Má smysl podnikat v Amway?

Vše o této přímé formě prodeje

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Caddy 2. 10. 2008 13:58

marvertin: akorat, ze u losu jde fakt o kliku, zde to precijen clovek muze trochu ovlivnit. Ale musi odhadnout dopredu, jakou ma sanci na uspech, je t reba proste na to byt urcity typ. Ja vim, ze na tohle bunky a zaludek proste nemam, tak jsem to zabalil hned v zacatku a jsem spokojeny :)
Caddy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kwaak 2. 10. 2008 14:06

pěkně napsáno, doplnil bych svoji osobní zkušenost pro ilustraci...

marvertin píše:Takže, jak to bude probíhat? Někdo Vám zavolá, pravděpodobně někdo koho znáte, může to být ale i cizí člověk, který dostal na Vás referenci. Z rohovoru se pouze dozvíte, že si můžete přivydělat, ale nic bližšího, musíte prý přijít osobně k ním domů. (Samozřejmě, kdyby Vám něco řekli, počlete je hned někem.)

přesně tak, kontaktoval mě bývalý spolužák (a i celkem dobrý kámoš) z VŠ, podrobnosti neřekl (mluvil přímo o podnikání, ne jenom přivýdělku, to by asi alarm zafungoval hned), ale vzhledem k tomu, že jsem ho pokládal za dost inteligentního (už jenom protože tu školu, která je jednou z nejtěžších v ČR na rozdíl ode mě dodělal :mrgreen: ), tak jsem předpokládal, že to bude něco smysluplného, souhlasil a vydal se za ním....

marvertin píše:Při vlastním rozhovoru se bude mluvit především o Vás, budou se z Vás snažit vytáhnut Vaše tajná přání a sny, aby je pak mohli použít proti Vám.

jj, šlo to podle příručky, začal takovým tím kolečkem kdo jak žije a vydělává atd. atd., to už spustilo všechny alarmy v mojí hlavě, takže na dotaz na přání jsem odpověděl vlastní tým Formule 1 a soukromý tropický ostrov :mrgreen: to ho kapku znejistilo, ale za chvíli se vrátil k naučené příručce...

marvertin píše: Pak si vyslechnete marketingový plán dle kterého za několik měsíců vyděláte obrovské peníze, jen
když budete podnikání věnovat něco málo ze svého času. Pokud máte oprávněné pochybnosti, budou Vám nekompromistě demagogicky vyvráceny stylem, jenž na této diskuzi jeden diskutér dokola předvádí.

ano, přesně to se stalo, protiargumentoval jsem klasickými způsoby, které každého normálního člověka hned napadnou...ale pokud to nečekáte a nejse dobře připraveni, dá to práci (a samozřejmě to k ničemu nevede, je nepřesvědčíte... :grr: )

marvertin píše:Nakonec Vám budou ukázány naprosto výrobky způsobem, že se Vám budou zdát naprosto úžasné,

k tomu už nedošlo, tuto nabídku jsem odbyl dost *****ý s tím, že na čiště mí dobře slouží CIF z Tesca za 30 Kč (btw ten fakt funguje, ta reklama na něj snad ani moc nepřehání :mrgreen: )

potom už jsem se dal bez diskuzí na ústup naštvaný ztracenou hodinou (s tím, že si to promyslím, což byla naprostá lež protože jsem zcela jistě věděl, kam ho pošlu...

marvertin píše:Pak Vás vezmou na pravidelné setkání s komunitou Amwayáků, tady vymývání mozků pokračuje na profesionální úrovni.

sám jsem se mu už neozval, nicméně jsem i tak byl 3x kontaktován s tím abych přišel, jaká to bude pohoda atd. (dokonce jsem i uvažoval, že tam pro prd*l půjde, ale nakonec z toho kvůli času sešlo..)

[quote="marvertin"] jinde to bude Roman Hasman, každá organizace má svého boha. [/quote"]

jj, zhruba tak o něm mluvil...

takže asi tak moje zkušenost s kontaktem s Amway... co s dotýčným je dál netuším a popravdě je mi to naprosto jedno...
Linux...invented by sadist, used by masochists
kwaak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 2. 10. 2008 14:06

Raziel-CZ: no vidis to, az na par detailu mam stejny nazor na Amway jako ty. Jenze rozdil tady je v tom, ze ty to sepises docela rozumne s hlavou a patou. Naproti tomu se zde z niceho nic vyskytlo par kriklounu, co nejenom ze maji podobne nazory, ale jejich vyjadrovaci schopnost mi prijdou ponekud omezenejsi.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod kwaak 2. 10. 2008 14:09

pěkně napsáno, doplnil bych svoji osobní zkušenost pro ilustraci...

marvertin píše:Takže, jak to bude probíhat? Někdo Vám zavolá, pravděpodobně někdo koho znáte, může to být ale i cizí člověk, který dostal na Vás referenci. Z rohovoru se pouze dozvíte, že si můžete přivydělat, ale nic bližšího, musíte prý přijít osobně k ním domů. (Samozřejmě, kdyby Vám něco řekli, počlete je hned někem.)

přesně tak, kontaktoval mě bývalý spolužák (a i celkem dobrý kámoš) z VŠ, podrobnosti neřekl (mluvil přímo o podnikání, ne jenom přivýdělku, to by asi alarm zafungoval hned), ale vzhledem k tomu, že jsem ho pokládal za dost inteligentního (už jenom protože tu školu, která je jednou z nejtěžších v ČR na rozdíl ode mě dodělal :mrgreen: ), tak jsem předpokládal, že to bude něco smysluplného, souhlasil a vydal se za ním....

marvertin píše:Při vlastním rozhovoru se bude mluvit především o Vás, budou se z Vás snažit vytáhnut Vaše tajná přání a sny, aby je pak mohli použít proti Vám.

jj, šlo to podle příručky, začal takovým tím kolečkem kdo jak žije a vydělává atd. atd., to už spustilo všechny alarmy v mojí hlavě, takže na dotaz na přání jsem odpověděl vlastní tým Formule 1 a soukromý tropický ostrov :mrgreen: to ho kapku znejistilo, ale za chvíli se vrátil k naučené příručce...

marvertin píše: Pak si vyslechnete marketingový plán dle kterého za několik měsíců vyděláte obrovské peníze, jen
když budete podnikání věnovat něco málo ze svého času. Pokud máte oprávněné pochybnosti, budou Vám nekompromistě demagogicky vyvráceny stylem, jenž na této diskuzi jeden diskutér dokola předvádí.

ano, přesně to se stalo, protiargumentoval jsem klasickými způsoby, které každého normálního člověka hned napadnou...ale pokud to nečekáte a nejse dobře připraveni, dá to práci (a samozřejmě to k ničemu nevede, je nepřesvědčíte... :grr: )

marvertin píše:Nakonec Vám budou ukázány naprosto výrobky způsobem, že se Vám budou zdát naprosto úžasné,

k tomu už nedošlo, tuto nabídku jsem odbyl dost *****ý s tím, že na čiště mí dobře slouží CIF z Tesca za 30 Kč (btw ten fakt funguje, ta reklama na něj snad ani moc nepřehání :mrgreen: )

potom už jsem se dal bez diskuzí na ústup naštvaný ztracenou hodinou (s tím, že si to promyslím, což byla naprostá lež protože jsem zcela jistě věděl, kam ho pošlu...

marvertin píše:Pak Vás vezmou na pravidelné setkání s komunitou Amwayáků, tady vymývání mozků pokračuje na profesionální úrovni.

sám jsem se mu už neozval, nicméně jsem i tak byl 3x kontaktován s tím abych přišel, jaká to bude pohoda atd. (dokonce jsem i uvažoval, že tam pro prd*l půjde, ale nakonec z toho kvůli času sešlo..)

marvertin píše: jinde to bude Roman Hasman, každá organizace má svého boha.

jj, zhruba tak o něm mluvil...

takže asi tak moje zkušenost s kontaktem s Amway... co s dotýčným je dál netuším a popravdě je mi to naprosto jedno...

Raziel: jj, s Nutrilaitu se taky mohl málem po.. no víte co :roll:
Linux...invented by sadist, used by masochists
kwaak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod SP 2. 10. 2008 14:29

marvertin píše:
SP píše:
marvertin píše:Slibovat lidem téměř bezpracný příjem, jak to děláte i Vy osobně, také nebudu. :D :D

Pokud si myslite, ze jste vtipny, pak Vas vyvedu z omylu. Ukazte mi jediny prispevek v diskuzi, kde slibuji bezpracny prijem. A rovnou dodavam, ze v tomto bode LZETE!

No, příspěvek hledat nehodlám, tolik času do Vás neinvestuji. Ale není to tak dávno, kdy jste psal, že udělat 200 bodů je záležitostí dvaceti minut, pokud je to pravda, je to téměř bezpracný příjem.A také jste spočítal efektivní příjem za prodej výrobků 500 000Kč měsíčně. Kdo z nás dvou tedy lže?

To je jednoduche, ja Vam reknu, kdo lze. VY! A navic manipulujete ctenarem. Ja jsem psal, ze pokud si vytvorite skupinu dobrych zakazniku, pak muzete mit 200b za 20 minut. A na tom trvam. Jenze stejne, jako jste preslechl, kdyz jste se registroval, ze bude treba pracovat, i zde jste prehledl, ze nejdrive si musite vytvorit skupinu zakazniku... :D :D :D :D :D
SP
Diskutér

Odeslat příspěvekod SP 2. 10. 2008 14:46

marvertin píše:Mám pocit, že diskuze přestává mít úroveň a je od tématu, tak ji trochu pozvednu. A říká se, že opakování je matka moudrosti. A také se říká, že "opakovaná lež se stává pravdou". SP mě totiž opakovaně lživě napadl, že melu pořád dokola to samé. A toto nařčení se právě teď a až teď stalo pravdivé, tak si poslužte. :D

Ten pocit mate spravny, akorat k Vam dorazil pozde. Diskuze ztratila uroven uz tehdy, kdy jste pouzival taktiku mrtveho brouka a pak placal stejne nesmysly jako predtim.

marvertin píše:V příspěvku v této diskuzi z 28.4.2005 je vyčíslen průměrný měsíční výdělek distributora na 288 Kč. Z touto částkou nikdo nepolemizuje, beru ji tedy jako věrohodnou.

Zkusme říci lidem: "Distribuujte výrobky Amway a dostanete 300 Kč měsíčně". Na to se každý vykašle.

Mily pane, na toto jsem odpovidal. Ale jak chcete, odpovim Vam znovu. Skupina distributoru se deli na aktivni a neaktivni. Pokud je smichate dohromady a udelate prumer, vyjde Vam nesmysl. Chcete ukazku? Zde je:
Vy tvrdite: "Distribuujte výrobky Amway (coz delaji pouze aktivni distributori) a dostanete 300 Kč měsíčně (coz je prumerny prijem po zapocitani i tech neaktivnich)". To ma stejnou logiku, jako kdybych ja rekl: "Hodte si nohy na stul, nic nedelejte (jako ti neaktivni) a dostanete 300 Kč měsíčně (coz je prumerny prijem vc. aktivnich).
UPLNE STEJNA LOGIKA! Prijem aktivnich distributoru NELZE rozpocitavat i mezi neaktivni a tim "zvysovat" prijem neaktivnich, stejne jako nelze tento prijem ponizit tem aktivnim. Proste aktivni dostanou zaplaceno, neaktivni ne. Vam se to nelibi, mne ano. Tecka.

marvertin píše:Blablabla. To je však manipulace, jistě že se takoví lidé mezi miliony distributorů na celém světě najdou, není však žádný důvod předpokládat, že bychom to byli my. Drtivá většina přeživších distributorů distributorů se zařadí do stáda ostatních distributorů vydělávajících na oslavované vyvolené.

Stejne jako neni zadny duvod predpokladat, ze bychom to nemohli byt my. A ti "vyvoleni" se "vyvoli" sami.

marvertin píše:Je to stejné, jako když některé loterijní společnosti ukazují výherce mnoha milionů a říkají: "Stačí si koupit jen los!".

Neni to stejne, v loterii je pravdepodobnost, ze vyhrajete, jedna ku nekolika milionum a nezavisi na Vasich schopnostech. Uspesnost sponzorovaciho procesu na Vasich schopnostech zavisi a je podstatne vyssi.
Naposledy upravil SP dne 2. 10. 2008 14:48, celkově upraveno 1
SP
Diskutér

Odeslat příspěvekod 4honza 3. 10. 2008 21:30

Tak pri prilezitosti presunuti Amway diskuse na smetiste jsem narazil na tohle - Simulace rustu distributorske site Amway. To je vicemene pro marvertina k jeho teorii o poctu zasponzorovanych distributoru.

