sraz finexpert - diskuse poté

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 8. 6. 2009 06:42

Jestli jsem to správně pochopil, tak pokud by byla cola podávána jako "cuba libre", tak by to nemělo vadit. Metanol by tak byl odbourán etanolem. Ovšem rum, co jsem si přivezl z dovolené na to obětovat nehodlám :D
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 8. 6. 2009 08:12

Netvrdils někdy, že alkohol nepiješ :-D?
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod Czulibrk 8. 6. 2009 08:33

Škoda, že jste se nerozhoupali dřív - mohli jste se sejít na některém z předvolebním mítinků. Pivo s gulášem za pár korun, popř. nějaké to vejce zcela zdarma...

Teď už snad jedině posezení u ranní kávy s možností výběru obnošeného šatstva, to vše zcela zdarma (čti "bez poplatků!") u Armády Spásy ČR.
Olé!
Czulibrk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mikicz 8. 6. 2009 09:49

Czulibrk: tak armáda spásy by byla jistě zajímavá zkušenost, protože myslím, že valná většina místních neviděla ani otevřené dveře k nim, natož aby byli uvnitř :D
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 8. 6. 2009 11:08

Tomáš Marný: Já nepiju pivo (hořký) a víno (kyselý). A taky si sám neotevřu láhev tvrdýho a jelikož obvykle sám jsem tak alkohol opravdu téměř nepiju. Ale na dovolené v DR jsem vyzkoušel celý nápojový lístek - když to bylo All inclusive, tak jim to tam přeci nenechám, že :D. I na rozloučenou když jsem čekal v recepci na odvoz jsem si dal 4 x coco loco :D
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod dalich 10. 6. 2009 21:30

S474N píše:PatrikChrz: spravne, vlitnes do Kauflandu nakoupil dvoulitrovky koly po 1,90 Kc a potom se z toho aspartamu v tom obsazenym doslova sjedem :mrgreen:

To je už lepší udělat sraz na stojáka před Kaufem, ne? A chlast kupovat nemusíme, napít se můžeme z jabčáku od bezďáků, co jsou před Kaufem :mrgreen:
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mikicz 26. 2. 2010 23:58

dalich: ok, a před kauflandem v ostravě, nebo v havířově?
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod veckoo 27. 2. 2010 00:48

Velmi dobrá restaurace Bredovský dvůr - http://bredovskydvur.unas.cz/uvod.htm
veckoo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 27. 2. 2010 06:27

Nemají tam cenu za nealko :(. Docela mě štve, že se rozmohl nešvar neuvěřitelně "natahovat" ceny na nealkoholické nápoje, běžně za litr coly (nebo jiných tzv. "softdrinks") zaplatíte kolem tří stovek a někde i víc. No a vzhledem k tomu, že já k večeři vypiju někde mezi jedním a dvěma litry, tak se mi to docela prodraží. Ani mi tolik nevadí cena jídla (jak prohlásil např. Polreich - za 50 Kč se opravdu slušné jídlo uvařit nedá), aspoň nemusí restaurace šetřit na surovinách nebo pečlivosti přípravy, ale chtít takové nehorázné peníze za něco, kde je minimální přidaná hodnota?
Tak si zatím dělám "sbírku" restaurací, kde mají tzv. "bezednou skleničku". Zatím vím jen o KFC a Ikea a pak jsou různé nabídky typu "jez až praskneš", např. http://www.zofingarden.cz/zofin/ a nedělní brunch v Mariotu na Floře za 495 Kč - více zde:
http://sefkuchar.abecedazahrady.cz/view ... ilit=jez+až+praskneš&sid=9df3fc43e7830e4d441494e5c5e4ebad
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Ruprecht001 27. 2. 2010 16:25

to veckoo: Noo.. nic moc. Sice na to, že jsou takřka na václaváku to není tak drahé, ale spíše bych doporučil Poštovní restauraci, je hned za rohem, nebo svého času se vyplatilo jít na oběd dolejc do jídelny KSČM :-D (pokud tam ještě funguje)
Ruprecht001
Diskutér

Odeslat příspěvekod veckoo 27. 2. 2010 18:16

Jo a k obědu u "Komančů" budou červený fazole, aby se dalo střílet po třídním nepříteli.
Dík za tip na tu poštovku, prověřím ...
veckoo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod libol 5. 3. 2010 14:40

Poštoní mohu jen doporučit - jediný problém na který jsem narazil byl - nacpáno až k prasknutí, takže je třeba hledat něco jiného
libol
Diskutér

Odeslat příspěvekod mikicz 31. 12. 2010 13:23

rok se s rokem sešel a máme tu opět návrh na to, udělat sraz finexpertu. Tentokrát bych vynechal diskuse na téma města a pokud ano, tak v Praze. Termín od února dál, podrobný termín je na diskusi, stejně jako místo. Kdo by měl předběžně zájem?
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod dalich 31. 12. 2010 13:39

Já jsem pro, možná bych to ještě spojil se srazem diskutujících na "svém" <reklama> fóru :) Praha je OK. Případně se můžeme domluvit někde na vlak s jídelním vozem :D
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 31. 12. 2010 13:41

dalich píše:Případně se můžeme domluvit někde na vlak s jídelním vozem :D

že ty si to chceš vyžehlit u ČD za ten poslední článek? :D

Jinak jsem navrhoval Mikimu, že kdyby nás bylo jen pár, tak klidně můžeme u mě. Ale to by bylo tak maximálně do 10 lidí, víc by se nás tam fakt nevešlo. V létě o něco víc (mám ještě balkon :D ).
PatrikChrz
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka