Něco o společnosti: Společnost založili velice úspěšní lidé, kteří přešli od společnosti Organo Gold. Jsou to bratři Steinkellerové. Spolu s nimi na společnosti dělá Fabrice Kerhervé, který vytvořil už 2 MLM, které následně za nemalé peníze prodal.
Tahle společnost se může chlubit tím nejmodernějším kompenzačním plánem. Vzhledem k nízkým nákladům vrací společnost do oběhu spoustu peněz a jako první (možná) vytvořila bonus, který tvoří pasivní příjem. Conligus zavedl "Sdílení zisku". Ve zkratce a hodně zjednodušeně to znamená, že Conligus bere část svého zisku a rozdá ho mezi členy. Těch bonusů je 9 a každý svým způsobem předčí vše ostatní na trhu.
Proč jsem si já vybral Conligus? Dříve jsem byl v OVB asi jeden měsíc. Ze začátku jsem si myslel, že si vydělám nějaké peníze, ale když jsem zjistil, že tam poctivě nikdo nehraje, tak se mi to znechutilo a odešel jsem hodně rychle. Bylo nabízeno hodně firem ( Amway, LR, Lyoness, Ergo), ale nic mi nepřišlo tak zajímavé jako tahle společnost. Svojí investici v téhle společnosti už mám zpátky a už se jde jenom do plusu. Samozřejmě svým lidem hodně pomáhám pokud máme aspoň jedno společné, a to společně uspět.
Jestli vás tahle příležitost zaujala, tak mám kontaktní e-mail: Informace.Conligus@gmail.com .
Přikládám plán odměn, pokud někdo neumí anglicky, tak se obraťte na e-mail, ve kterém vám všechno vysvětlím.
Plán odměn: http://files.conligus.webnode.cz/200000 ... %20ENG.pdf
Děkuji za váš čas a trpělivost s tímhle článkem!