od Lubyk 20. 11. 2008 17:57
čau,
těch důvodů, proč tvrdíme, že Amway je tak skvělý, je taky dost:
nebudu zakrývat osobní zaujetí vyplývající ze zkušenosti přímo s touto společností a jejím systémem fungování (ostatní MLM mám zhlédnuté pouze v míře teoretické)
v úspěšných kruzích je respektovaná jako úžasná příležitost pro spoustu lidí, jak získat základní podnikatelské dovednosti a finance (v případě lidí, pro které je MLM jediná možná cesta k rozvoji podnikání, kterému se opravdu chtějí věnovat), nebo jako příležitost, která má potenciál splnit prakticky jakékoliv přání, které bude člověk mít (v případě lidí, kteří se rozhodnou udělat tímto způsobem opravdu obrovskou kariéru
dalším důvodem jsou čísla: největší (10 mld $ obratu / rok), nejrozšířenější (85 zemí na světě), nejstarší (50 let tradice), 2. komerčně nejúspěšnější nápad na světě (hned po Microsoft), kretit společnosti 3A+, stovky patentů na svoje zboží, cena OSN za ekologii, 5 mil. licenčních čísel,.....
Stačí takhle
Existují samozřejmě MLM, které smysl dávají a dají se jimi taky velké peníze vydělat. Já jsem ale schopen kvalifikovaně (díky zkušenostem) mluvit jen o tomhle jediném.
Mějte se
Lubyk