SocPredator píše:http://manager-stiforp.webnode.cz/registrace/
Tohle našel Google (a je to celkem srozumitelné - klidně to zcenzurujte, já mu reklamu dělat nechci, i když kdo nalítne, jeho problém), a chtějí peníze předem. Nebrat! Letadlo, dlouhodobě logicky nefunkční

Jak můžeš napsat, že se jedná o letadlo, když o tom víš totální hov.. ty primitive. Pokud bys to snad dokázal, najdi si na googlu přesnou terminologii pojmů "letadlo" a "network marketing".
To je typický způsob myšlení dnešní populace. Místo toho, aby si zjistili, oč ve skutečnosti jde, raději plácnou nesmyslnej blábol a myslí si, jak jsou geniální.
Mám pro tebe jednu zajímavou otázku. Proč si myslíš, že už rozjíždíme čtvrtou VŠ a do projektu se přidávají i někteří pedagogové? To totiž znamená jednu věc. Buďto jsme divní my všichni a nebo ty sám:)
Tento projekt je označován jako takový mini podnikání. Každý začínající podnikatel musí vložil nemalý kapitál pro svůj rozjezd. Zde je to osm blbejch stovek. Není lepší těch pár stovek do něčeho zajímavého investovat, než vysedávat v hospě nebo utrácet za další nepotřebný kraviny? No ale tohle stejně spousta lidí nepochopí a pak celej život řvou, že nemaj na nic prachy.
A spousta lidí ve škole (VŠ) mi už dalo za pravdu, že je mnohem lepší se ten jeden měsíc omezit bez některých kravin, než se pak omezovat celý zbytek života jen kvůli tomu, že jsem zahodil šanci si vybudovat lepší podmínky pro život. A toto nejsou žádné stupidní oblbovací kecy. ČÍm je totiž člověk starší, tím více si tutu skutečnost uvědomuje. Časem to také pochopíš.
Pár lidí z tohoto fóra se mi již ozvalo a ty naučím vše, aby byli minimálně tak úspěšní, jako jsem já. Krom toho můj tým je nejrychleji rostoucí v ČR. To znamená, že i když nikoho nezaregistrujete, tak vám spousta lidí spadne z vrchu, což u jiných týmu tolik nehrozí.
Jinak jsem chtěl ale hlavně poukázat na jeden zajímavý článek. Tak trochu mi to hraje do karet , ale je to pravda.
http://www.novinky.cz/komercni-clanky/246278-ekonomicka-krize-nejlepsi-doba-pro-nastartovani-osobniho-byznysu-a-podnikani.html