Má smysl podnikat v Amway?

Vše o této přímé formě prodeje

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Jouda.II 1. 10. 2008 18:32

Ondrasz píše:Jouda: Jaktože ne, proč si vymýšlíš? Dostal ho za velmi, velmi vulgární výroky, kterýma se vyjadřoval na diskuzi finexpertu v souladu s pravidly fóra, které viditelně jsou jen pro některé. Napsal to sám Rop v diskuzi Petr1968 - ban.
ps: Nečekáš doufám, že ti to budu hledat?

Já to nevím, já jsem tady nebyl a nikdo z adminů to nikomu neřekl
Ford Focus 1.8 TDCi
Jouda.II
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Petr1968 1. 10. 2008 19:41

Raziel-CZ píše:Vzhledem ke "kvalitě" a zároveň oblíbenosti diskuse "Má smysl podnikat v Amway", tuto přestáváme k datu 01.10.2008 moderovat. Upozorňuji tedy slušné uživatele, že zde naleznou jak názory k věci, tak i sprosté urážky a chaos. Je tedy pouze na vás, co si přeberete a jaký si vytvoříte názor. Administrátoři ani moderátoři za nic neručí a plně se distancují od obsahu. Děkuji za pochopení.

Takže budou Novinky .cz? Nu dobrá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Smrt je pouhý okamžik, kdežto hanba trvá navěky.
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Petr1968 1. 10. 2008 19:44

MELLO píše:Heh, volné pole působnosti pro garážisti :mrgreen:

Tady to bude vypadat 8-D

Garáž RULEZ 8-D 8-D
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Petr1968 1. 10. 2008 19:47

Jouda.II: Kolik zubních past a jiných drogérek jsi musel prodat,aby jsi měl to Béemvééé :D :D ? :D :D :D :D
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod imaster 1. 10. 2008 19:59

Když si zavzpomínám na začátky superfóra, tak se mezi adminama-modama povídalo, že garážisti jsou zvláštní sorta svérázných lidí, do které je neradno vrtat...
imaster
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Petr1968 1. 10. 2008 20:05

A byla to pravda.S námi nikdo orat nebude. Ani nadnárodní AMWAY :D :D
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod kejki3 1. 10. 2008 20:11

Ondrasz píše:Hmm, paráda, takže níže uvedené pravidla fóra tu jsou pro srandu králíkům a viditelně některým vyvoleným je umožněno cokoli včetně vyhrožování likvidací. No adminové se teda předvedli, stačí si dupnout a jsou podělaní až za ušima :tleskani ...na soukromou zprávu proč byla Ropovi odebrána adminovská funkce se taky jeho blahorodí MajklP neobtěžuje odpovědět. >:-( Poserové... 8-P

# Nepište příspěvky, které jsou vulgární nebo které mohou někoho urazit či ponížit. Ani vám by se nelíbilo, kdyby se někdo takto vyjadřoval na vaši adresu.
# Rasistické či xenofobní příspěvky budou moderátorem upraveny nebo rovnou smazány

#Slovo moderátora je konečné a další diskuze se nepřipouští. Pokud se vám jeho rozhodnutí nelíbí, máte možnost se odvolat k administrátorovi tohoto fóra.

Tyhlety pravidla klidně smažte, protože vám na ně všichni serou...

První Ropovi příspěvky v O tomto Superforu mi přišly jako žádost o uvolnění z funkce. Ono také jeho použití Petrova avataru a provokace v diskuzi nebyly nejrozumnější. Tím se nezastávám vulgarit, které byly použity proti němu.
kejki3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Petr1968 1. 10. 2008 20:17

Někdy to jinak nejde. Svoloč je třeba vytrhnout i s kořeny. Osobně proti Ropovi nic nemám,ale choval se jak politik :D
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod pepi730 1. 10. 2008 20:27

Péťo: len slabí víťazi sa pomstia na porazených-tým nemyslím le Ropa-normálne povedané - podľa mňa -vyprdni sa na celé FinExpert-nebuď ako oni 8-) ale v koncovke rob čo chceš -keď máš 15 a občianku tak si nenechaj radiť
pepi730
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Petr1968 1. 10. 2008 20:33

A zítra zase do práce.Jezdit se na něco musí :D :D
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod marvertin 1. 10. 2008 20:55

Já popisoval všeobecné chování emvejáků, pokud by se chovali slušně, dopadli by jako my. Ale to jste psal i Vy, že jsem odmítal rady. Ano, odmítal, protože jsem je považoval za neslušné a odmítnul bych je znovu. Pokud chce člověk uspět, musí být pokrytec a mít štěstí, abych nezapomněl.
marvertin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Moucha 1. 10. 2008 20:56

Ondrasz píše:Hmm, paráda, takže níže uvedené pravidla fóra tu jsou pro srandu králíkům a viditelně některým vyvoleným je umožněno cokoli včetně vyhrožování likvidací. No adminové se teda předvedli, stačí si dupnout a jsou podělaní až za ušima :tleskani ...na soukromou zprávu proč byla Ropovi odebrána adminovská funkce se taky jeho blahorodí MajklP neobtěžuje odpovědět. >:-( Poserové... 8-P

# Nepište příspěvky, které jsou vulgární nebo které mohou někoho urazit či ponížit. Ani vám by se nelíbilo, kdyby se někdo takto vyjadřoval na vaši adresu.
# Rasistické či xenofobní příspěvky budou moderátorem upraveny nebo rovnou smazány

#Slovo moderátora je konečné a další diskuze se nepřipouští. Pokud se vám jeho rozhodnutí nelíbí, máte možnost se odvolat k administrátorovi tohoto fóra.

Tyhlety pravidla klidně smažte, protože vám na ně všichni serou...

tohle petr1968 urazilo a ponížilo, navrhuji ti ban ;-]
Moucha
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Petr1968 1. 10. 2008 20:56

Úspěch je věc relativní.Stačí být v životě šťastný.
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Moucha 1. 10. 2008 20:58

Dobrou Petře
Moucha
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod SP 1. 10. 2008 21:00

marvertin píše:Já popisoval všeobecné chování emvejáků, pokud by se chovali slušně, dopadli by jako my. Ale to jste psal i Vy, že jsem odmítal rady. Ano, odmítal, protože jsem je považoval za neslušné a odmítnul bych je znovu. Pokud chce člověk uspět, musí být pokrytec a mít štěstí, abych nezapomněl.

To neni pravda. Vy jste popisoval chovani tech lidi, ktere jste znal Vy. Ja zase znam spoustu lidi, kteri tento business buduji spravne, tak jak se ma. Pomahaji svym lidem dosahovat jejich cilu a svuj uspech stavi na uspechu lidi ve sve organizaci. Situace, ktere jste popisoval Vy, by napr. v nasi organizaci (a verim, ze i ve spouste dalsich) jednoduse takovemu cloveku neprosly. Vse je to o lidech.
SP
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka