Á, pán SP už se dokonce uchýlil k urážkám...."primitivové"....

To ti moc na popularitě nepřidá, to si zkoušej tak mezi svými nohsledy a poddanými emvejáky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
SP píše:marvertin píše:Ještě mě napadá, zda nejsou nově se objevivší uživatelé emvejáci, jejichž cílem je diskuzi zesměšnit a snížit její úrovéň za účelem odvedení pozornosti čtenáře od kvalitních příspěvků odpůrců. Zajímavé je, že se tito uživatelé objevili těsně po zveřejněním ého dlouhého odhalujícího příspěvku.
Tak na tohle fakt nevim, co bych Vam napsal. Asi uz nejste schopen vnimat realitu. Takze jen pro Vasi informaci - objeveni se jistych individui, ktera zde ucinila (s vydatnou pomoci moderatoru a administratoru ovsem) z teto diskuze smetiste, s Vasim prispevkem nema co do cineni. Staci cist jine diskuze (staci tu, kde se Rop resi, proc dal Petrovi1968 trvaly ban). Pak pochopite, ze tato individua sem zavitala az po Ropove zmince o Amway. Rop se totiz bohuzel o teto diskuzi zminil nekde uplne jinde a tim pritahl pozornost primitivu sem. Tito pak, protoze Ropovi nemohou zapomenout ten trvaly ban Petra1968, se rozhodli, ze tuto kvalitni diskuzi znici. Administratori bud na me dotazy vubec nereaguji nebo si me prehazuji jako horky brambor (to my ne, to moderatori), moderatori bud nectou diskuzi nebo ji zamknou, vycisti a opet odemknou s napisem, ze je nemoderovana. Kdyz se zeptam, zda by nebylo lepsi ji zamknout, je mi odpovezeno, ze se to resi. A kdyz se nic nedeje a zeptam se znovu, je mi do odpovedi nakopirovan prispevek, kterym moderator upozornuje, ze od 1.10.2008 je diskuze nemoderovana...
Administratori i moderatori se evidentne boji skupiny primitivu. Kdyz si prectete jine diskuze mezi Ropem a Petrem1968, pak zjistite, proc Rop odesel - nekdo si dal tu praci a opublikoval fotku Ropa a jeho zeny a pote mu napsal, ze mu posle naboj. Divite se, ze Rop to vzdal?
Jeste je tu ovsem druha moznost: dela jim dobre, ze jim to zvysuje navstevnost fora, a tesi se na penizky vybrane z reklam. A to si toto forum rika honosne FINEXPERT!
Co me tesi, je, ze zatimco ja mam na sve strane slusne lidi, za Vas se stavi Vyse uvedeni hulvati.
A jeste jedna vec - kdyz Vy jste zobecnoval a hazel vsechny Amwayaky do jednoho pytle, jiste Vam nebude vadit, ze ted budu zobecnovat ja - na zaklade poslednich par stran si muze vnimavy ctenar udelat obrazek o tom, jake intelektualni urovne dosahuje prumerny odpurce Amway a zda by meli od techto lidi cerpat informace.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ted se, marvertine, muzete hajit - treba tim, ze Vas nemuzu hazet do jednoho pytle...![]()
![]()
A ctenari si pak budou moci polozit otazku: a proc bych nemohl, kdyz jste tak cinil Vy.
Jouda.II píše:... Bylo vám jasně dáno najevo, že máte vypadnout a vy sem lezete zpátky oknem.
kefish píše:Jouda.II píše:... Bylo vám jasně dáno najevo, že máte vypadnout a vy sem lezete zpátky oknem.
Je zvyklej z vysvetlovani PLANu.
SP píše:A jeste jedna vec - kdyz Vy jste zobecnoval a hazel vsechny Amwayaky do jednoho pytle, jiste Vam nebude vadit, ze ted budu zobecnovat ja - na zaklade poslednich par stran si muze vnimavy ctenar udelat obrazek o tom, jake intelektualni urovne dosahuje prumerny odpurce Amway a zda by meli od techto lidi cerpat informace.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ted se, marvertine, muzete hajit - treba tim, ze Vas nemuzu hazet do jednoho pytle...![]()
![]()
A ctenari si pak budou moci polozit otazku: a proc bych nemohl, kdyz jste tak cinil Vy.
marvertin píše:Vy jste naprostý demagog. Myslím, že úroveň mých příspěvků jasně svědčí o tom, že mě nemůžete házet do stejného pytle s těmi idioty.
marvertin píše:A průměrný odpůrce Amway je totéž, co průměrný člověk, protože téměř každý člověk je odpůrce Amway.
marvertin píše:Tady ti diskutující jsou těžce podprůměrní odpůrci.
marvertin píše:Ale hlavně, odpůrci nemají žádný propracovaný systém školení, takže odpůrci jsou RŮZNÍ.Naopak Amwayáci systém školení mají a smyslem tohot systému je distributory unifikovat.
marvertin píše:Co říká sponzor? "Dělej jen to, co dělám já a svým ovečkám říkej, ať dělají to, co děláš ty." A kdo toto nedělá, je kacíř a kacíř musí být exkomunikován a exkomunikace znamená ztráta motivace a ztráta motivace znamená neúspěch. "Pokud chceš, abych tě podporoval, musíš dát na mé rady a dělat, co ti řeknu", říkávají.
marvertin píše:Z toho plyne, že všichni distributoř jsou téměř stejní. Jiný distributor jsem byl já, a také už nejsem distributorem.
SP píše:marvertin píše:Vy jste naprostý demagog. Myslím, že úroveň mých příspěvků jasně svědčí o tom, že mě nemůžete házet do stejného pytle s těmi idioty.
A ja zase myslim, ze uroven mych prispevku jasne svedci o tom, ze me nemuzete hazet do stejneho pytle s temi idioty, se kterymi jste se setkal Vy.
marvertin píše:Poskládal jsem si střípky z diskuze dohromady a začínám chápat Petra1968. Měl šťasné manželství a dceru. Jednoho dne zazvonil nějaký známý a nabídl manželům podnikání s Amway, aby si splnili své sny. A Petrova manželka sektářským praktikám propadla, stala se posedlá obchodem s Amway a je ještě podporovaná svými rodiči. Amway však splnění snů oddálí, protože stojí hodně peněz a času. Nakonec se manželství Petra rozpadlo.
A Petr je teď zoufalý, neví co má dělat, tak se aspoň ventiluje na tomto fóru. Je spíš obětí než útočníkem, nezvládá to, potřeboval by pomoc. Je to jasný příklad člověka zdeptaného firmou Amway. Petr je jasnou ukázkou toho, že sponzorovi nezávisí na štěstí svých oveček, jde mu jen o jejich body, za každou cenu a jdou i přes mrtvoly. Viodíte, co děláte? Amway nerozdává štěstí, rozdává utrpení, štěstí má jen pro vyvolené.
SP píše:Marvertine, vy jste blazen... Ja nemam slov. A vsichni ti okolo Petra1968 jsou co? Jeho terapeuti, kteri se ho snazi vylecit????????????????????????????
Zkuste vzit na vedomi, ze rozvody existovaly uz davno predtim, nez na svet prisla Amway.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků