PatrikChrz: no a hlavne, klidne si v tom Tesku koupim akcni mydla Adidas a i tak z nich jeste budu mit prachy zpet

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Carbon Trader píše:Je treba vyhodne prihodit do baliku veci, jejichz nakup nam neni prijemny a nemusime se stydet u kasy pri osobni platbe (napr. toal.papir, vlozky, prezervativy). Taky vyhoda, ne?
S474N píše:PatrikChrz: no a hlavne, klidne si v tom Tesku koupim akcni mydla Adidas a i tak z nich jeste budu mit prachy zpet
PatrikChrz píše:Carbon Trader píše:Je treba vyhodne prihodit do baliku veci, jejichz nakup nam neni prijemny a nemusime se stydet u kasy pri osobni platbe (napr. toal.papir, vlozky, prezervativy). Taky vyhoda, ne?
Kolik ti je? 15? A kdyby mi už bylo trapné si něco z toho koupit, tak tedy raději v anonymním prostředí super/hypermarketu, než přes Internet, kde to bude svázáno s mojí osobou (např. ty kondomy, kde si to při troše smůly a nepozornosti při přihlašování do PC může např. dohledat manželka).
No spise by me trapily ty vlozky nez kondomy. 15 uz mi je, bohuzel
-- 15. 4. 2012 19:59 --S474N píše:PatrikChrz: no a hlavne, klidne si v tom Tesku koupim akcni mydla Adidas a i tak z nich jeste budu mit prachy zpet
Přesně tak. Využitím akce obvykle člověk ušetří daleko víc. V jiném případě nevidím moc výhodu v nakupování většího množství do zásoby - opět když si nemůžu předem ověřit datum minimální trvanlivosti.
Carbon Trader píše:Joezbrna píše:Co je to za klauni, dyť jim to vůbec nefunguje
copak nefunguje?
bart.homer píše:Do Goldenbiz jsem se registroval jako jeden z prvních a také do týdne jsem dával žádost o zrušení jejich účtu. Cena zboží nic moc a objednávat zboží každý měsíc za 600 Kč se mě začalo příčit... Navíc jsem do košíku zkusil nastrkat asi 15 nebo 20 položek a stále jsem nebyl na potřebné hodnotě... Jako velké mínus bylo to, že nebylo nikde vidět, kolik mi zbývá do té hodnoty...
Jinak Goldenbiz mají dva majitelé a to jsou "kluci" kolem 22 let věku... Takových podobných systémů už tady bylo a ještě bude... Systém jako Goldenbiz ti mohu vytvořit také... Podotknu, že také podnikám ve velkoobchodu a maloobchodu... Není nic jednoduššího než si s dodavatelem dohodnout odběr zboží za velkoobchodní ceny na základě platného IČ... To udělá skoro každý dodavatel, kluci k tomu přihodí svoji marži a pak přerozdělí část zisku borcům, kteří na tom vidí velký potenciál a nahání další ovce do sítě... Ale abych nekřivdil, členství lze vypovědět kdykoliv s výpovědní lhůtou 1 měsíc... I já mám svůj e-shop na internetu a běžným zákazníkům dávám slevy na odběry zboží a to u mě nemusí nakupovat ani pravidelně a ani za velké částky... Obchodní zástupci dokonce začínají na slevách od 20%. A to si myslím, že nemám nikterak přemrštěné ceny... Proč se hnát do Goldenbiz a nuceně každý měsíc utrácet šest stovek... Jo a ani bych se nedivil, kdyby to ti borci nakupovali v Makru a přeprodávali to dál.... Prostě zkouší noooo....
Carbon Trader píše:Tedy dostavam provize i za nakupy lidi, ktere neznam osobne, ale privede je do nasi spolecne obchodni site nekdo z mych SP a jejich SP ...az do hloubky 5. 5x5x5x5x5 = 78tis, vzpominas?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků