Patrik: jj, různí lidé z různých MLM dnes často hovoří o tom, že MLM by mělo zažít další značný růst. A ono MLM opravdu zažívá růst, pokud se bavíme o celosvětovém obratu, nicméně nevím, proč by českého člena Amwaye mělo zajímat, že firmě rostou obraty v Asii, když on se pohybuje v ČR, kde Amway dosahoval v roce 2006 vyšších obratů, než v roce 2013...
Je to růst tažený globalizací a expanzí, což s tím, jak se daří průměrnému českému MLM distributorovi, samozřejmě nemá nic společného, ale pokud tato čísla méně chápavým lidem zaměníte, možná se chytnou a nějakou korunu pustí, než se z toho proberou.
Karlsbad:
omg, já o koze, Vy o voze...
Já jsem tvrdil a tvrdím stále, že Amway v ČR již nějakých 8 let +- stagnuje a vycházím z čísel na Amwaywiki.com
A Vy argumentujete tím, že Amway celosvětově roste....
Je jistě krásné, když máte radost z toho, že Vašim čínským kolegům se daří, ale na tom, že se Amway v ČR nikam neposunuje, to nic nemění...
K některým těm textům už máte odpověď. Víte kde...
Ale nejvíc se mi líbí toto:
"O tom, jaký bude Váš příjem, samozřejmě nerozhodne statistika, ale Vy – tím, kolik práce odvedete."
To je geniální, nicméně by to chtělo trošku doplnit. Pokud by dotyčný byl třeba kopáč a byl placen od metru, tak to jistě platí beze zbytku.
Ale prostě v prodeji a verbování můžete mít deset schůzek denně a stejně nemusíte nic vydělat. Samozřejmě, pokud prodáváte něco, co je žádané, velmi pravděpodobně něco prodáte a případně se tím i solidně uživíte, jenže to není případ firmy Amway.
Nakonec o tom mluvil Zbyněk Rybička a mnozí další zde i na jiných webech. Je úžasné vybavit prodejce téměř neprodejnými věcmi a pak jim říct, že se jim nedaří, protože jsou líní...
Pokud nejste admin webu Amway-fakta.cz, tak beru zpět, nicméně ten web je registrován na jistého Miroslava Jeřábka a pokud se nepletu, kdysi jste tu psal, že jste mezi 15% a já v Amagramu našel, že dotyčný se na tuto pozici posunul někdy v roce 2009 nebo 2010. Že by náhoda? Ale ono je ve finále stejně jedno, jestli se bavím s tou či onou nulou z Amwaye...
No, kdo ví, jestli toho Pinckneyho pustí. Kriminál má teď jistý min. na 14 dní a zamítli propuštění na kauci, protože ho viní hned z 9 trestných činů:
http://economictimes.indiatimes.com/ind ... 714344.cmsAno, už ho kdysi museli jednou pustit, ale právě proto si myslím, že teď už to mají vyfutrované podstatně lépe...
No a víte, že bych byl opravdu rád, kdyby zástupci různých MLM na přednášku s Fitzpatrickem přišli? Pokud se s ním na tom domluvím a proběhne to, tak tam jistě bude někdo s kamerou a záznam pak bude na youtube a přítomnost kohokoliv z MLM by byla třešničkou na dortu.
Pokud vím, Fitzpatrick se o takovou diskusi snažil v USA již mnohokrát, ale pokaždé, když k něčemu takovému mělo dojít, tak zástupci MLM nakonec nedorazili...
Škoda, když mají tak skvělé a neprůstřelné argumenty, už mohli Fitzpatricka dávno argumentačně rozdrtit...