Co se musí Partners nechat, tak mají naprosto skvěle zvládnutý marketing. A teď nemyslím jen surovou investici do reklamy. Sledují články na hlavních finančních serverech i příspěvky v diskusních fórech a více či méně skrytě na ně reagují.
Reklamy netlačí jen pouhým objemem, ale mají i určitý nápad, opravdu to dělají jinak - pokud vím, byli první, kdo dávali na reklamy konkrétní osoby. Mají svoje lidi v NERVu (byť je to teď skutečně jen prázdná schránka, tedy alespoň za Topolánka byla - co jsem slyšel, tak dostávali zadání "jak to má vyjít", takže skuteční odborníci z toho dávno odešli), objevují se v TV, rozhlase, spolupracují na různých projektech, které se financí týkají.
Samozřejmě co se týče jejich hlavního oboru činnosti, to je jiná. Nejsou lepší nebo horší než ostatní, ono to dost dobře ani nejde. Cílem je prostě prodat a prodat se musí co je, ne co by mohlo být. A protože nabídka finančních produktů na našem trhu stojí za starou bačkoru, tak prodávají úplně ty samé bačkory jako ti ostatní

Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.