http://richardstary.wz.cz/clanky/amway/amway_cr.pdf
4honza
Diskutér

Odeslat příspěvekod Petr1968 3. 10. 2008 22:26

s narůstající
členskou základnou drasticky klesá šance na vytvoření větší vlastní sponzorské linie a tudíž
dosažení ideálu distributorů Amway ČR tzv. finanční nezávislosti. Rovněž procento lidí, kteří
tuto práci vydrží dělat dlouhodobě značně klesá s dobou života obchodní sítě.
Na vašem vlastním uvážení ponechám závěry ohledně upřímnosti propagandy šířené distri-
butory společnosti Amway jako že můžete vzít jed na to, že to nejlepší, co můžete udělat je
do toho vstoupit (přirozeně kdykoliv – tenhle byznys bude mít neuvěřitelnou budoucnost!), že
pokud budete odhodlaní budete moci vydělávat třeba až několik set tisíc korun na hodinu ať
pracujete či nikoliv, že je to nejefektivnější způsob jak využít svůj čas a že je vlastně super, že
je nad vámi tolik lidí, protože vám má kdo poradit a vše tudíž bude o poznání snažší a konečně,
že proto, že to funguje mně (jsem boháč na vršku pyramidy) bude to určitě fungovat i vám :tleskani :tleskani

//Raziel-CZ: Trošku jsem to tu pročistil a dávám šanci k navrácení kvality diskuse. Zkuste se prosím vyhnout zbytečnému OT a sprostým urážkám. Pokud někomu něco vadí, jednoduše to ignorujte.
Smrt je pouhý okamžik, kdežto hanba trvá navěky.
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod 4honza 4. 10. 2008 18:06

Nazev tematu zni - ma smysl podnikat v Amway?

Co by asi na tohle rikali distributori, jez dosahli diamantoveho hodnoceni a kteri pracovali dvacet pet let pro firmu Amway jako distributori; vybudovali vlastni organizaci, nicmene jim jednoho dne proste nebyla prodlouzena licence a nedovedeli se vlastne vubec proc? Stali se jen obetnim berankem?

Pribeh Jerry a Mandy Scrive z Velke Britanie, kterym se to stalo:

http://www.jerryandmandy.co.uk/
4honza
Diskutér

Odeslat příspěvekod SP 4. 10. 2008 19:31

4honza píše:Tak pri prilezitosti presunuti Amway diskuse na smetiste jsem narazil na tohle - Simulace rustu distributorske site Amway. To je vicemene pro marvertina k jeho teorii o poctu zasponzorovanych distributoru.

Zdravim, puvodne jsem vahal, zda mam pokracovat v diskuzi, ale zkusim to. Uvidime, zda po zasahu moderatoru se diskuze opet zvrhne v OT a urazky nebo zda se zde bude argumentovat. Uvedl jste odkaz na praci, kterou vypracoval clovek po shlednuti marketingoveho planu. Jedine, co mohu k teto praci rici, je, ze je na ni nadherne demonstrovano, jak muze clovek manipulovat se statistickymi velicinami, tak, aby dospel k vysledku, ke kteremu dospet chce.

Jak je to vsak s vypovidaci schopnosti takoveho "modelu". To bude patrne z prispevku, ktery jsem panu Staremu poslal a zverejnim ho i zde:

"ad 1) Jsem rad, ze se shodneme, to se preci na planu rika. Pokud mate jiny zpusob, jak se dostat k tomu, co byste chteli, pak Vam gratulujeme. Jestli ne, tady je jeden.
Rika se to i na vsech seminarich, ze principy uspechu jsou vsude stejne. Asi jste nepochopil, ze podstata je nekde jinde. Samozrejme, ze muzete dosahnout uspechu v jakemkoli jinem podnikani, pokud budete uplatnovat ony obecne principy. Jenze vetsina ostatnich podnikani bude vyzadovat daleko vetsi investice a tim padem i vetsi riziko.

ad 2) Dobra, takze kdyz uz jste to teoreticky "rozebral", meli bychom videt, zda Vase teorie funguje i v praxi. Vzdy, kdyz se ma popsat skutecnost pomoci modelu (nejake teorie), pak by bylo vice nez vhodne, aby tato teorie opravdu vystihovala skutecnost, ze? Jinak je totiz takova teorie nepouzitelna. Na uvod si dejme priklad z praxe:
Bernie Marble zacinal s Amway v r. 1990. V roce 1992 se kvalifikoval jako Diamantovy NVP. Podotykam, ze firma Amway byla zalozena v roce 1959, takze Bernie Marble vstoupil po 31 letech. Rikate, ze duvodem jeho uspechu je, ze americky trh je vetsi a nebyl tudiz (podle Vas) saturovan? Predejdu Vas. Bernie Marble pochazi z mesta Ada ve state Michigan. Ze je Vam to povedome? Ano, tam prece sidli svetove ustredi firmy Amway.
Jiste, Vy to vysvetlite - zavisi to na nahode, ze? Nebo je to spise otazka aktivity?...
Abychom tedy prokazali, ze skutecne mate pravdu, tj. ze Vas teoreticky model se da v praxi aplikovat, myslim, ze budeme muset prokazat ponekud vice nez ze teoreticky pocet distributoru se v JEDNOM bode "setkava" se skutecnosti (mam na mysli to, ze Vas model vyvoje poctu distributoru miji v letech 2001-2003 tricetitisicovou hranici). TO TOTIZ VUBEC NIC NEZNAMENA! JEDNIM BODEM LZE TOTIZ PROLOZIT NEKONECNE MNOHO KRIVEK!

