Nový projekt- Autoodstrejdy

Vše o této přímé formě prodeje

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 13. 11. 2012 04:44

Ne, to se pleteš. Když řídíš auto bez povinného ručení, tak ČKP za tebe sice škodu poškozenému vyplatí ale pak to bude vymáhat. A je čistě na nich, jestli po řidiči nebo majiteli vozidla. Z toho důvodu je v nejlepším zájmu řidiče si ověřit, jestli je vozidlo pojištěno.
http://www.mesec.cz/clanky/velky-pripeh ... e-motorce/
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Klient ps 13. 11. 2012 08:00

Tady je vse pri starem. :-))
Ja si tu X6 pujdu pujcit.
Edit: Hample, docela me prekvapuje, ze lide nechteji uvadet na strankach svuj telefon, ale e-mail jim nevadi..... Btw. co kdyz se ti pronajimatel s najemcem domluvi pres ten e-mail? A ty budes mit po provizi 20% z pujceni. Jen opakuji, ze je zajimave kolik inzerentu na tvych strankach ma velmi podobny format e-mailu (jmeno, prijmeni, cislice).
Klient ps
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Havers 13. 11. 2012 18:12

PatrikChrz píše:Z toho důvodu je v nejlepším zájmu řidiče si ověřit, jestli je vozidlo pojištěno.

Hlavně je to povinnost ze zákona č. 361/2000 Sb.

§ 6

(8) Řidič motorového vozidla musí mít při řízení u sebe

c) doklad prokazující pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla podle
zvláštního právního předpisu
Havers
Diskutér

Odeslat příspěvekod martin.hampl 14. 11. 2012 14:26

Přesně tak
martin.hampl
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 14. 11. 2012 14:42

Takže jak je to s pojištěním toho Ferrari :hm ?
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod martin.hampl 14. 11. 2012 19:44

Zeptejte se na to majitele vozu, spol Dreamcars.Mě je to úplně jedno:) Když si člověk půjčuje auto tak přebírá kromě klíčů také doklady o pojištění. Nevím proč bychom měli kontrolovat, zda naši klienti platí pojištění. Ještě jste asi nepochopily podstatu naší služby. Autoodstrejdy ty auta nemá nikde zaparkované na plácku. Majitelé je normálně používají a občas je půjčí. Máte zájem si auto půjčit? Zda ne tak Vás to nemusí vůbec zajímat přeci.

-- 14. 11. 2012 20:47 --

Myslím,že když má někdo Ferdu tak Vám ho nebude půjčovat bez poj. a Vy si ho bez poj. taky těžko převezmete :)
martin.hampl
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Klient ps 14. 11. 2012 20:05

Hample, 8.11. v 16:13 jsi mi psal, cituji "Muzes nam v Praze na Florenci myt nejaka auta. Dam ti 100kc na hodinu. Pomuze ti to? Rad ti pomohu "
A dnes tu pises, ze " Autoodstrejdy ty auta nemá nikde zaparkované na plácku".
Mel bys davat pozor co pises. Takhle jsi verohodny asi jako jedno nase mensinove etnikum.
Klient ps
Poslední varování

Odeslat příspěvekod libol 14. 11. 2012 20:18

Když si to pořádně přečteš, tak ono těch "vývojů podnikatelského záměru" je tady popsáno víc.
libol
Diskutér

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 14. 11. 2012 21:10

martin.hampl píše:Myslím,že když má někdo Ferdu tak Vám ho nebude půjčovat bez poj. a Vy si ho bez poj. taky těžko převezmete :)

Jak už jsem psal výše - podle RZ a databáze ČKP to auto pojištění nemá a nikdy nemělo. Pokud někdo něco zprostředkovává, tak by měl dbát na to, aby to bylo po všech stránkách v pořádku.

Asi jako kdyby někdo nabízel marjánku a pak se hájil tím, že jeho dodavatel má přece vědět, ze že se u nás prodávat nesmí...
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod martin.hampl 14. 11. 2012 21:52

Nejaka auta znamena vsechna? :o myslej jsem naše auta co vlastníme. rybarite slovicka :)
Když máš spz na auto tak ho musíš ze zákona pojistit do nevím teď kolika dní. Nevěřím, že to nemá majitel nějako ošetřeno. Sám vlastní několik supersportů za desítky milionů a jejich spol má těch aut snad 50 kousků. Bohužel nejsou nejlevnější. To je fakt.

-- 14. 11. 2012 22:53 --

a třeba už je auto na jiné spz. to je taky možné.

-- 14. 11. 2012 22:55 --

Mensinove etnikum me pobavilo :D

-- 14. 11. 2012 23:02 --

ps také nechápe, že auta jsou všude po republice a majitelé je sami používají a když je zrovna nepotřebují tak je půjčují. Tak asi nemohou být zaparkovaná všechny na Florenci. :)
Majitel auto nikam neodevzdává. Už to chápete? :)
martin.hampl
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mikicz 14. 11. 2012 22:24

a ten favorit je teda zaparkovaný kde? Kontaktní osoba je nějaký Martin Hampl, takže předpokládám že o shodu jmen nejde.
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod martin.hampl 14. 11. 2012 22:37

Tak kontaktní osoba Martin Hampl je i na ty lux vozy. Fávo je v Praze.
martin.hampl
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S474N 15. 11. 2012 11:14

A kde konkretne je mozno ho videt?
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 17. 6. 2013 08:19

Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod mikicz 17. 6. 2013 09:28

za peníze skočí na jakýkoliv špek.
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka