sraz finexpert - diskuse poté

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 27. 4. 2009 10:36

Tak jsme s jedním kolegou uvažovali o nějakém srazu diskusního fóra Finexpert - jaký byste na to měli názor? Kdo by chtěl přijít, kde by se to mělo konat (přiznám se, že jako typický Pražák preferuji někde v rámci civilizace (=v dosahu metra)), popř. máte někdo nějaké soukromé místečko co byste byli ochotni poskytnout (taková grilovačka na zahradě domu / firmy by byla ideální).
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod dalich 27. 4. 2009 10:58

Jako Ostravák preferuji také civilizaci, třeba na Hrčavě je krásně :mrgreen: Mě je to fuk, dostanu se (skoro) všude. Strategicky však bude efektivnější větší město, napadá mě Brno, Praha... Máte někdo tip na sponzora?
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Czulibrk 27. 4. 2009 11:27

To by byla velmi komorní akce... spíš bych to viděl na vyhrazený FinExpert stůl na další akci mBank (jestli ještě nějaká bude) :)
Olé!
Czulibrk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dalich 27. 4. 2009 11:55

Vidíš to černě. Prostě se sejdeme, dáme pivo, zanadáváme na bankovní poplatky a půjdem :mrgreen:
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Czulibrk 27. 4. 2009 12:06

Bankovní poplatky? A my nějaké platíme? :D
Olé!
Czulibrk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 27. 4. 2009 12:12

Pokud ti stačí spočítat počet produktů na prstech tak nikoliv, ovšem Dalich musí mít všechno co je na trhu :D
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod mikicz 27. 4. 2009 12:38

Jako skoro ostravák bych taky hlasoval spíš pro hrčavu, než Prahu...
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod Ruprecht001 27. 4. 2009 13:13

20 km za Prahou začíná Dálný Východ :-) Hlasuji proto pro středopupek světa.
Ruprecht001
Diskutér

Odeslat příspěvekod filip893 27. 4. 2009 13:25

Jako místo setkání navrhuji jakoukoliv obec v ČR s počtem obyvatel větším než 1mio. ;-)
What kind of operating system does it use?
It's... Vista!
We're going to die!
filip893
Diskutér

Odeslat příspěvekod dalich 27. 4. 2009 13:34

OK, tak zkusme něco vymyslet. Co třeba sraz v restauraci Mona Lisa? Je mezi hlavním nádražím v Praze a Václavákem, dobré ceny a dal by se rezervovovat koutek. A berou karty :mrgreen:

http://www.monalisa.cz/
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mikicz 27. 5. 2009 20:43

jak to dopadlo s tím srazem? byl? bude?
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod dalich 27. 5. 2009 23:47

mikicz píše:jak to dopadlo s tím srazem? byl? bude?

Patrik si zatím vegetí v Dominikánské republice, ale někdy v červnu by sraz mohl být ;)
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ruprecht001 28. 5. 2009 05:13

Tak už někdo nahoďte nějaké termíny a možná místa, ať je o čem se dohadovat... v červenci jedu na dovču zase já a myslím, že nejen já :-)
Ruprecht001
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 8. 6. 2009 01:15

Patrik už je zpátky :D

Když bude sraz někde v Praze rád přijdu (ale nejsem zrovna organizátor, tak kdo se toho ujme). Byl bych velmi vděčen za restauraci s nezlodějskými cenami za nealkoholické nápoje, neb pivo nepiju a pak za pití zaplatím víc než za jídlo, což mě jako kolenovrta celkem štve :(, ale přizpůsobím se.
Celkem se mi líbí http://www.hudebniklub.cz/, kdy po zaplacení vstupného 150 až 250 Kč (je to včetně hudební produkce) jsou jídla jen za 80 Kč a pití za 20 Kč, ale zatím jsem tam nebyl tak nemůžu hodnotit. A chápu, že country asi není to, co by zrovna každému vyhovovalo (mě osobně je to ale docela sympatická hudba).
Ale kolik lidí by vlastně vůbec mělo zájem přijít, abychom nakonec nezjistili, že se můžeme sejít u mě doma v garsonce :D
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod S474N 8. 6. 2009 06:24

PatrikChrz: spravne, vlitnes do Kauflandu nakoupil dvoulitrovky koly po 1,90 Kc a potom se z toho aspartamu v tom obsazenym doslova sjedem :mrgreen:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Další stránka