Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
mikicz píše:nic se mazat nebude. Doufal jsem že to bude podobná zábava a jsem rád že jsem se dočkal.
yowie píše:No tak ty MLM kecy, tím se dá sejmout každý naivka, který začne opakovat mantru Kyiosaki, Buffet, Gates, atd. atd.
Ještě horší je však realita:
http://ekonomika.idnes.cz/regulace-mezi ... clanek-box
Lyoness stavěla svou pyramidu právě na rozdílu mezi tím, co zaplatil spotřebitel a tím, co skutečně dostal prodejce, takže podle mě se blíží krach další pyramidy...
Je to podobné, jako když svého času postávali všude prodejci levných tarifů na mobil. Dnes už je to tak levné a možností je tolik, že by se nikdo z nich neuživil... Prostě dinosauři mizí... Čest jejich památce...
malejjara píše:No dobre jste mu tu ale zatnuli tipec. Zacim se vas take bat.
tomsyk45 píše:A zdejší administratory vubec nechapu, ja se omluvim, chci to ukoncit, poprosim je a oni se mi znovu vysmejou a znovu me zesmesnuji. Tohle je cyberšikana jak vyšitá. Prominte, ale tohle opravdu prehanite. Nevim proc nemuzete prijmout mir a ukoncit to tu, radsi reknete ze jste rad ze jsem to udelal a mohl jste se pobavit. Co to ma byt? Vy se bavite na ukor ciziho nestesti? Ja jsem vas hezky poprosil a vy na me takhle.. ja uz nevim co mam delat, opravdu jsem si tu chtel pratelsky pokecat, nechovate se jako rovny k rovnymu!
xtonda píše:Jaká je struktura MLM, když ne pyramidová?
A k tomu ostatnímu, bavíme se dál
tomsyk45 píše:A zdejší administratory vubec nechapu, ja se omluvim, chci to ukoncit, poprosim je a oni se mi znovu vysmejou a znovu me zesmesnuji.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků