Tady se to ale rozjelo...
Patrik: Předběhl jsi mě. Také jsem chtěl zavzpomínat na některé anonymní siláky, kteří, když jim došla munice, na tebe vytahovali, že nemáš holku a podobné nesouvisející nesmysly. Jak říkají MLM guruové, nenávist si musíš zasloužit

Určitě je pár lidí, kteří dokáží prodat i 10x předražený jar například, ale pokud bych se chtěl já živit prodejem, tak se především budu snažit spojit s firmou, která nabízí produkty, které jsou na trhu konkurenceschopné. Prostě prodávat jar téměř za 300,- nebo nefunkční opalovací krém za více než 700,- téměř nedává šanci uspět. A další věc je samozřejmě svědomí, ale to deprivanti typu Štorka/Mikuly neřeší.
Ale stejně, MLM není o prodeji a ten, kdo to myslí vážně, musí nekompromisně verbovat. Na prodeji nikdo v MLM nezbohatne.
Jana K.: Ten návrh na prodej vibrátorů a lubrikačních gelů jsem uvedl v kontextu toho dokumentu, na který jsem odkazoval, protože tam byla mladá Američanka, která pracovala pro MLM Pure Romance, které u nás ještě nemá zastoupení. A proč? Protože každý, kdo má všech 5 pohromadě a chce dělat MLM, tak si do ČR dotáhne MLM ze zahraničí, nebo vytvoří vlastní, tedy v této diskuzi už mnou zmiňovaná strategie tržních mezer. Málokdo uvažující by se zařadil s číslovkou 28 000 do v ČR 20 let rozjetého MLM, kde jsou karty nahoře již dávno rozdány a není téměř možné narazit na zákazníka nebo potenciálního prospekta, který by si v duchu neřekl: "A jéje, Amway..."
Stačí se podívat na Hassmanna, toho do Amwaye zlanařil podle jeho vlastních slov nějaký Mexičan, když pracoval v USA a pak to dovezl sem, kde to nikdo neznal a rozjel to. To je ukázka strategie tržních mezer.
MLM aktivně neděláte? To se divím, že Vám Karlsbad nevynadal, jakto že si tedy o tom dovolujete vůbec mluvit...
Víte kolik já znám lidí, kteří znají někoho bohatého v Partners nebo v Amwayi?

Zajímavé ale je, že v návodech různých MLM guru je na jednom z prvních míst to, že máte působit na lidi jako někdo, kým se chcete stát. A kým se chce stát každý, kdo vstoupí do MLM? No přece milionářem! Takže to, že si někdo koupí za poslední peníze oblek a auto na leasing mě na rozdíl od Vás nechává chladným.
A mám jeden návrh. Dopracujte tento článek:
http://www.amway-fakta.cz/mytus-sanci-u ... -300-lidi/Přidejte tam průměrné mzdy v dolarech pro každou pozici. Pak se snadno dopočítáme, jestli je to pravda a především kolik zbývá na těch 98,88% downline.
Zase se tu argumentuje nádhernými výplatními páskami... Jak typické! Pokud si dáte dohromady obrat Amway a kolik z toho cca jde na provize, tak Vám prostě vyjde, že ta známá je jedna z několika málo, kdo na tom skutečně vydělávají, anebo lže a ukazuje Vám to nejlepší, co kdy dostala, což je taky pro lidi v MLM typické, viz. moje zkušenost s OVBkem.
Jeden blogger dal do kupy asi 20 tvrzení českých Amwayáků o příjmech. Já to propočítal a vyšlo mi, že těchto 20 si rozdělí převážnou část všech provizí, které může Amway vyplatit v ČR...

A opět se argumentuje tím, že členové Amway se v drtivé většině samozásobují. Zajímavé! Jak jsem říkal, přečetl jsem spousty blogů, kde blogeři píší o schůzkách v Mc Donaldu, ale nikdo z nich tam nezmiňuje, že by byl verbován kvůli samozásobení. Naopak vždy se hovoří o super výdělcích, ukazuje se plán a možnosti příjmů... Taky Vám to nesedí?
Že by ti samozásobitelé byli spíš ti, co se s nadšením nechali naverbovat, začali verbovat sami, ale vzdali to, protože se jim jejich okolí vysmálo? Vždyť i v té Americe Amway každý rok opustí 54% lidí a už si nikdy nic nekoupí.
Sleva za registraci do Amway není potřeba, když se ty produkty běžně prodávají na internetových bazarech ještě levněji...