Moderator pracuje v sobotu

Jsem prijemne prekvapen.
Nejsem spotrebitel, u ktereho by cena byla jedinym kriteriem. Prave proto jsem u oleju srovnaval cenu u nejlepsi kategorie oleju. Ukazte mi, kde je olej drazsi nez 533 Kc/l, nehledte na kvalitu a znacku, ale uvedte konkretni pripad.
Ty vina byl blby priklad, uznavam. Krabice opravdu nemusim, ale vazba mezi kvalitou a cenou je velmi mala, pokud vubec nejaka (viz testy napriklad v iDnes). Mam na mysli samozrejme vina cca od 70 Kc/ 0.7l.
Nejsem obecne proti MLM. Sice moc nemusim absolvovat vnucovani vyrobku od kamaradu, ale kdyz je to bavi, tak proc ne. Ze ma nekdo nade mnou provizi me taky nestve, tak je to i vsude jinde. Bohuzel mi vsak vadi, kdyz se pod MLM schovavaji ruzna (skoro)letadla, kde zbozi jen hraje roli maskovani tohoto letadla. Zbozi je v takovych pripadech vetsinou predrazene, aby se vice vydelalo a zaroven aby se neoperovalo s tak velkym mnozstvim zbozi. Takovy Herbalife je jednoznacne letadlo (i dnes se jeste setkavam s lidma, kteri s tim zkousi sve stesti), u Amway to neni tak jednoznacne, nektere vyrobky jsou prodejne, ale je to opravdu na hrane. Videl jsem v jine diskuzi cisla o obratu, nevim jak moc pravdiva, ale zarazilo me, ze neni absolutne zadna vule rozdelit trzby na penize za vyrobky, za literaturu, za startovaci sady, za meetinky... Proc?