Vase "predpoklady" (charakteristiky statistickeho modelu) nejsou nicim podlozene. Saturace pri 5%? Cileny pocet primo zasponzorovanych lidi? Kde jste k temto cislum dosel?

Na vyvraceni Vaseho modelu myslim neni treba az tolik prace. Mame rok 2005. Pokud se podivate do obrazku 5 zjistite, ze bychom meli mit vice nez 80000 distributoru. Skutecnosti je, ze je jich podstatne mene. Ze to muze znamenat, ze Amway nefunguje? Ale kdeze, kouknete se do Amagramu na nove kvalifikace. Jedine, co to znamena je, ze nefunguje Vas statisticky model. Zkuste ho predelat :-)

ad 3) Nevim, co mate na mysli onou manipulaci. Mate snad na mysli onu vetu, ktera tak casto zazniva v uvodu planu a ktera zni: Pokud citite, ze jste spokojeni s tim, kde jste, pak pro Vas asi nic nebudu mit a mozna je prave ted nejvhodnejsi cas, abyste odesli, protoze nechceme plytvat Vasim casem?
Timto podle Vas nutime lidi, aby se stydeli za to, kde dnes jsou? Neco Vam prozradim. Delam tento obchod uz nejakou dobu a vim, ze pokud clovek na planu zustane, vzdy ma nejaky duvod, proc by chtel vydelavat vice penez. A proc tedy vsichni nevstoupi? Zakladni duvod je ten, ze maji strach komunikovat s lidmi. To je cele. Jen to potom kazdy z nich schovava za neco jineho: nemam cas (proc tedy chodil na plan, snad si nemyslel, ze mu dame penize, aniz by neco delal? , jsem moc mlady, jsem moc stary atd atd. Snad nejblize skutecnosti je hlaska: to by pro me nebylo.
Nezatahujte sem nabozenstvi. Kdyz jsou lide kontaktovani, aby se prisli podivat na marketingovy plan, jasne jim rikame, ze pujde o obchod. Rikate, ze: "Bohatstvi vas spokojenymi neucini." Muzu Vas ubezpecit, ze chudoba take ne.""

Dale je nutno podotknout, ze pan Stary ve sve praci vubec neuvazuje expanzi Vaseho podnikani na mezinarodni trhy, neuvazuje rozdily v motivacnich schopnostech jednotlivych leaderu a dalsi a dalsi spoustu veci, ktere maji vliv na celkovou strukturu, velikost a vykonnost organizace.

ZAVER? Prace zcela urcite neni zadnou simulaci vyvoje distributorske zakladny. To je zcela nespravne pojmenovani a je krajne zavadejici. Vypovidaci hodnota teto prace je nulova. A dukaz? Nastesti dnes jiz muzeme tuto praci hodnotit s odstupem casu a podivat se na to, jak "simuluje" vyvoj distributorske zakladny. Nesimuluje, staci se podivat do obrazku a zjistite, ze skutecny stav dnes, je uplne jiny, nez pan Stary predpovidal pred nekolika lety. :D
SP
Diskutér

Odeslat příspěvekod SP 4. 10. 2008 19:51

4honza píše:Nazev tematu zni - ma smysl podnikat v Amway?
Co by asi na tohle rikali distributori, jez dosahli diamantoveho hodnoceni a kteri pracovali dvacet pet let pro firmu Amway jako distributori; vybudovali vlastni organizaci, nicmene jim jednoho dne proste nebyla prodlouzena licence a nedovedeli se vlastne vubec proc? Stali se jen obetnim berankem?

