Matik píše:to SP:
udělal jsem si průzkum, když jsem několika lidem položil otázku:"Znáte firmu Amway a co si o ni myslíte?" Dostalo se mi takových odpovědí:
1.To jsou fanaticim Roman, Hassmann jednou vypil flašku LOC.
2.Kupuju a používám LOC od známého, jinak s Amway nemám nic společného.
3.To je podomní prodej.
4.Potřebujou akorát nalákat lidi, jinak by si totiá nic nevydělali.
5.Sám jsem dělal Amway a ztratil jsem několik kamarádů, když si oni o mě začali myslet,že zneužívám našeho kamarádství tak, že bych měl mít prospěch z toho, co by oni dělali jako mí potencionální downlini.
6.Bydlím u rodičů, rodiče mi výrobky používat nebudou, já sám nevím komu je mám prodat, tak proč bych si měl kupovat startovní soupravu? Proč bych tedy já sám měl prodávat něco co sám nepoužívám?
7.Je to ztráta času vysvětlovat lidem plán a oni, když stejně nebudou chtít se zaregistrovat, tak se nezaregistrují.
8.A pak je tu spousta výmluv a různých důvodů proč tento byznys Amway nedělat, na které jste již odpověděl v předešlém fóru, při staré graf. podobě.
Proč si myslíte, že má firma Amway, takové veřejné mínění u lidí?f/quote]
ad 1) tento bod se netýká firmy Amway, ale jednání konkrétního distributora. Kromě toho, můj názor je, že to Roman Hassmann nikdy neudělal. Pokud ovšem za vypití celé lahve nepovažujete jedno loknutí.
ad 2) bez komentáře
ad 3) není to podomní prodej - opět se jednalo o osobní zkušenost s konkrétním distributorem, ne s firmou Amway, která mimochodem podomní prodej nedoporučuje.
ad 4) lákáním lidí nikdo nic nezíská. Kdo někdy vytvořil organizaci třeba 50ti lidí, dá mi za pravdu, že daleko důležitější je poskytnutí pomoci zaregistrovaným lidem.
ad 5) zajímavé. Já mám přesně opačnou zkušenost. Moc by mě zajímalo, jakým způsobem to dotyčný člověk dělal, že přišel o kamarády. Já jsem kupříkladu dodnes vděčný svému sponzorovi za pomoc, kterou mi poskytoval a dodnes poskytuje. A jakkoliv se Vám to může zdát postavené na hlavu, přeji mu, aby z mé organizace vydělal třeba milionkrát tolik, co dnes vydělává. Víte proč? Protože pro mě to bude znamenat zvýšení obratu a samozřejmě také vyšší výdělek...
ad 6) tento bod není ničím jiným než výmluvou. Na tomto příkladě lze nádherně demonstrovat, že kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody. Nevím, proč by nemohl používat svou zubní pastu, svůj kartáček na zuby, svůj deodorant atd. Když jsem s Amway začínal já, vydělával jsem si na brigádách a zpočátku jsem výrobky kupoval domů za své... Ovšem pokud bych se hned zpočátku k tomuto podnikání stavěl tak, že a priori budu předpokládat, že si to zboží rodiče nebudou kupovat, aniž bych se alespoň pokusil o to, aby ho vyzkoušeli, pak věřím, že by si ho mí rodiče kupovat nezačali...
ad 7) "
Je to ztráta času vysvětlovat lidem plán a oni, když stejně nebudou chtít se zaregistrovat, tak se nezaregistrují." Přiznám se, že bych také chtěl mít schopnost ještě předtím, než ukážu někomu plán, rozpoznat, zda dotyčný člověk bude úspěšný či nikoliv. Bohužel, zatím jediný způsob, který se osvědčil, je, ukázat plán "všemu co se hýbe". A jestli je to ztráta času? Spíše než člověka, který tvrdí že ano, byste se měl zeptat lidí, kteří opravdu ukazují plány pravidelně. Pokud se ale někdo vyleká po 3, 5 nebo 10 plánech, je jasné, že mu to nemůže fungovat.
Proč si myslím, že má firma Amway takové veřejné mínění? Možná to bude tím, že jste se ptal lidí, kteří v Amway neuspěli nebo dokonce lidí, kteří čerpají své informace z agentury JPP (jedna paní povídala). Je to přesně o tom, o čem psal Anonymní ve svém anglicky psaném příspěvku. Zkuste se zeptat někoho, kdo je na 21%. Uvidíte, že jejich názory budou diametrálně odlišné od názorů lidí, kteří v tomto podnikání neuspěli. Zkuste se zeptat třeba p. Radka Johna, prof. J. Jindry atd. Tito lidé sice nikdy toto podnikání aktivně nebudovali, ale vzhledem ke svým profesím o něm hodně vědí.