od ES0 13. 11. 2008 19:35
no takhle, jsem to napsal nepresne, kazda firma ktera ma nekde ve svych propagacnich materialech blba s mobilem nemusi byt podvod, zato kazdy podvod ma ve svych propagacnich materialech blba s mobilem, takze kdyz nekde nenajdu blba s mobilem, je "vetsi" sance, ze se o podvod nejedna
vubec je zajimave, ze v techto mlm udajne i zacatecnici brzo vydelavaji desitky tisic a vetsinou pri udajne obrovske expanzi (1.rok 1000 lidi, 2. rok 10000 lidi...) takze obrat musi byt brzo vetsi nez chudeho CEZu a ten ma pritom mnohem lepe spracovan web
ja myslim ze i ty "projetky" ktere sem uvedl nekomu penize prinaseji, protoze lidi co se s timto jeste nesetkali neubyvaji,
i ja sam se musim priznat, ze jsem jednu dobu uvazoval o zalozeni neceho podobneho, nejaky sekty treba, mozna se k tomu nekdy vratim, akorat nevim jestli je na to treba zivnostak...
jinak nehazu vsechny mlm do jednoho pytle, treba u amway to nemusi byt o schaneni ovecek, maj velky sortiment, ktery pokryva velkou cast bezne spotreby domacnosti, sice jen za vyrobky amway, tedy praci prasky je nejvice bodu, jinak skoro nic, ale dostavam penize zato co utratim, ze? jenze zas si myslim, ze amway vyuziva mlm prave proto, aby mohl prodavat draz nez kdyz to bylo bezne v obchodech, pokud by to vubec bylo prodejne takze opet, abych zaplatil to o co to mam draz nez kdyby takovy system nebyl(musim prece uzivit Dextera Yagera ci jak se jmenuje) tak potrebuji ovecky pod sebou no a podstata amway setkani je jen o tom lidi presvedcit. ze je vse drazsi aby to meli pozdeji levnejsi a ze je to tak dobre
ostatne, jejich vstupni poplatek pojmenovany uderne startovaci balicek je peknou znamkou MLMunismu
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!