od neodhalitelny 7. 1. 2011 23:57
...i ja pridam sve zkusenosti s AVOXem.... jehoz jsem (doufam byl) 3,5 roku clenem.
Jelikoz jsem v zadnem pripade nechtel prechazet do site T-Mobile, ihned jak jsem se dozvedel, ze se bude prechazet, zacal sem se zajimat o to, jak si sve cislo vyvazat (cca srpen 2010). Dohromady jsem mel 3 SIM karty, ovsem 2 byly kmenove a kdyz jsem chtel vyvazat i ty, bylo mi receno, ze to v zadnem pripade nejde .... po otazce z jakeho duvodu, mi bylo na infolince receno, jestli pry nejsem natvrdly (ne doslova, ovsem v tomhle smyslu) a ze se semnou o tom nebudou bavit... apropos... po nescetnem telefonovani jsem zjistil, ze na "infolince" pracuji dve zeny: 1) pí Večeřová - velmi nepříjemná stará paní, u které na první poslech zjistíte, že to je člověk, který Vám nebude chtít pomoct - vůbec nechápu, jak někdo takový může pracovat na pozici, ve které má jednat se zákazníkem 2) pí Cholastová - ta je vstřícnější, je u ní vidět i nějaký ten zájem a pochopení, ovšem nikdy nesplnila to, na čem jsme se domluvili.
....po nescetnych telefonatech a dotazech na webu avoxu (ktere jsem si pro jistotu zazalohoval - u nich clovek nikdy nevi), jsem postupoval dle instrukci k tomu, ze moje puvodni cislo melo byt k 1.1.2010 uvolneno, a ostatni dve cisla (kmenova) zrusena (driv nez v prosinci to pry vyvazat neslo - z jakeho duvodu, netusim, nikdo mi to nebyl schopen rict). Ovsem jake bylo me prekvapeni, kdyz jsem zjistil ze cislo, ktere melo byt pouze uvolneno, je odpojeno. Samozrejme na Avox se dalo dovolat az v pondeli 3.1.2010 a od te doby s nimi "komunikuji" az do ted.. ovsem zatim bez vysledku, jelikoz cilo stale neuvolnili a dodnes ani nevedeli jak!!! Co delali od te doby (konec listopadu 2010, jelikoz je mesicni vypovedni lhuta), kdy dostali moji pisemnou vypoved Licenci OP s jasne vyjadrenym pozadavkem na uvolneni cisla, do zacatku ledna, netusim, ..kdyz jsem se na to zeptal, tak mi odpovezeno nebylo.. zaver je zatim takovy, ze svoje cislo, ktere me zivi, stale nemam a na infolince pokazde slysim jen vymluvy (obcas zkusi ze nemaji moji vypoved, ci jinou fintu). P. Traxler na emaily neodpovida... videl bych to tak, ze se firma msti takto tem, kteri od Avoxu odchazeji, i kdyz je to z duvodu podstatne zmeny podminek z jejich strany...
...jen perlicka na zaver... byl jsem se mimojine informovat na jedne O2 pobocce, kde mi samozrejme nedokazali pomoct, dokud Avox moje cislo neuvolni, ale prodavac mi rekl, ze jsem uz treti clovek z Avoxu, ktery prisel s tim papirem co ja (ktery je k nicemu) a bloudi po meste a nevi co delat...
Timto chci varovat vsechny lidi, kteri by chteli vstoupit do teto firmy, at si to hodne dobre rozmysli, jesli jim pripadne problemy stoji za to...
neodhalitelny