Má smysl podnikat v Amway?

Vše o této přímé formě prodeje

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Petr1968 1. 10. 2008 22:24

SA8 pere dobře.Ale rozdíl oproti nejlepšímu z Tesca žádný :D Za všechno se platí.I za odznáček jablíčko. Dute máš noční nebo co? Já ponocuji běžně :-(
Smrt je pouhý okamžik, kdežto hanba trvá navěky.
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Dute 1. 10. 2008 22:30

Nie, len vyberam kam pojdem na dovolenku. Je mi tu zima. Kde ma sidlo firma AMWAY? :love: Herbalife vraj robieval vylety lodou po karibiku
Dute
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Petr1968 1. 10. 2008 22:34

Herbalife také dobrý for. :D Otec zakladatel říká: Kdyby byl Herbalife,když byla moje matka nemocná,tak by tu ještě byla.A pláče :D :D :D A kam pojedeš? Do USA? 8-D 8-D
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Dute 1. 10. 2008 22:52

Inak neviem ci takto podobne nefunguje aj Oriflame, mam znamu ktora sa vysvihla na "trenerku novych dusi" v Sydney. A ona je ten typ co dokaze chlapa presvedcit. Aj mna presvedcila, hoci len 2 krat :love: .

vyzera to na Kubu, jednak by som rad videl naposledy Fidela, ak budem mat stastie tak ho najdem ozrateho s Hugom a jednak to je tam zatial este celkom lacne, az nebude Fidela tak tam vtrhnu Amici a Kuba nam podrazi. Asi pribalim jedno balenie Herbalife. Pre Fidela. Aby nam este dlho vydrzal. A rovno sa opytam ci sa mu este neminuly zasoby SA8 :mrgreen: Potom dat vediet tu na vlakne. Dobruu
Dute
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Petr1968 1. 10. 2008 22:57

Severní Korea je lepší.Dostaneš pionýrku na hlídání a bude Ti fajn.
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Caddy 2. 10. 2008 01:52

no, dlouho jsem snad u zadne diskuse takto nevytuhl :-D Ale stalo to za to :)
K amwayi jsem take nekolikrat pricichl a ted ynic pro me...je to jen pro urcitou sortu...a ni me nemrzi, ze k ni nepatrim :) To bych ted asi zil jinym zivotem, kdybych nasobe zapracoval v amwayi, ale rozhodne bych nebyl spokojenejsi...to radsi nebudu bohaty, ale budu si zit svuj zivot :)

A nakonec poznamka: jsem rad, ze rozum zvitezil a Petr je zpet mezi nami. Vnasi do diskusi jiste prvky, bez nichz by to nebylo ono. A rozhodne neni zly clovek...jsou tu tisickrat horsi, co ban nedostanou snad nikdy, i kdyz po tom vsichni volaji.

Dobrou :)
Caddy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MELLO 2. 10. 2008 06:30

Tato debata postrádala až do příchodu garážistů jakoukoliv objektivitu a sebereflexi.. 8-)
MELLO
Návštěvník

Odeslat příspěvekod marvertin 2. 10. 2008 06:33

Petr možná není zlý, ale je zdeptaný. A zdeptali ho distributoři Amway. V každém případě Petr kazí diskuzi a ban by si zasloužil, má poslední varování a stále píše své plevelné příspěvky.
marvertin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod marvertin 2. 10. 2008 06:36

Nebo jinak. Petře, zkus se rozepsat a napsat popravdě svůj příběh. Věřím, že se ti od nás dostane rozhřešení a nikdo ti nadávat nebude. Prosím, zkus to, uleví se ti.
marvertin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod marvertin 2. 10. 2008 06:52

SP píše:Pozadal jsem moderatory o vymaz nekterych prispevku. Temi vulgarnimi se nehodlam zabyvat, proto obratim pozornost k jinemu, ktery napsal marvertin a u nehoz jsem tez pozadal o vymaz. Duvod je jednoduchy. Jedna se o pomluvu. Zatim vymaz neprobehl, proto nabidnu pohled druhe strany. V pripade, ze moderator bude akceptovat mou zadost, chci pozadat, aby smazal i tento prispevek s mou reakci.

Moderátoří mazali, mazali a můj příspěvek nevymazali. Čím to asi bude? Je to tím, že můj příspěvek hlásá pravdu.
marvertin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod marvertin 2. 10. 2008 06:58

Ještě mě napadá, zda nejsou nově se objevivší uživatelé emvejáci, jejichž cílem je diskuzi zesměšnit a snížit její úrovéň za účelem odvedení pozornosti čtenáře od kvalitních příspěvků odpůrců. Zajímavé je, že se tito uživatelé objevili těsně po zveřejněním ého dlouhého odhalujícího příspěvku.
marvertin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jouda.II 2. 10. 2008 07:07

marvertin píše:Ještě mě napadá, zda nejsou nově se objevivší uživatelé emvejáci, jejichž cílem je diskuzi zesměšnit a snížit její úrovéň za účelem odvedení pozornosti čtenáře od kvalitních příspěvků odpůrců. Zajímavé je, že se tito uživatelé objevili těsně po zveřejněním ého dlouhého odhalujícího příspěvku.

