Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
SP píše:Jo, s temi lidmi jsem mluvil osobne na sobotnim seminari v Pardubicich. Pokud je chcete poznat osobne, prijedte se za rok podivat...![]()
SP píše:A prave proto jsem tu uverejnil i seky z roku 2000 a odmenu z roku 2006. To jen aby si lide mohli spocitat, jak se ten jeho prijem vyvijel v case a srovnat to se svym zamestnanim.![]()
![]()
Jinak, kolegove mail maji, ale takhle je to zabavnejsi, protoze Vas to evidentne stve a to mi dela dobre.![]()
![]()
SP píše:4honza píše:A ty prispevky, ktere spolehlive odradi rozumne lidi o Amway, jsou prave ty vase reklamni bomby o "bombonech" Nutrilite a kopie Yagerovych seku.
Jiste, Vy jste nekdy videl v prodeji nejake "bombony" znacky Nutrilite? Pokud jedina predstava o potravinovych doplncich je, ze se jedna o "bombony", pak je mi skutecne lito, ze Vas dusevni vyvoj ustrnul na urovni 5-ti leteho ditete a dosud jste se neseznamil s pojmy vitaminy a mineraly a jejich funkce v lidskem organismu... Ale nezoufejte, zkuste nektery z nasich potravinovych doplnku, ktere mimochodem uzivaji i nekteri vrcholovi sportovci vc. Asafy Powella, Sanyi Richards, Liu Xianga, Ronaldinha a celeho klubu AC Milan a treba Vas dusevni vyvoj bude pokracovat dale...
Pokud se tyka kopii Dexterovych seku, chapu, ze Vas stvou (proto je sem taky kopiruji![]()
![]()
) - ukazuji totiz, ze toto podnikani vydelava penize. A ne male. Chapu, ze se Vam to nelibi a ze tudiz Vase pseudoargumenty o tom, ze nema smysl se tomuto podnikani venovat, berou za sve. Ale jak jsem jiz rikal, neni to ma chyba, ze o tomto podnikani nic nevite. Vzdelejte se, zjistete si informace a pak muzeme vest diskuzi. Do te doby, je mi lito.
SP píše:4honza píše:Uz jsem vam to jednou psal, ze nejlepsi argumentem proti Amway jsou vase prispevky zde, my s Marvertinem jsme jen katalyzator
A to mate jako na mysli ty prispevky, kde jsou vyvraceny pseudoargumenty odpurcu?![]()
![]()
![]()
No jo, no, neni mou chybou, ze o Amway nic nevite a snazite se tu vypadat chytre a kdyz se potom ctenarum sdeli pravda, vypadate hloupe. To pak samozrejme iniciuje celou radu Vasich prispevku, ve kterych se snazite sve osoby ocistit, ale bohuzel to vede k jedinemu - vypadate oba jeste hloupeji. Dam Vam jednu radu: neplette se do veci, o kterych nemate ani potuchy, a bude lepe na svete - nam i Vam.
Do te doby, nezlobte se na me, mi pripadate jako hospodsky povalec, ktery vsechno vi, vsechno zna, vsude byl dvakrat, na vsechno ma reseni, ale radeji sedi v hospode a nadava na vsechno okolo.
My nabizime lidem prilezitost a pomoc, co jim nabizite Vy? Kolika lidem jste pomohl k financni nezavislosti? Kolik lidi uz Vam podekovalo za to, ze jste jim pomohl vydelat penize na rozjezd vlastni realitni firmy, kolik lidi Vam podekovalo za to, kdyz jim na ucet prislo pres 170000Kc (za mesic)? S prominutim, tlouct hubou dokaze kazdy trouba (i Vy), ale jit a neco udelat, to je trochu o necem jinem.
Lubyk píše:Vrátím se trochu zpět. Spoustu z vás odpůrců zajímají statistiky a čísla a % lidí, kteří toho nechali, a počty milionářů a.....
Můžu se zeptat proč?
Jakou má pro vás vypovídající hodnotu statistika v businessu o lidech?
Když sem uvedu, že si hodlám založit rodinu, a že statisticky je spočítáno, že průměrný manželský pár v ČR má 1,8 dětí, tak co pro mě znamená? Absolutně nic, je to jen číslo ...
4honza píše:Vyrok "o Amway nic nevite" se da vyvratit prave diky dukazu prikladem, ktery v tomto pripade funguje jako logicky dukaz. Pokud totiz ukazu jediny priklad, pak je veta, ze o Amway nic nevim nepravdiva.
4honza píše:Potrebu ocistovat mam pouze vecer pred spanim, to opravdu nesouvisi s tim, co pisu do tohoto vlakna. Ale potesil jste - ze ve vasich ocich vypadam hloupeji a hloupeji, to opravdu zalichoti.
4honza píše:Diky za dalsi kopu komplimentuTahle varka i pobavila, nejen potesila.
4honza píše:Nemam pocit a potrebu se necim chlubit. Jinak uctovat se musi na obou stranach, ne jenom na strane tech, kterym jste "pomohl", ale i s temi, ktere Amway zavedla tam, kde jim neco vzala. Ale to budou spis jenom zkrachovalci, co neposlechli dobre minene rady...
4honza píše:Nicmene mate zajimavou definici pomoci, ja pomoc chapu tak, ze neco dobrovolne davam a naprosto nic za ni neocekavam, coz ovsem bude v pripade Amway trochu jinak.
4honza píše:Lubyk píše:Vrátím se trochu zpět. Spoustu z vás odpůrců zajímají statistiky a čísla a % lidí, kteří toho nechali, a počty milionářů a.....
Můžu se zeptat proč?
Jakou má pro vás vypovídající hodnotu statistika v businessu o lidech?
Když sem uvedu, že si hodlám založit rodinu, a že statisticky je spočítáno, že průměrný manželský pár v ČR má 1,8 dětí, tak co pro mě znamená? Absolutně nic, je to jen číslo ...
Ten priklad je trochu irelevantni. Prumerny pocet v deti rodine je informace neutralni.
4honza píše:Ale napriklad muze byt pro vas zajimave jine statisticke cislo, ze pokud manzele ziji oddelene dele nez jeden rok, tak se v 70% se manzelstvi rozpada (to jsem si ted vymyslel). Myslite, ze tato informace nema zadnou pozitivni informacni hodnotu. A zvlast, pokud by to cislo bylo jeste vyssi, treba 90%?
Kdyz se v tomto kontextu budete napriklad rozhodovat, ze pojedete na rok pracovat do zahranici...?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků