MLM past by Partners

Vše o této přímé formě prodeje

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod kamey 16. 4. 2013 06:33

Tak pokud chceš děj, zajdi do Partners a nech se naverbovat. To budeš mít ještě lepší zážitek, než jen číst.

Co se týká vymahatelnosti, podepsaná smlouva má váhu podepsané smlouvy a oni špatné právníky, kteří tu smlouvu sepsali, nemají.

To co popisuješ vy mělo význam pokud by se odkazovalo na občanský zákoník, tady se odkazuje na obchodní zákoník a za další, jde o vztah OSVC x firma. Zde žádná ochrana jako je ve vztahu zaměstnanec x zaměstnavatele není.
kamey
Diskutér

Odeslat příspěvekod H.G. 16. 4. 2013 11:58

Kamey, je uplne jedno jaka smlouva to je a podle jakeho zakonniku. Smlouva uzavrena za napadne nevyhodnych podminek pro jednu ze smluvnich stran je neplatna i je jedno jaky advokat ji psal i kdyby jich byla cela profi banda. Smlouva neodpovidajici skutecnosti je take neplatna, stejne jako smlouva podepsana v tisni. Jestli na konci skoleni nekoho psychologickymi fintami prinuti k "dobrovolnemu" podpisu takoveho pravniho paskvilu, tak je mi tech lidi opravdu lito. Az budu na Vanoce v Cechach urcite si tu zabavu nenecham ujit a zkusim na nejake to skoleni zajit a pekne se na ucet tech dobraku pobavim. Urcite vezmu i par pratel jaci maji take radi intelektualni zabavu. Nejsem z tech, kdo by se poddaval skupinovemu natlaku a uz vubec nemam rad ty, kdo z lidi taha penize a jeste je strasi nejakyma pravnima pitomostma. No prosim, kdo jeste muze neco napsat, tak at to napise. Za prve je to opravdu zabavne a za druhe mi da sanci se na tu bandu lepe pripravit a zabava pak bude mit stavu a smrnc a bude vsem opravdu moc veselo.
H.G.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kamey 16. 4. 2013 12:11

Tak se bav, já ti to přeju. Jinak je mi Partners i jejich smlouva tam někde, nebudu psát kde, to si můžeš domyslet.
kamey
Diskutér

Odeslat příspěvekod yowie 29. 4. 2013 13:45

48000,- za Trainee? Ta firma jde asi opravdu do kytek. Nedávno byl na jedné části Trainee školení kamarád. Bylo to v nóbl hotelu za Hradcem Králové. Myslel jsem si, že si Partners polepšili, dokud mi neřekl, že ten pobyt v hotelu si každý platil sám :-)

Trainee v Partners jsem prošel celé, ale marně vzpomínám, kde jsem dostal vědomosti v hodnotě 48 000,-? Byly to snad ty kecy zkrachovalého hokynáře, jak se všichni napakujeme na důchodové reformě? Nebo snad výklad poradce, který v Partners už pracoval celé dva měsíce, o tom, že je třeba si pořídit červený fix a pokud nebude klient chtít uzavřít smlouvu, tak mu domeček a autíčko, které jsem předtím namaloval modře, přeškrtat tou fixou?

Snad jen tehdejší Senior manager Martin Kaška by si za svou přednášku "Od Starcraftu do nižšího managementu Partners" zasloužil pětistovku...
yowie
Nadšenec

Předchozí stránka