je to ovšem věc názoru ,tedy když mluvíme konkretně o spoŕitelně nebo očemkoliv podobnem ,vas to nepřesvědčí učet si otevřít,nebo využívat nějaký produkt či službu ...tedy máte větší nároky a moc dobře víte že tak to funguje ve všem, negace je normální.Lidi jsou totiž zvyklí všechno kritizovat, aniž by o něčem aspoň osobně přesvědčili a jestli zákazník ve vašem produktu nevidí pro sebe hodnotu, nikdy si ho nepořídí.... to najdete ve všech odvětvích..proto někomu stačí ta ´´spořitelna ´´, jini hledaji více proto už dávno nemáme jen jednu ´´ banku ´´na našem trhu...
Já osobně si stoji za tím že ne každé MLM patří do jednoho pytle s nápisem Podvod ani netvrdim že co funguje mě bude fungovat i ostatnim (poznamka : taky bych nemohla dělat třeba zednika a přesto to dělaji lidi dobře aniž by nato dělali školu-poznamka pro argument , že nato maji školu..) ,to co odradí od fajn MLM neni problem firma-produkt ,kazí to ale lidi, kteří uvádějí nesmysly na webu a pak ještě nesmysly vykládají..Jenže vykládejte to lidem, kteří si myslí, že spolkli veškerou moudrost
vzhledem ke všem vašim reakcím se zdate jako inteligetni člověk a veškere vaše reakce beru jako oživujicí,aby forum ´´neusnulo ´´ .......s pozdravem a přáním krásneho dne vám i dalším rejpalum a všeználkum.....
![;-] ;-]](./images/smilies/08.gif)
..Nehloupější je ten,co musí mít vždycky pravdu..........
..Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody. .....
-- 29. 11. 2011 18:33 --S474N píše:Na MLM jako takovem neni nic spatneho, je to proste system prodeje. Problem ovsem muze nastat s KONKRETNIM byznysem, ktery vyuziva prave tento system. Takze co se me kuprikladu tyce, tak proti MLM nic nemam.
z tohoto přísp. sice moc nechápu v čem je ten problem...
ale ne každé MLM je podvod
Samo asi nebude vydělávat nic, pokud se člověk z vlastní iniciativy nepřičiní. Systémy, kde se slibuje, že bez práce padají do huby dolary jsou právě ty pořád dokola jmenovaná letadla. Mají žádný nebo mizerný produkt za nehorázné peníze. Musíte si platit vstupní členství a z členských poplatků naverbovalců pak někteří žijou a jiní o peníze přijdou.... V tom je pyramidový podvod.
U Talk Fusion nic takového není. To, že někteří Češi možnost výdělku u Talk Fusion skoro jako letadlo prezentují, není problém Talk Fusion.
Navíc spousta různých firem si video emaily a videokonference od Talk Fusion kupují a nezapojují se do marketingu. Platí jen měsíční pronájem služby podobně jako u našich telefonních a mobilních operátorů a to je vše. U pyramidy si nemáte co koupit, protože tam se žije jen z členských poplatků.
Už dva roky se pohybuji po marketingových webech a koukam na fakta co mi to přinese a zda využiju produkt , Talk Fusion je jedna z firem, která vymyslela zajímavý balíček videoproduktů ,( pro mě vyhovujících )a úspěšný marketingový systém .A zatím se jim daří.
Znám více společností zabývající se videokomunikací, také s dobrými nástroji. Žel mnohem dražšími, než u Talk Fusion. Přitom mají stejnou šanci udělat něco podobného jako Talk Fusion, zříci se části svého zisku, zaplatit z toho spolupracovníky formou provizí a mohou konkurovat rozmachu Talk Fusion.
V zahraničí je Talk Fusion brána vážně už čtyři roky. Možná proto, že zahraniční marketéři už jsou několik let před námi a využívají druh výdělku, který firma nabízí. Seriózní marketéři mají Talk Fusion jako jednu z firem, která živí je a jejich rodiny. A věřte mi, kdyby se ukázalo, že Talk Fusion je podvod, byla by na seriózních a často placených marketingových fórech společnost roznesena v zubech marketérů. Talk Fusion by si už ani neškrtla.
Není možné kohokoliv jen tak prohlásit za podvodníka a přitom nepodat jediný skutečný důkaz, že páchá podvody.
"Ale koneckonců, dyk u nás máme tu demonokracii a proč nevykecat do světa svůj názor, i když je ničím nepodložený.......
Hlavně že je MŮJ !! ..no né ??"