MLM SW a konzultant

Vše o této přímé formě prodeje

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Lukášš 14. 7. 2011 10:17

Dobrý den,

zakládám zde druhé téma, které se od toho prvního již dle názvu bude lišit.

1) Na internetu jsem našel několik českých právnických či fyzických osob, které se zabývají vývojem a prodejem MLM softwaru. Nemáte vy osobně s nějakou společností, jednotlivcem dobrou zkušenost a mohli byste nám je(j) doporučit k úvodnímu oslovení o možnosti spolupráce?

2) Podobná otázka směřuje i do oblasti MLM konzultací. Do současné chvíle se mi podařilo oslovit pouze jednoho MLM konzultanta (pana Tomana opravdu ne :)) a nějak se nemůžu dalším dohledat. Následující cestou by nejspíše bylo oslovit agentury zaměřené na marketing obecně s tím, že by třeba měli v rámci outsourcingu služeb nasmlouvané nějaké externí pracovníky zaměřené také na tuto oblast. Každopádně bych se zeptal také zde, jestli byste o někom nejlépe z vlastní dobré zkušenost či z doslechu nevěděli + třeba kontakt na něj.

Díky za odpovědi
Lukáš

-- 14. 7. 2011 11:39 --

+ případně by mě také zajímaly otázky spojené se zákonnou
legislativou. Je nějaký speciální zákon, který tuto oblast podnikání
upravuje? Případně zákony, které jsou na tuto oblast zaměřeny. (Tohle
by byla spíše otázka na toho konzultanta z bodu 2).
Lukášš
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mikicz 14. 7. 2011 10:42

co přesně si představuješ pod pojmem MLM software? CRM?
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod S474N 14. 7. 2011 10:42

mikicz: ja se obavam, ze on ani nevi, co znamena zkratka MLM.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Lukášš 14. 7. 2011 10:44

Nechci tu reklamu, takže až si to přečteš, tak klidně zrecenzuj, ale například něco na způsob tohoto řešení - http://www.isleonardo.cz/produkty/leonardo-mlm.html

Prostě aby v jednom balíčku bylo vše potřebné od nastavení provizí, plateb, spoluupracovníků, dodavatelů atd.
Lukášš
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mikicz 14. 7. 2011 10:51

takže standardní CRM... takových bude určitě hodně, ale obecně se spíš dělají na míru potřebám
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod Lukášš 14. 7. 2011 10:58

No já jich mám zatím v seznamu 6 + zadán inzerát na epoptavku, ale nezištné doporučení vlastní zkušenosti je vždy nejlepším řešením v čemkoliv :)
Lukášš
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 14. 7. 2011 10:59

Jasne, nezistne zkusenosti, abyste je mohli se ziskem prodavat, ze?
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Lukášš 14. 7. 2011 11:12

Můžu se zeptat, proč máš pořád nějaké problémy? Tohle je téma o MLM, tak jsem se normálně zeptal. Nepochybně si za SW budeme muset zaplatit a nevím, jak bychom mohli na doporučení vývojáře/prodejce MLM sw vydělat, když ho chceme poptat :) na tom vydělá maximálně daný vývojář/prodejce..

Když je někdo s dodavatelem spokojený, tak ho nepochybně může doporučit dále, já na tomhle narozdíl od tebe nevidím skutečně nic špatného + to samé v rámci konzultací například.
Lukášš
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 14. 7. 2011 12:21

Jestli to sprave chapu, tak je to druh ucetne-ekonomickeho systemu, jako Helios (mam dobrou zkusenost z minule prace), Business a i treba SAP. Je jich hafo a mohou byt i docela drahe.
Zalezi jak velka "firma" to bude, a co vse se bude zaznamenavat, u mensich se muze vyplatit to delat normalne v tabulkovem kalkulatoru
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod mikicz 14. 7. 2011 12:28

v tabulkovém kalkulátoru??? už jsi viděl co se stane, když 2 lidi chtějí pracovat s jednou tabulkou?
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod Lukášš 14. 7. 2011 13:31

Tabulkový kalkulátor asi nebude úplně vhodným řešením, jak už píše mikicz. Chce to samozřejmě něco standardizovaného, kde by nemohlo docházet k tomu, že každý uživatel bude program používat malinko jinak, ale i tak díky za tip. První konkrétní příspěvek se také cení :)
Lukášš
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JenSuk 10. 8. 2011 12:00

JenSuk
Kolemjdoucí