Jo, me taky chodi prachy, jsem si vypnul upozorneni SMS aby mi to porad nepipalo kdyz prijdou penizky
SP - dobry
Moje otazka: vy muzete volat s TMT, i kdyz nejste a nechcete byt clenem zadnych hasicu, zelezaren a amwayu?
odpoved: nemuzete (volal jsem s TMT).
Moje otazka: muzete vydelavat na tom, ze nekomu doporucite vase vyhodne volani, ktere se vam osvedcilo?
odpoved: nevim ....
Na clenskem webu je zvereneno osvedceni CTU. Jinak to je pravda, to muze byt osvedcen kazdy starsi 18 let, chodi mu pak kontroly a buzerace atp.
A ted pozor, kolik je za reg. jednoho zaplaceneho (tedy telefonujiciho) clena? V prepoctu je to necelych 47 Kc, v pripade, ze pracujete (tedy ze jste zaregistroval nejmene 2 lidi, ale spise vice lidi). Tohle urcite neni letadlo, ze? K vyplaceni 47 Kc (spolu s financnimi odmenami) musite projit skolenim a delat B (ja tomu rikam radsi byznys, ne budovatel), tedy byt aktivni clen, v klasickem pojeti dealer. Pro definici letadla nahlednete zde:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Pyramidov%C3%A1_hra
Pasivni clen (telefonista) nemam duvod nekoho "lakat", ale ma moznost ho zaregistrovat, kdyz se mu sluzba libi. Ale muze delat aktivne a nasledne az bude mit vydelano, prejit na B a vybrat provize. Ale pasivni clen bez skoleni to nikdy nepochopi zcela, obchodni i provizni model pochopite az po skoleni a nejakych praktickych pohybech na vasem uctu. Bohuzel demo neni.
Vstupni poplatek 1000 Kc bez DPH je za "aktivaci" a praci a postovni vylohy provozovatele (zasilani SIM, telefonu, smluv" a nejaky zisk. Kdo nemuze nasporit 1000, at dal dobiji predplacenky...
Urcite tato startovni castka nedotuje "levne telefonovani", ktere je levne jen ve srovnani z normalnimi tarify a pro normalni lidi, ve velkem levne neni a obsahuje marzi, na ktere kazdy aktivni muze nadale participovat. Kdo pracuje u CEZu nebo jinych firem, tak vi, kolik ve skutecnosti stoji tel. sluzby, kdyz tech cisel mate desetitisice.
Asi bych to srovnal takto - TMC - veskery zisk berou oni. Avox - vetsinu prace delaji clenove (zejmena overeni lidi a jejich dokladu, zadavani udaju do systemu), no a nekde se ty penize projevit musi.
System je nastaven tak, ze jen malo jednotlivcu vola levneji primo s operatorem (vetsinou retence a je tam min. plneni treba litr) a to jeste ne vzdy, tady neni zadne minimalni plneni a zadny operator toto bez dalsich zavazku nenabidne. Protoze operator plati spousty pobocek a zamestnancu atp.
Takze v tom nehledejte chyby jen proto, ze neco mate a platite vice (poripadne vydelavate jinde-amway- a spolu s tim mate dobre telefonovani. Anebo pokud platite za telefonovani mene, bez minimalniho plneni (ale bez dalsich podminek odberu amwayu a dalsich) tak me kontaktujte SZ to me zajima.
Jo a proc musite byt clenem? No protoze VPN je dovoleno vyuzivat dle podminek operatora pouze pro zamestnance, spolupracovniky, ze
) A take proto, abyste mohli zaregistrovat dalsiho clena, tohle neni prodej nejakych saponatu, pri prodeji sluzeb je treba overit druhou stranu...
Jestli nekdo ma strach riskovat 1990 Kc (z toho je 800 na volani), no tak to asi nema moc velke ucty za telefon a pro system je stejne nezajimavy (nic moc systemu nevydela), ja znam jednotlivce, co provolaji 3000-7000 Kc ... tam je spis problem ze tihle lidi nemaji zas moc cas tohle resit