Predne, ti Diamanti se nejmenovali Scrive, ale Scriven. Ano, dosahli Diamantove urovne. A take prave oni byli jedny z ustrednich postav okolo nedavneho rozruchu v UK. Vy jste nabidl pohled jedne strany - takzvane strany poskozenych. Jenze, staci si precist nekolik pribehu lidi z jejich organizace (a nebyli to lide na 3%) a pochopite, ze tito lide (Scrivenovi) patri presne mezi ty lidi, kteri jsou trnem v oku mnohym kritikum. Jsou to presne ti lide, kteri soustavne porusuji eticky kodex a obchodni zasady. A jako takovym firma nenabidla prevod do statutu ABO (Amway business owner).
A rovnou Vam prozradim, ze nejsou za celou dobu historie firmy Amway sami. Lide, kteri se nechovaji eticky, se najdou vsude - i mezi distributory Amway. A pokud mohu mluvit za svou osobu, jsem rad, kdyz takovi lide prijdou o licenci. Nechci, aby jmeno firmy Amway, potazmo moje, bylo s nimi spojovano.
A jeste jedna vec - neverite doufam vete, ze nevi, proc prisli o licenci... Oni to vedi moc dobre, protoze jejich praktiky s nimi resili i ruzni distributori z jejich vlastni organizace.
To, ze se ted Scrivenovi stavi do role "chudacku", kteri prisli o 25 let sve prace, je nezbavuje odpovednosti za poskozeni jmena firmy Amway ve Velke Britanii. Amway podle me udelala jednu jedinou chybu - dotycne mela "vykopnout" z businessu hned, jak se u nich zacalo projevovat porusovani obchodnich zasad. Udelali to ale bohuzel prilis pozde. Bohuzel, kde neni zalobce, tam neni ani soudce, takze to trvalo prilis dlouho.
Naposledy upravil SP dne 4. 10. 2008 20:15, celkově upraveno 3
SP
Diskutér

Odeslat příspěvekod Jouda.II 4. 10. 2008 20:15

Dávat jako příklad "americký úspěch" v dnešní době mně přijde poněkud úsměvné. A Amway není o ničem jiném, než o americkém stylu podnikání a celkovém pohledu na život.
Ford Focus 1.8 TDCi
Jouda.II
Návštěvník

Odeslat příspěvekod SP 4. 10. 2008 20:24

Jouda.II píše:Dávat jako příklad "americký úspěch" v dnešní době mně přijde poněkud úsměvné. A Amway není o ničem jiném, než o americkém stylu podnikání a celkovém pohledu na život.

Na podpore malych a strednich podnikatelu funguje mnoho zemi, nejen USA. Uznavam, ze nekomu vice vyhovuje, kdyz existuje jediny zamestnavatel - stat, kdyz vsechny obchody patri jedinemu subjektu - statu, atd. Ale tento system se moc neosvedcil. U nas mel trvani 40 let. Kapitalismus se dle meho nazoru osvedcil lepe. A soucasna situace v USA nema dle meho nazoru moc co do cineni s obecnym principem podpory malych a strednich podnikatelu...
Americky pohled na zivot? Amway je obchodni prilezitost, ktera nabizi sanci kazdemu, kdo ma chut zacit znovu nebo si zkusit neco noveho. A nezalezi, jestli je to American, Cech, Nemec nebo Japonec. Vsude jsou lidi, kteri hledaji prilezitosti. A vsude jsou take pecivalove, kteri se vali doma u televize a na vsechny nadavaji. Amway neni o tom, nekomu vnutit cizi pohled na zivot. Amway je o tom, dat prilezitost kazdemu, kdo o ni stoji.
SP
Diskutér

Odeslat příspěvekod Jouda.II 4. 10. 2008 20:49

SP: To rozhodně ne. Ale to co udělali v USA v souvislosti s řešením ekonomické krize, je popření všech základů a zásad kapitalismu a v budoucnu se akorát ukáže, že jsou to vyhozený peníze daňovejch poplatníků.
Ford Focus 1.8 TDCi
Jouda.II
Návštěvník

Odeslat příspěvekod SP 4. 10. 2008 21:00

Jouda.II píše:To rozhodně ne. Ale to co udělali v USA v souvislosti s řešením ekonomické krize, je popření všech základů a zásad kapitalismu.

Souhlasim. Ovsem s touto diskuzi to ma pramalo spolecneho. Amway byla vybudovana na zaklade principu volneho podnikani. A v soucasne dobe nabizi podnikatelskou prilezitost komukoli (i obycejnym lidem) v cca 90 zemich a teritoriich na svete.
SP
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka