ale nerozvážlivci.

Já vnímám GO jako fakt který tady je, rád podpořím projekt s dobrou myšlenkou. Sám procesy neovlivním (co z toho, že doma zhasínám, když ty svítíš), ale rozhodně si nenchám ujít příležitost být u vzniku byznysu s takovou budoucností a skvělými výdělky. Já nabízím šanci čechům vydělat na celosvětovém byznyse, který tady bude, ať se Vám to líbí nebo ne. Je škoda že si necháváme ucházet takovéto příležitosti a penízky putují do jiných států, protože právě češi by určitě potřebovali zvýšit životní úroveň. Třeba slováci jsou akčnější, dokonce vévodí více než 100 zemím, co už se připojili. Možná je žene jejich životní úroveň, možná ve všem nehledají jen podvody jako Vy.

Někdo prostě šanci chytí za pačesy, někdo ji zahodí, někdo pošpiní a někdo na ní vydělá. Je to rozhodnutí na každém z nás, tady píše pár jedinců co tomu nevěří, já znám stovky lidí co stejně jako já věří, a i přesto, že nemusí být odborníci v této oblasti, mohou na tom vydělávat.

Já to píšu na toto fórum proto, protože někdo založil tuto sekci pro lidi co něco hledají a neví co je na trhu. To Vy rozhodně nejste, tak proč nám tady kazíte reputaci, když o tom nic nevíte. Máte nějakou zkušenost s tímto byznysem, nemáte. Založte si vlastní sekci, např pod názvem Všichni lidi mě chtějí okrást, čekají na mé peníze, všechno co je na bázi doporučení je letadlo. Na takovéto stránce se budete cítit skvěle, tam si přitakejte a utvrzujte se jak jste byli chytří, že jste nenaletěli. Ale to by Vás ani nebavilo, že? Nebo máte lepší produkt, ukažte, nabídněte. Chodit denně do práce a čekat na důchod v tomto státě mě nebaví.

Takže pokud je to letadlo, tak mega letadlo, uvolněte nám runway, protože startujeme. Nabízím skvělou příležitost a každý kdo má základní školu si dokáže spočítat výši investice a dobu návratnosti. Registrace je zdarma a já jsem Vám ochoten pomoci si na registraci snadno vydělat. Pak začněte soudit, Páni mudrci.

Všem přeji dobré rozhodnutí a vyžádejte si u mě další informace na 13box@seznam.cz, jsou zadarmo a na každém záleží jak s nimi naloží. Hezký večer všem, také i mým odpůrcům, posunujete a motivujete mě dál. Smajlík pro Vás :tleskani.

http://www.transport.sk/spravy/logistik ... misii.html

Carbon Trader
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 14. 6. 2011 06:53

Proč Evropská Unie vydává emisní povolenky, když tyto emise novlivňují globální oteplování? Asi jsi nedával moc pozor na základní škole, já si ocamcaď pamatuju, že se střídaly doby ledové s teplejšími obdobími již v dobách, kdy nebylo po lidstvu ani památky. Takže emise ovlivňují globální oteplování asi tolik, jako tvůj prd ve Stromovce kvalitu ovzduší v Praze.
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod S474N 14. 6. 2011 07:27

Carbon Trader: dam ti par rad:
- prestan pouzivat tu debilni zelenou barvu
- prestan si tu delat na foru zadarmo reklamu

A v uplne idealnim pripade tahni do (_x_).
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod 4honza 14. 6. 2011 15:42

Jenom dvě poznámky na okraj.

1. Tomuto vláknu by více slušela růžová, když se tu probírá to oteplování :eh
2. Jména národů jako Češi a Slováci se píšou velkým písmenem

Jinak mi ten ekotext silně přípomíná žvanírnu v Amway vlákně :-[
4honza
Diskutér

Předchozí stránka