Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
aaischa píše:upřímně bych se rád zeptal kdo ty věci kupuje, poptával sem se kolem (zvažoval sem, že bych to zkusil) a setkal sem se jenom s reakcema ala letadlo, sr*čky, ty už seš taky podomní prodejce ? .. atd... ) nikdo z kamarádů by si nic nekoupil natoži ani o tom nechtěl slyšet,
poslech sem si nahrávky z cca 10 seminářů různejch typů, všecko obecně o "ničem" jenom o tom jak makat na sobě..
kde se potkaj lidi co tohle chtěj ? víceméně má každej svou oblíbenou značku, a spíš naopak to sou značky dost levný.. v albertu věci albert quality ( kerý vyrýběj renomovaný značky) atd.. připadá mi že v týhle době neni šance moc prodat tyhle věci .. alternatnivní bohemia energy za kerou sou body je cenově nicmoc... připadá mi to taky už nějaký zkostnatělý zaseklý v minulosti..
S474N píše:Hajaba: osobne bych se spis zabyval o to, co je predmetem prodeje, nez kde ve strukture jsem
yowie píše:Co má společné s "přímým prodejem" to, že verbujete lidi, kteří nakupují a verbují další a tak pořád dokola, to opravdu netuším. Každopádně ale vím, že kdyby to samé video nahrál pro americké publikum, tak by šel okamžitě k soudu za pyramidovou hru...
Luboš Bílý píše:Milý yowie, v každém obchodě jde v principu - pokud použiji Vaši terminologii - o získávání "oveček". Těmi ovečkami jsou zákazníci. Pokud nakupujete v supermarketu, jste také jedna z těch oveček. V MLM jsou distributoři zároveň zákazníci. Na tom samozřejmě není nic špatného, pokud si kupují zboží pro sebe kvůli tomu, aby ho spotřebovali a ne kvůli tomu, aby mohli dostat bonus. Chápeme?
Jinak Vaše argumentace ohledně Wikipedie je vskutku úsměvná. Nikdo nemůže za to, že Vaše zdroje podle pravidel Wikipedie spadají mezi nevěrohodné:
http://www.amway-fakta.cz/amway-kritik- ... wikipedii/
Luboš Bílý píše: Mimochodem k dotazu, kdo ty věci kupuje: třeba právě včera jsem prodal jedné maloobchodní zákaznici 2 výrobky. Objednávka celkem za 1880 Kč a asi za 30 bodů. Samozřejmě i já jsem měl na výběr - buď budu vymýšlet 1000 důvodů, proč to nikdo kupovat nebude, nebo půjdu a zkusím se zeptat lidí a uvidím. Já jsem si vybral tu druhou možnost. Někdo jiný si vybral tu první. Otázkou je, která možnost je ta správná. Pro mě určitě ta druhá.
xtonda píše:Můj názor: MLM = šmejdi
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků