Víte, musím říci, že jste mě teď zklamal. Celou dobu jste diskutoval věcně, používal fakta ( to že s nimi nesouhlasím, je věc jiná, ale rozhodně jsem si vážil toho, že jste u toho nějak přemýšlel a z něčeho jste vycházel a snažil se své názory podložit ). Ale narážka na letadlo je vysloveně trapná a na takový milionkrát vysvětlený blábol nebudu reagovat. To za prvé.
Za druhé. Nejdříve jste psal, že znáte jednoho Amwayáka a teď najednou více. Tak kde je pravda????
I kdyby jste jich znal více, tak bohužel nevím koho znáte, co vám navykladal apod, takže těžko můžu o tom diskutovat. To je prostě jen Váš úhel pohledu. Sám za sebe mohu říci a vyvrátit tím vaší teorii, že do Amway byznysu jsem se rozhodně neregistroval na začátku a přesto jsem se dostal na platinovou úroveň a i spousta mojich kolegů a to se registrovali po mě. Průměrný příjem platiny asi víte, takže to nemusím vysvětlovat. A kdyby Vám to nestačilo jako vyvrácení té fámy ( ničím nepodložené ), že člověk musí být na začátku, že to pak nejde, tak se stačí podívat na historii opravdu velmi úspěšných lidí. Nevstupovali všichni v roce 1959,ani v 70 letech, ale jsou často registrovaní v 90 letech i po roce 2000 a to na trzích jako je i USA, kde firma působí od r. 1959.
Sorry,ale ten blábol, že člověk musí být na začátku jsem už při prezentaci slyšel tolikrát, že to je už nudný. Nejvtipnější je, že když lidem řeknu, že jsem vstupoval hodně let po začátku a přesto jsem 21%, (což je to, kde prezentaci končím, takže jim to připadá jako vrchol. O milionech rozhodně nemluvím - jak nás tady tak často obvińujete ), tak si rychle najdou jinou výmluvu a to je, že jsem měl prý štěstí. A to už je fakt úsměvný.
Jen tak mimochodem.....je to opravdu o dobré práci. Když jsem nemakal, tak jsem měl malý uspech a když jsem začal dělat ( a mimochodem jsem nikdy nedělal 20 prezentací měsíčně...fakt jsem se flákal ), tak to najednou šlo. Takže vaše teorie proti mé praxi silně pokulhává.
Jen tak mimochodem, zapomněl jste mi sdělit, co si myslite o těch 20ti prezentacích měsíčně, tj. 30-40 hodinách. Víc to už fakt nenafouknete......a pořád jste ty vaše tabulky srovnával se zaměstnáním, či vedlejšákem a ten čas ne a ne přijmout jako fakt, což já tedy absoluteně nechápu, protože to je snad jasný v jakékoliv činnosti, že 2 hodiny práce je méně výnosné, než 200 hodin.
Videa jsem neviděl a anglicky umím špatně, takže bohužel. Tady neposloužím reakcí.
Ale co se týká toho, že úspěsný nepřestávájí, je to, protože je to pořád baví. Proč Karel Gott pořád zpíva....protože si chce nahrabat? To těžko...baví ho to. Tak je to i s úspěšnými leadery....je to prostě baví. Je to práce s lidmi a ti lidé jsou pak i vaši přátelé. To není nepříjemná dřina...ale zábava.
Jen tak pro příklad. V mé sponzorké linii je člověk, který když jsem vstupoval, tak měl rekord cca. 55 -60 tis/měs ( to jsem viděl výpis z účtu ), nyní má rekord za měsíc bez pár korun celý milion. A to bacha...to ne na školícím systému, jak tvrdíte. on žádný systém neám a nedělá, ale z Amway. To jsem taky výpis viděl.......takže sorry, tím padá i vaše teorie o tom, jak vydělávají na systému a na byznysu ne.
Ja si myslím, že háček máte v tom, že jste se asi setkal s člověkem, co to nedělal inteligentně, motáte MLM všechny dohromady a to je guláš a navíc zbytek berere z nějakých bláznivých ukazek na netu. Já nic, co vy popisujete nezazivam a to patřím k opravdu velké organizaci. A to to tady nepíšu, jen abych to napsal, a přitom bych si to cucal z prstu. To je prostě fakt a vy jste na nas asi holt neměl štěstí.
Jo a když se už vrátím k těm statistikám. Kolik lidí v CR v zaměstnání vydělává víc jak 300 tis. měsíčně? Víc jak 60 tis? Víc jak milion? Dle vaší logiky by totiž nemělo cenu chodit ani do zaměstnání, proože tam nebudete milionář????? To je samozřejmě nesmysl, že. Nevím, co jste viděl, ale my na prezentacích mluvime o příjmu cca. 3-7000, 20-30 tis a 50-80 tis za práci a adekvátní čas. Žádné zaručené příjmy......to vám na vedlejšák za 40 hodin měsícně připadá málo? A proč si asi myslíte, že vám můžu psát v půl páte ráno? Né protože jsem vstal,a le protože můžu ponocovat a já rád ponocuju.....nemusím totiž vstávat. Mrzí mě, že jste se nepotkal s někým "normálním", kdo by Vám to v pohodě vysvětlil.
O sektách konzumu nediskutuju....a hlavně o tom že chceme být namotivovaný prodávat. Tak to už je úplně mimo mou realitu. Mě nidko nenutí prodávat a rozhodně se neučím nějaké nicříkajcí bláboly. A ano...taky se neučím nicříkající statistiky ze kterých bych si tvořil nějaké analýzi. Já se omlouvám, ale analytiků mám plnou skupinu........a pro samou analýzu nic nedělaj tj. nevěnují práci vámi tolik opovrhovaný čas. Tak ano, tihle analitici, co znají Amway od shora až dolu, ale na plány nechodi, tak ty fakt nic nevydělávají a je fakt, že ty štvou mě a asi i vás. Ale to je taky ve všech oborech lidské činnosti.
O Harvardu nic nevim, Kyosakiho jsem nečetl...tak smůla, to nepokecáme
A mimochodem.....jaká je vaše motivace věnovat tolik a tolik času studiim byznysu, který nikdy nebudete dělat a nikdy z toho nebudete nic mít?????
Já si tady plácám játra proto abych obhájil svůj byznys, který mě živí a když by náhodou někdo brouzdal na netu, tak aby našel k vašim názorům i oponentůru.....ale co z toho máte vy. To museli být hodin a hodiny studia. Co z toho????
PS. Nemotejte mi prosím jiné MLM do Amway. Stejný jako posuzovat kabryolety s náklaďákem. Já jiné MLM znám a jsou tak nahony jen výpočtem odměn vzáleny Amway v tolika rozdílech, že to bych fakt neřešil....rozhodně ne na netu....už teď jsem napsal román.
Takže jen malé srhnutí. Průměr ani medián příjmů mi nic neříká, důležité je,že to jde vydělat si třeba i jen 10-20 tisic bokem.......to je významný rozdíl pro mnohé...a pak se můžou snažit i více
A neházejte prosím Amwayáky do jednoho pytle.....všichni nečteme Kyosakiho ( i když je dobrý ), netančíme, nezpíváme na semináři....a přesto peníze tí co dělají máme. Ale je potřeba ukázat min.15 prezentací měsíčně.....toť vše. Přeji dobrou noc