AVOX

Vše o této přímé formě prodeje

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod S474N 11. 1. 2011 09:11

Takovych "urazenych" znam mraky a nejenom tady. Zaplati si napriklad pravni pojisteni DAS, potom neco vyvedou a divi se, ze ve vylukach je zavinene jednani a potom vsude plivaj i presto, ze ta primarni chyba byla u nich.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod vpe 11. 1. 2011 18:50

neodhalitelny píše:Tehle nikamnevedouci diskuse s lidmi, kteri si mysli, ze vsechno vi nejlip, se uz nehodlam ucastnit, mejte se jak chcete, ja chtel jen upozornit na chovani lidi v AVOXu.

Pokud jsem to pochopil, za sebe, s vyvedením čísla přineseného, i jejich kmenového, nebudou dělat problémy. Je-li někdo zbrklý, může nejen sobě přivodit úraz, škodu i stres aj., a to nejen v Avoxu :tleskani
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod papshop 12. 1. 2011 20:42

Už někdo slyšel o ACN mobile?
Vy mě neznáte, když se nase.u, ale až mě poznáte, to se teda budete divit.
papshop
Nadšenec

Odeslat příspěvekod S474N 12. 1. 2011 21:07

Ano, slysel, nezajimave, zvlast ty jejich videotelefony a podobny nesmysly.

Az budes umet neco lepsiho, nez pausal 22 Kc mesicne a mezi sebou gratis, tak se ozvi :wink:

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod papshop 12. 1. 2011 21:15

Před chvílí mi dorazily spamy ACN snad na všechny maily, co mám.

Zatím nic jiného vymýšlet do této sítě nebudu. Ta druhá se připravuje a ze strany operátora je to jak vidím na dlouho :( už se to táhne od listopadu.
papshop
Nadšenec

Odeslat příspěvekod akcius 13. 1. 2011 00:48

S474N: tož ten paušál za 22,- měsíčně a mezi sebou gratis mě zajímá..to je od ACN ?..dík za info, v tomto jsem laik. (a bohužel nemám moc čas to hledat na webech),takže dobrý tip by bodl.
akcius
Návštěvník

Odeslat příspěvekod vpe 13. 1. 2011 00:59

Zatím nic jiného vymýšlet do této sítě nebudu.

Co to má být za sdělení? Ty jsi majitelem spotřebitelské sítě s provizním systémem? :-)
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod S474N 13. 1. 2011 07:46

papshop: to ses pozadu, ja o tom vim minimalne od poloviny prosince.

akcius: precti si poradne jeste tu vetu a pochopis (pokud ne, tak ver, ze to ACN opravdu neni).

S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod papshop 13. 1. 2011 08:13

vpe píše:
Zatím nic jiného vymýšlet do této sítě nebudu.

Co to má být za sdělení? Ty jsi majitelem spotřebitelské sítě s provizním systémem? :-)

Síť, která běží není provizní, a zůstane v té podobě. Na druhé síti se pracuje.
papshop
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jichaj 29. 1. 2011 19:15

S474N píše:Veskere ucty budou prevedeny k 1.3. na minimalne Spotrebitele a tim padem jim vznikne povinnost zaplatit 1.440 Kc za rocni poplatek, takze na to pozor!

Čtu si teď nové SPP a v bodě 7.2 se píše: Licence bez ročního poplatku s produktem Telefonování1 budou automaticky od 1.2.2011 převedeny na Licenci Spotřebitel.

Pokuď ale nemám produkt Telefonování1, ale jen POV převede se to také? Díky za reakci.

A ještě jeden dotaz, zrušil jsem teď jedno POV před koncem ročního období, dostanu nějakou poměrnou část za nevyčerpané dny?
jichaj
Diskutér

Odeslat příspěvekod S474N 30. 1. 2011 12:08

jichaj: je to tak, zjednodusene receno, kdo ma T1 (O2), tak mu to k 1.2. bude automaticky prevedeno na Spotrebitele. Kdo ma T3 (TMo), ten bude Budovatel.

Jestli mas POV, tak tech se to zatim netyka, takze neni treba plasit.
Naposledy upravil S474N dne 31. 1. 2011 10:17, celkově upraveno 2

S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod vpe 31. 1. 2011 06:38

Informuješ opravdu "brzo". Ty žádný poplatek platit jistě nemusíš:
3.2 Pro OZ , který dosáhne historicky 1000 Vlastních bodů, je výše ročního poplatku 0 Kč

jichaj: za POV se vrací poměrná část, od data uložení značky do depozita myslím, viz smlouva.

nevidím důvod rušit za 300,- konto OZ, když stačí zrušit telefony. Ale proč by na to někdo upozorňoval, že? 10 000 x 300 poplatek to je slušná sumička.
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod S474N 31. 1. 2011 07:53

vpe: "brzo" jako ironicky? Zalezi jak se to vezme, novorocni konference dne 8.1. skoncila kolem 16-17 hodiny + cesta a veskere novinky jsem zde napsal "8. 1. 2011 19:50" (zde). Prijde-li to nekomu pozde, tak opravdu uz nevim, co pro nej mohu vice udelat. Nehlede na fakt, ze nejsem neci maminka, abych ho vodil za rucicku - kazdy OZ je samostatna jednotka, ktera ma zodpovednost predevsim sama za sebe. Jenom pro zajimavost, na to, jak se tu rozcilujes - na kolika konferencich si byl sam? Pripadne mas problemy se ctenim VOP nebo SPP?

A jenom pro tvoji informaci, 300 Kc za zruseni provizniho uctu je bez DPH, takze ta castka je 360 Kc a je opravdu zbytecne ted rusit OZ jako takovy, staci vypovedet pouze sluzbu volani s O2. Takze ani 300 (tech podle VPE) a ani 360 Kc clovek platit nemusi!

S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod S474N 1. 2. 2011 12:08

Takze cerstva zprava z infolinky - pry se na nejake vcerejsi porade usneslo, ze nebudou poustet SIM karty do O2, pry jedine prenos do cizich siti. Jak vidno, tak se clovek dozvi informace jenom kdyz nekoho serve na infolince.

No, pekne to pokracuje, pekne.

S474N
Inventář

Předchozí stránka