Resis blbosti. Samozrejme, ze to nepozna, bankovky nejsou oznacene. Stejnetak nepozna, jestli televizi koupila mama nebo ty, pokud nemas verohodne svedky nebo fakturu na tve jmeno. Zaloz si ucet u banky a nech si na nej posilat posilat invalidni duchod a vloz si na nej jakoukoliv vetsi hotovost.
Jinak radeji res, jak to zaridit, aby k exekuci nedoslo.
Já mám všechny e-shopy na mámu, kdyby nastal nějaký problém, tak aby to mohla řešit. na co mít účet, když si ten důchod pak vyberu a budu ho mít doma a to jsem tam kde jsme byli
Tak mi poraď jak mám přinutit mámu, aby šla do práce. vydělala nějaké peníze a zaplatila dluhy.
Na co ucet? Abys nemel vsechno v hotovosti a exekutor nezabavil vsechny penize v hotovosti. Z uctu se da spousta veci platit bezhotovostne a penize vybirat jen v pripade potreby na konkretni veci. Samozrejme musis byt majitelem uctu a mama mit dispozicni pravo (ne spolumajitel).
Na reseni vasich rodinnych zalezitosti nemam, tohle je spis na odbornou pomoc.
to je pravda, že je pojišťovačka, ale v současné době se celý den válí doma na kanapi s flaškou rumu u pusy. Peníze na bankovním účtu dochází (chodí upomínky o různých subjektů). Tak je logické že mám strach a máma je ledově klidná (aby nebyla když je v lihu)
Nemusi mu otevrit nikdo, klidne se muze dotycny zamknout. Exekutor si privede s sebou zamecnika a tyto naklady pujdou samozrejme k tizi dluznika. Takze otevrit vyjde levneji. Pokud se bude jeste navic branit, tak i policii.