Nejsou, to je pouze shoda okolností, vzniklá zabanováním Petra. Ale už i na garáži si všichni mohli udělat obrázek, co je Amway zač a návštěvnost garáže je tak 100x vyšší, než zde. Zároveň pevně věřím, že tvůj příspěvek všem otevře oči a uvede do reality.
Ford Focus 1.8 TDCi
Jouda.II
Návštěvník

Odeslat příspěvekod SP 2. 10. 2008 07:19

marvertin píše:
SP píše:Pozadal jsem moderatory o vymaz nekterych prispevku. Temi vulgarnimi se nehodlam zabyvat, proto obratim pozornost k jinemu, ktery napsal marvertin a u nehoz jsem tez pozadal o vymaz. Duvod je jednoduchy. Jedna se o pomluvu. Zatim vymaz neprobehl, proto nabidnu pohled druhe strany. V pripade, ze moderator bude akceptovat mou zadost, chci pozadat, aby smazal i tento prispevek s mou reakci.

Moderátoří mazali, mazali a můj příspěvek nevymazali. Čím to asi bude? Je to tím, že můj příspěvek hlásá pravdu.

Moc si fandite. Vysvetleni toho, proc Vas lzivy prispevek moderatori nesmazali, je daleko prostsi. Toto mi odepsal jeden z moderatoru teto diskuze:

"Abych pravdu přiznal, v tomhle jsem na úplně odlišné straně než ROP. Pokud bych měl nějaký výrok smazat, musím být opravdu silně přesvědčen, že je natolik nevhodný, že není jiná možnost. To, že je nepříjemný, jiného názoru a nebo dokonce i nepravdivý mezi tyto důvody nepatří."
(patricnou pasaz jsem Vam zvyraznil)

Takze jak vidite, to, ze lzete, bohuzel nepatri mezi duvody, aby Vas prispevek zdejsi moderatori smazali. Takze tu laskave nemanipulujte ctenarem.
Koneckoncu, kdybyste pouzival tech 18 cm mezi usima k premysleni, tak stejnou logikou dojdete k tomu, ze i muj prispevek (ktery byl reakci na Vase lzi a ktery moderatori rovnez ponechali bez zasahu) musi byt pravdivy. A vzhledem k tomu, ze muj prispevek vyvraci ten Vas, je nemozne, aby byly oba pravdive... :roll:
SP
Diskutér

Odeslat příspěvekod MELLO 2. 10. 2008 07:32

Ale copak, už i sám sám velký slovutný SP se uchýlil k napadání... 8-D 8-P
MELLO
Návštěvník

Odeslat příspěvekod SP 2. 10. 2008 07:50

marvertin píše:Ještě mě napadá, zda nejsou nově se objevivší uživatelé emvejáci, jejichž cílem je diskuzi zesměšnit a snížit její úrovéň za účelem odvedení pozornosti čtenáře od kvalitních příspěvků odpůrců. Zajímavé je, že se tito uživatelé objevili těsně po zveřejněním ého dlouhého odhalujícího příspěvku.

Tak na tohle fakt nevim, co bych Vam napsal. Asi uz nejste schopen vnimat realitu. Takze jen pro Vasi informaci - objeveni se jistych individui, ktera zde ucinila (s vydatnou pomoci moderatoru a administratoru ovsem) z teto diskuze smetiste, s Vasim prispevkem nema co do cineni. Staci cist jine diskuze (staci tu, kde se Rop resi, proc dal Petrovi1968 trvaly ban). Pak pochopite, ze tato individua sem zavitala az po Ropove zmince o Amway. Rop se totiz bohuzel o teto diskuzi zminil nekde uplne jinde a tim pritahl pozornost primitivu sem. Tito pak, protoze Ropovi nemohou zapomenout ten trvaly ban Petra1968, se rozhodli, ze tuto kvalitni diskuzi znici. Administratori bud na me dotazy vubec nereaguji nebo si me prehazuji jako horky brambor (to my ne, to moderatori), moderatori bud nectou diskuzi nebo ji zamknou, vycisti a opet odemknou s napisem, ze je nemoderovana. Kdyz se zeptam, zda by nebylo lepsi ji zamknout, je mi odpovezeno, ze se to resi. A kdyz se nic nedeje a zeptam se znovu, je mi do odpovedi nakopirovan prispevek, kterym moderator upozornuje, ze od 1.10.2008 je diskuze nemoderovana...
Administratori i moderatori se evidentne boji skupiny primitivu. Kdyz si prectete jine diskuze mezi Ropem a Petrem1968, pak zjistite, proc Rop odesel - nekdo si dal tu praci a opublikoval fotku Ropa a jeho zeny a pote mu napsal, ze mu posle naboj. Divite se, ze Rop to vzdal?
Jeste je tu ovsem druha moznost: dela jim dobre, ze jim to zvysuje navstevnost fora, a tesi se na penizky vybrane z reklam. A to si toto forum rika honosne FINEXPERT!

Co me tesi, je, ze zatimco ja mam na sve strane slusne lidi, za Vas se stavi Vyse uvedeni hulvati.

A jeste jedna vec - kdyz Vy jste zobecnoval a hazel vsechny Amwayaky do jednoho pytle, jiste Vam nebude vadit, ze ted budu zobecnovat ja - na zaklade poslednich par stran si muze vnimavy ctenar udelat obrazek o tom, jake intelektualni urovne dosahuje prumerny odpurce Amway a zda by meli od techto lidi cerpat informace. :tleskani :tleskani :tleskani :D :D :D
A ted se, marvertine, muzete hajit - treba tim, ze Vas nemuzu hazet do jednoho pytle... :D :D :D A ctenari si pak budou moci polozit otazku: a proc bych nemohl, kdyz jste tak cinil Vy.
SP
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka