AVOX

Vše o této přímé formě prodeje

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod mikicz 8. 1. 2011 22:32

cywe, mám tem jenom POV. Takže co teď?
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod neodhalitelny 8. 1. 2011 23:02

to mikicz: poohlidni se po lepsich nabidkach, urco najdes, tak jako ja (-:
neodhalitelny
neodhalitelny
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mikicz 9. 1. 2011 10:17

no jistě, ale mám to do května...
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod neodhalitelny 9. 1. 2011 10:46

..pokud klientum, kteri maji jen povinne ruceni, neodpusti onen povinny poplatek, tak mas nekolik moznosti. Pokud vynechame ty, ktere nejsou uplne ciste, tak me napada varianta - odmontovat RZ, zajit si na inspektorat, nechat si docasne vyradit vozidlo z provozu, oni Ti to napisou do technicaku, na zaklade toho Ti pojistovna musi zrusit povinne ruce s vratkou nevycerpaneho pojistneho a ty si klidne druhej den muzes prijit pro znacky. Toto Te bude stat 100,- ,nakej cas a chvili bez auta..
neodhalitelny
neodhalitelny
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 9. 1. 2011 11:03

mikicz: no podle me oni jeste sami nevi, jak to bude. Pruser je, ze to evidentne chteji zvladnout k 1.3., coz je dost sibenicni termin vzhledem k tomu bordelu.

neodhalitelny: a to auto bez znacek ti bude stat v mezidobi kde? Na zahrade?
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod neodhalitelny 9. 1. 2011 11:09

to S474N: no na inspektoratu podepisujes cestne prohlaseni, ze vozidlo se nenachazi na pozemni komunikaci - takze kdekoliv mimo pozemni komuikaci (-: zahrada, garaz, parkoviste...
neodhalitelny
neodhalitelny
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 9. 1. 2011 11:26

neodhalitelny: me nemusis rikat jak to funguje, ja to vim - proto i ta ma ironicka poznamka - pomerne dost lidi bydli v panelaku a zadnou zahradu nebo garaz prekvapive nemaji :wink:

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod papshop 9. 1. 2011 11:57

Značka se do depozitu dá odložit i na hodinu.
Vy mě neznáte, když se nase.u, ale až mě poznáte, to se teda budete divit.
papshop
Nadšenec

Odeslat příspěvekod usersinfo 9. 1. 2011 16:41

2papshop: tak tak, i na minutu ;)
usersinfo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vpe 10. 1. 2011 19:53

Rovnou si ale musis rezervovat 2 schuzky za sebou :-)) Ale POV neni problem, firma (Viavox) si to muze vypovedet kdy se ji zlibi, ne? Kazdopadne dobry namet na zaslani dotazu pres formular Avoxu.

neodhalitelny píše:"jo tak ty jsi ztratil SIM" - nevim, jestli nejsi mentalne zaostalejsi, ale z mych predchozich prispevku je jasne, ze CISLO NEMAM FUNKCNI, SIM kartu samozrejme mam..

pokud mas svou zbrklosti zrusene cislo (tj. cislo je odpojeno ze site), tak avox je jiz mimo hru, to jsi si patrne zavinil podanim vypovedi o spolupraci predtim, nez jsi vyvedl cislo, jak jsem psal drive

Objednej si u O2 novou simku s vyberem cisla za poplatek, u pevne linky toto stoji cca 120-160 Kc, nevim jak u mobilu, pokud to neni zlate cislo, tak to nebude tak drahe.

neodhalitelny píše:to S474N: " Ja se narozdil od tebe snazim alespon neco osobne delat a zjistit informace a ne byt "drsnak za klavesnici"" - informace jsem si zjistoval, jak jsem jiz nekolikrat psal, uz od srpna, jak pisemne tak telefonicky... muzes si ty prispevky aspon cist, kdyz uz na ne reagujes?

A to je mozna duvod, resit neco zbrkle predcasne od srpna, kdyz dodnes nemaji jasne stanovene podminky na webu a nic neoznamili...
Ja nic neresim, podle vseho je cas nejmene do 28.1.

S474N píše:(tim nerikam, ze je ovsem dobre to, ze to nedali na web - v tomhle maji proste hluboke nedostatky).

Doted nic nenachazim zverejneno, viz vyse. Kdyby meli stejne podminky od O2, tak by si snad nepodrezavali takto vetev, jak budou vymahat ty poplatky od beznych lidi, kteri se bezne pul roku neprihlasi na web?
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod neodhalitelny 10. 1. 2011 20:33

to vpe: neni tomu tak, nepodal jsem vypoved o spolupraci driv nez jsem si vyvedl cislo... ale presvedcovat Te nema smysl (-. .... a co se tyce one "zbrklosti" (sis to slovo nejak oblibil ze?), tak ja se naopak ridim heslem, co muzes udelat hned, neodkladej napotom...
neodhalitelny
neodhalitelny
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod SP 10. 1. 2011 21:24

:-)
SP
Diskutér

Odeslat příspěvekod vpe 10. 1. 2011 21:46

Kdyz sis vyvedl cislo, tak ho mas u jineho operatora a nechapu, co zde resis :shock:

Jestli nekomu prestalo samo od sebe fungovat cislo, tak si podej pisemnou reklamaci, ja o nikom takovem dosud nevim, promin.
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod S474N 10. 1. 2011 22:18

Me se libi, jak tu pan "neodhalitelny" pořád kazdemu "mimodek" podsouva to, ze jsme snad pomalu majitele firmy nebo ze mame zajem na chodu firmy a jak jsme mu ublizili. Kdy uz dotycny pochopi, ze jsme uplne stejni lide, jako on a ze mame na vec pouze jiny nazor (zajimave je, ze shodny, takze jsme asi vsichni blazni a jedine on je letadlo).
Naposledy upravil S474N dne 11. 1. 2011 09:10, celkově upraveno 1

S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod neodhalitelny 10. 1. 2011 22:46

"Me se libi, jak tu pan "neodhalitelny" porada kazdemu "mimodek" podsouva to" - teto vete opravdu neroumim...
"...zajimave je, ze shodny.." - Tobe prijde zajimave ze dva lidi maji shodny nazor? Jeste pred nedavnem jste si tak nenotovali, asi ste potrebovali spolecneho "nepritele"...

Tehle nikamnevedouci diskuse s lidmi, kteri si mysli, ze vsechno vi nejlip, se uz nehodlam ucastnit, mejte se jak chcete, ja chtel jen upozornit na chovani lidi v AVOXu.
neodhalitelny
neodhalitelny
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka