MartinVe píše:proč by Tsu tyhle peníze brát nemohla a proč by nemohla 90% dát uživatelům...
No schválně, dám ti ještě nějaký čas, vypadáš jako přemýšlivý mladý muž, třeba na to přijdeš

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
MartinVe píše:proč by Tsu tyhle peníze brát nemohla a proč by nemohla 90% dát uživatelům...
MartinVe píše:Zas další screen, kamarádka válí, hlavně má pár dobrých lidí v síti a bohatě to stačí. Za chvíli už bude zas vybírat na paypal, někdo to prostě umí rozjet, ale chce to mít správný lidi kolem sebe.
-- 25. 5. 2015 23:14 --zajemceotsu píše:Opravdu nejsem "MartinVe". Svoje příspěvky jsem psal proto, že mě napadlo zkusit řetězit vlastní profily.
Můj pohled - proč to nezkusit, když je to zdarma. Nejhorší možný výsledek je ztracený čas.
Daně, kdyby z toho náhodou něco bylo? §10
Pokud to adminu vadí, ať mé příspěvky klidně smaže.
Možná se vystavujete riziku, že dostanete ban, supermonetizace není povolena, člověk to musí používat jako fb a jiné sítě, viz můj blog, já mám také 2 profily, ale nějak vzájemně se nepodporují, na první profil jsem nabral pár lidí a mám tam pasivní příjem 0,1$, nic to není, jsou aktivní jen 3 lidi a ani ne denně
zajemceotsu píše:Tak jsem to zkusil.
Za cca měsíc jsem se dostal na 5 vydělaných dolarů. Za prvních 10 dní prakticky nic, poté jsem byl na 10 centech za den. Když jsem po čase zagresivnil přístup se snahou vydělat více ( minulý týden jsem se dostal na 40-50 centů za den), dostal jsem ban.
lemming píše:celou dobu tahá za fusekli
lemming píše:Kdyby opravdu přerozdělovali jak tvrdí a zdrojem peněz byly příjmy z reklamy, tak by z takových jako ty museli mít radost - znamenalo by to víc peněz pro ně
lemming píše:dotovanou marketingovou akci
MartinVe píše:samozřejmě musí ty co to využívají "příliš" odstřihovat
lemming píše:třeba v Tescu zkusíš nakoupit "přiliš mnoho" nějakého zboží co je zrovna ve výhodné "akci"
MartinVe píše:myslím, že je situace stabilizována a síť je živena pouze z ad revenues
MartinVe píše:hodnota Tsu je dlouhodobě na 500 000$
zajemceotsu píše:Tak jsem to zkusil.
Za cca měsíc jsem se dostal na 5 vydělaných dolarů. Za prvních 10 dní prakticky nic, poté jsem byl na 10 centech za den. Když jsem po čase zagresivnil přístup se snahou vydělat více ( minulý týden jsem se dostal na 40-50 centů za den), dostal jsem ban.
Závěr:
První peníze při běžném využívání jsou možné tak po 2-3 týdnech
Kdo chce, může si běžným používáním možná přivydělat bůra až pětku denně (za cca 1 hodinu času denně). Zda to za to stojí, je věc každého.
Jediné větší peníze se dají získat nalákáním aktivních oveček takříkajíc "pod sebe", tedy přes MLM. Pokud takové lidi nemáte, je tsu ztráta času.
Osobně tsu opouštím, nový účet si zakládat nebudu.
zajemceotsu píše:Odměna vzhledem ke strávenému času je mizivá. Volný čas je pro mě cennější.
zajemceotsu píše:Kdo chce tsu používat místo facebooku, tak sám vydělá pár "kaček" denně
zajemceotsu píše:10 dolarů místo 100, nalákalo by tsu podle mne mnohem více lidí a mohlo by vydělat více. Jenže pak by musel vyplácet většímu množství lidí skutečné peníze... a to je to, čemu se zuby nehty brání.
MartinVe píše:...tedy používáte to stejně jako Fb, tak průměrný uživatel si přijde na 10$/den
MartinVe píše:Takže doufám, že jsem to objasnil, tsu dává 90% z ad revenues zpět mezi uživatele
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků