Yowie:
Já končím. Vaše teorie, že si lidé kupují zboží, aby dosáhli pozic je fakt demagogie a už ani nepřemýšlíte. Proč by si někdo kupovol zboží za 500 000, když by zpět vydělal jen 21%. Možná že to nějaký jedinec udělal, nevím, ale rozhodně to není běžný postup. Zase jen vaše úvahy a filozofování. Kterou podkládáte čím....jedním inzerátem. Jste blázen???? Když má firma v ČR obrat 380 mil, tak by se asi ty údajné zásoby prodávali v tisícech inzerátů a né v jednom. Jako máte talent vyštrachat ze skupiny 28 000 registrovaných členů pár exotických příkladů ( to se prostě děje všude ) a hned z toho děláte celosvětový názor. A přitom jste v reálu poznal jen jednoho Amwayáka. Ty vado, i kdybych jich bylo 10, tak co to říká o 28 000 jiných? Mluvíte teoreticky o něčem, co jste v praxi nikdy nezažil ( já ano ) a žijete si ve svém anti-Amway světe, kam si zamícháváte informace z Herbalifu, jiných MLM, fin.poradeství a vůbec všeho co Vás napadne.
Takže milej zlatej yowie......většina amwayáku nenakupuje tisícové zásoby. Sorry. Znám jejich osobní obraty. DPD nám to většinou vozí v krabicích, nikoliv po kamionech.
Co se týče toho D-testu, tak firma se bránila, nechala si udělat test v nezávislé certifikované laboratoři a tím vyvrátila to, že opalovací krém nefunguje. Nebudu tu celou anabázi vysvětlovat...to by bylo na dlouho.
K výrobkům jen řeknu.....na vše je 90dní 100% záruka vrácení peněž, pokud není člověk spokojen. Není v tom žádný háček. Vaše teorie o nefunkčnosti výrobků naráží na mou praxi a desítek lidí okolo mě, které si výrobky kupují a to nejsou v Amway. A bacha...volají si o ně sami, nikdo jim je necpe
U D-testu mě to mrzí, ale už to holt není taková bomba, jak bývala.
Amway má zákaznický test....nejsi spokojen, vrať to. Tečka...na to není co říct.
Takže když to shrnu. Amway podle Vás nefunguje, protože průměrný příjem je podle Vás nízký oproti průměrnému zaměstnání ( totálně kašlete na časovou investici...ta je podle Vás irelevantní. Důležíté je, že v tom člověk je ).Že srovnáváte nesrovnatelné obory a aktivity neberete v potaz. Podle Vás když tam jsou lidi a má to vydělávat, tak je to prostě stejný. Jestli brigáda, nebo vlastní firma, nebo zaměstnání...prostě je to stejný. Větší volovinu jsem už dlouho nazažil.
Prokazatelně vysoké příjmy úspěsných lidí v Amway jsou podle Vás jen protože si ti desetitisíce lidí nakoupili zboží za pětinásobek toho, co získali zpět ( tadle Vaše myšlenka je opravdu hodna "génia" ) A to neudělali jen 1x, ale dělají to každý měsíc, neb jinak by těch několikaměsíčních kvalifikací nedosáhli. Že to matematicky nevychází neberete v potaz.
A vůbec Vám nepříjde divné, že lidem radíte jako zdroj nadprůměrných příjmu něco, co jste dělal, už neděláte a nadprůměrné příjmy jste v tom neměl, nemáte a evidentně mít nikdy nebudete. Stejně inteligentní, jako kdyby mi 150kg chlap radil,jak být štíhlý sportovec a podpořil to slovy:"Je to super, taky to dělám". A fascinující je, jak Vám to nepřijde divné.
Jako důkaz neberete sice prokázané přijmy, ale i tak chcete daňové přiznání. Taky dobrý. Sice mě jste ho taky nedal, ale já jsem špatný, že to neudělám. Takže nejen že magor, ale i pokrytec
Už se raději na nic neptám.... stejně bych buď odpověď nedostal a nebo nějaký výplod fantasie Vaší demagogické mysli, kam by jste zakomponoval útržky faktů asi z 15ti nesouvisejících oborů.
Můj cíl byl splněn. Pokud bude mít někdo sílu tuto diskusi číst, tak zjistí, kdo je demagog a fanatik. Už jen tím vaším neustálým oblbováním, že se v Amway slibují miliony, peníze bez práce atd. Já to nikdy neřekl ...naopak. Vyzdvihoval jsem, že většině lidí pomohou i částky 3-5000 a že je nutno pracovat a kolik.
Jsem rád, že na lidi působíte jako magor a že se mě zastali i nepříznivci Amway byznysu. Děkuji
A věřím, že to opravdu někomu pomůže a aspoň byznys zkusí....na registraci i na výrobky je 100% záruka, tak nemá co ztratit. Nikdo normální mu neslíbí úspěch, ale je tu aspoň šance.
Kdežto když by náhodou poslechl Vás, tak co má šanci získat? Vaší "osvědčenou" radu na nadprůměrný příjem, která Vám nefunguje?
Kdyby jste raději svou energii zaměřil na něco užitečného....třeba na získání toho nadprůměrného příjmu v zaměstnání.....ale to by jste nesměl trávit pracovní čas na netu psaním katastrofických scifi o Amway......za to Vás jistě kariera nečeká. Možná, že většinu lidí, co se registrují do Amway nečeká závratný finanční úspěch, ale rozhodně aspoň něco zkusí, ušetří třeba na plynu, el.proudu, telefonování, drogerii, něco se naučí z knih apod. Pořád to je změna k lepšímu, než když budou poslouchat Vaší demagogickou snůšku úvah a polopravd.
KONČÍM. TEĎ UŽ FAKT. ŘEKL JSEM UŽ VÍC, NEŽ JSEM CHTĚL, VŠECHNA PODSTATNÁ FAKTA JSOU V TEXTU. KDYBY MI CHTĚL NĚKDO NĚCO SDĚLIT, BUDU NA
www.amway-fakta.cz