Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
SP píše:Pozadal jsem moderatory o vymaz nekterych prispevku. Temi vulgarnimi se nehodlam zabyvat, proto obratim pozornost k jinemu, ktery napsal marvertin a u nehoz jsem tez pozadal o vymaz. Duvod je jednoduchy. Jedna se o pomluvu. Zatim vymaz neprobehl, proto nabidnu pohled druhe strany. V pripade, ze moderator bude akceptovat mou zadost, chci pozadat, aby smazal i tento prispevek s mou reakci.
marvertin píše:Ještě mě napadá, zda nejsou nově se objevivší uživatelé emvejáci, jejichž cílem je diskuzi zesměšnit a snížit její úrovéň za účelem odvedení pozornosti čtenáře od kvalitních příspěvků odpůrců. Zajímavé je, že se tito uživatelé objevili těsně po zveřejněním ého dlouhého odhalujícího příspěvku.
marvertin píše:SP píše:Pozadal jsem moderatory o vymaz nekterych prispevku. Temi vulgarnimi se nehodlam zabyvat, proto obratim pozornost k jinemu, ktery napsal marvertin a u nehoz jsem tez pozadal o vymaz. Duvod je jednoduchy. Jedna se o pomluvu. Zatim vymaz neprobehl, proto nabidnu pohled druhe strany. V pripade, ze moderator bude akceptovat mou zadost, chci pozadat, aby smazal i tento prispevek s mou reakci.
Moderátoří mazali, mazali a můj příspěvek nevymazali. Čím to asi bude? Je to tím, že můj příspěvek hlásá pravdu.
marvertin píše:Ještě mě napadá, zda nejsou nově se objevivší uživatelé emvejáci, jejichž cílem je diskuzi zesměšnit a snížit její úrovéň za účelem odvedení pozornosti čtenáře od kvalitních příspěvků odpůrců. Zajímavé je, že se tito uživatelé objevili těsně po zveřejněním ého dlouhého odhalujícího příspěvku.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků