sraz finexpert - diskuse poté

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod fikyyy 6. 1. 2011 21:43

je nejaky limit od kolika prispevku az se hlasit? :)
fikyyy
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 6. 1. 2011 22:00

Ne. Proč by. Navíc ty se svými 459 příspěvky určitě nemusíš mít obavy :D
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 11. 1. 2011 21:40

Od příspěvků ne, ale od počtu účtů a kreditních karet :-D.
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod Rop 12. 1. 2011 12:34

10 bankovních účtů, 4 debetní karty, 0 kreditních ... jenom
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod fikyyy 12. 1. 2011 19:10

ucet jeden, debetky 2, kreditky 3 :)

Rop: koukam, konkurence dalicha :) to vsechno vyuzijes? :)
fikyyy
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 12. 1. 2011 19:24

Axa - 2 účty + karta (Visa electron); kartu využívám pro všechny platby v a do zahraničí včetně PayPal (počítá se i PayPal jako účet? :D )
Wüstenrot - 1 účet
mBank - mKonto + karta (Visa classic) + 4 x eMaxplus + 2 x eMax (1 karta byla, ale po úvahách o zpoplatnění zrušena) + kreditka (Visa Gold) - aktuálně vše minimální využití, za poslední měsíc jsem kreditkou utratil 5,90 (kupoval jsem hořčici) :D
Poštovní spořitelna - OÚZ + karta (Visa electron) + ČK (karta byla, ale po zpoplatnění zrušena) + vkladní knížka; výběry z bankomatů a platby nad 250 Kč téměř výhradně touto kartou
FIO - BÚ + FIOkonto + karta (Maestro); hlavní BÚ, využití karty minimální
ING - 1 účet; univerzální příjmový účet
MSD - SÚ + TV (2 letý, úrok 5,8 %, založen v září :D )
Unibon - BÚ + SÚ (obojí nevyužívané) + TV (3 letý, 6 %, založen v září :D )
MPÚ - 1 účet s výpovědní lhůtou (minimální zůstatek; při založení účtu jsem dostal mobil :D)

+ 4 smlouvy s devizovými společnostmi, aktuálně využíván pouze REOL

fikyyy: Dalich konkurenci nemá. Ani guvernér ČNB nezvládne všechny banky, kde má on účet, z hlavy vyjmenovat :D.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod fikyyy 12. 1. 2011 19:41

Patrik: heh, co na tech 5.80 rikala prodavacka? to bylo zrejmne kvuli tomu,aby Ti to nezaokrouhlili cash na 6, ze? :):)
fikyyy
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 12. 1. 2011 19:48

Co by říkala, nic. Byla ráda, že vyřešila problém s prodejem rozbaleného balíku toaletního papíru (zákazník přede mnou)
Samozřejmě :). Každý halíř dobrý ne?. I když na cenovce měli napsáno 5,50, takže ušetřená částka byla menší, než jsem čekal, ale neměl jsem to srdce se o těch 40 haléřů hádat, možná příště :D
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod fikyyy 12. 1. 2011 20:06

a co lidi ve fronte za tebou? :)
fikyyy
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 12. 1. 2011 20:17

Člověče tentokrát nic, bylo to už večer, asi byli unavený. Navíc to šlo rychle, takže žádný problém.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod fikyyy 12. 1. 2011 20:19

tojo, kdyz maji rychly pripojeni, je to kolikrat rychlejsi nez kdyz duchodci hledaj 20ku v drobnejch :)
fikyyy
Nadšenec

Odeslat příspěvekod magican 12. 1. 2011 20:51

Ke srazu: kdo by měl zájem o menší předsraz, tak se můžeme vesele sejít na členské schůzi MSD, která se bude konat 27.1.2011. Byl jsem posledně a jsem zvědav, jak bude vedení MSD hodnotit finanční výsledky za minulý rok, když se pobočka v Teplicích nakonec nekonala.

K účtům: vidím, že se 7 účty jsem spíš podměrečný :) nemluvě o kartách, které nevyužívám. (Vlastním 1 debetku k PS OÚZ). Nicméně pokud bude nabídnut nějaký další zajímavý účet... rozhodně u toho nebudu chybět.
magican
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mikicz 13. 1. 2011 09:45

cywe, ještě že jsem admin... jinak bych se svými 7 účty, 1 debetní a 0 kreditními kartami ani nemohl přijít...
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod ultima__ratio 13. 1. 2011 10:07

3 běžné účty, 17 spořících účtů, 1 debetní karta a 1 kreditní karta, můžu také přijít?
:D
ultima__ratio
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 13. 1. 2011 10:25

ultima__ratio: kdybys tam přišel tak bych snad přišel i já. Zrovna na tebe bych byl zvědav.:D
myšpulín
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka