Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
A najdou se i takoví, kteří Vám budou nadávat, že zboží nedealujete, někdo dole holt dealovat musí, jinak si nikdo nic nevydělá. Zkuste vyrukovat například na velkého Amwayáka s nickem SP, že chcete JEN budovat síť a nic neprodávat. Uvidíte, kam Vás pošle.Lubyk píše:Cau, me se taky nechce prodavat drogerie a kosmetika. Zase na druhou stranu, kdybych to kvuli snum delat musel, tak bych to delal. V ramci systemu se vytvari sit zakazniku. Amway nejde cestou nekolika velkych obratu, ale vice malych. Samozrejme se najdou ti, kteri to zbozi dealuji, jen to dle meho nazoru neni to prave orechove. Jak by rekl Kyjosaki, bohati buduji site.
marvertin píše:A najdou se i takoví, kteří Vám budou nadávat, že zboží nedealujete, někdo dole holt dealovat musí, jinak si nikdo nic nevydělá. Zkuste vyrukovat například na velkého Amwayáka s nickem SP, že chcete JEN budovat síť a nic neprodávat. Uvidíte, kam Vás pošle.
marvertin píše:Nepíšete zde nic nového, všecho to vím a s většinou věcí souhlasím. Ale proč bych musel prodávat zrovna já, když mohou prodávat ostatní, ti pode mnou. Vedoucí nějakého provozu a ředitel továrny také stojí u výrobního pásu? Ne, nestojí. A je to podle Vás pokrytectví?
marvertin píše:Nikdy jsem svým ovečkám neříkal, že já prodávat nebudu a oni musí. Dostali vždy víceméně na výběr: prodávat nebo budovat organizaci.
marvertin píše:Ono totiž už při prvním rozhovoru člověk pozná, kam by ti lidé mohli směřovat a to jim musíme nabídnout. Nemá smysl zapřísáhlého odpůrce prodeje nutit cokoli prodávat. Kdybychom všechny od začátku nutili prodávat, tak bychom jich ve skupině neměli ani polovinu a museli bychom to zabalit mnohem dřív.
marvertin píše:Mnoho lidí se už do telefonu ptá: "Budu muset něco prodávat?" A my po pravdě odpovíme: "Nebudeš muset, záleží na tobě, zda budeš chtít." A kdyby nám zpočátku naše sponzorka nedala možnost nic neprodávat, asi bychom do Amway nevstoupili a ona by o nás přišla.
marvertin píše:Říkali jsme si ostatně "poradci", tak budeme radit, né? Možná Vám nepřipadá důležité, jaké slovo se používá, ale jako "distributor" bych se určitě nikomu neupsal.
marvertin píše:Na druhou stranu, někoho prodávat baví, to jsou ti, kteří budou dělat obrat. Jendou jsme měli na rozhovoru paní, kterou budování organizace vůbec nezajímalo. Už úspěšně prodávala masážní strojky, pojištění a já nevím co ještě a chtěla si něco přibrat. Když se dozvěděla, že je to Amway, byla zklamaná, protože měla zkušenost, že Amway se špatně prodává. Ale skoro jsme ji měli.
marvertin píše:A ty řeči o duplici, to jsou spíš zbožná přání. Lidé jsou různí. A když dva dělají totéž, není to totéž. Já nedělal přesně to, co moje sponzorka a moje ovečky nedělaly přesně to, co já, vždyť by to ani nešlo.
SP píše:Mily marvertine, pletete se. Pokud jste podepsal registraci v roce 1996, pak jste ji podepsal jako distributor. Firma nikdy zadne oznaceni "poradce" nepouzivala, to pouzivaly nemecke skupiny a bylo to jen jejich interni pojmenovani oficialniho statutu distributor.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků