sraz finexpert - diskuse poté

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod papshop 13. 1. 2011 22:37

:D
Vy mě neznáte, když se nase.u, ale až mě poznáte, to se teda budete divit.
papshop
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ultima__ratio 14. 1. 2011 06:01

mikicz píše:mission update: pokud to bude v malém počtu u Patrika, tak počítejte s tím, že večeře se neservíruje. Buď si něco doneste, nebo si objednejte dovoz jídla. Co se pitá týče bude pravděpodobně platit totéž. Předpokládám, že v tom případě by se nějaké pivo koupilo předem, ať je na začátek vychlazené než se vychladí donesené...

Aha, ..., tak to nejdu, já myslel, že nás Patrik zve a že tam bude mít pro nás přichystaný alespoň nějaký menší raut a že narazí soudek piva. 8-S
ultima__ratio
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 14. 1. 2011 08:53

Nejde o raut nejake firmy, ktera se snazi zapusobit na (i potencialni) zakazniky, nebo prodejni akci - ted me napadlo, ze bychom mohli pozvat Zeptera, ti jsou ochotni zdarma uvarit v ramci predvadeci akce ;-), jenze z prostorovych duvodu by to stejne neslo ;-(.
Jde o setkani lidi, kteri maji nejaky spolecny zajem a radi se poznaji a treba vymeni nejake ty zivotni zkusenosti.
Jak uz psal Miki, bude nejake to pivo a aspon jeden "panacek" se pro kazdeho taky najde. Pripravovat v mych "minipodminkach" nejake jidlo pro vic lidi fakt nejde, jeste tak muzu koupit par klobas a hodit je na gril.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod S474N 14. 1. 2011 08:59

A ty klobasky budou pro prichozi zdarma? :mrgreen:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 14. 1. 2011 09:06

PatrikChrz píše:aspon jeden "panacek" se pro kazdeho taky najde.

Co jsem před časem viděl nějaké fotky, tak by se pro každého klidně mohla najít celá flaška :D .
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 14. 1. 2011 09:30

S474N píše:A ty klobasky budou pro prichozi zdarma? :mrgreen:

Tak prece je nebudu prodavat, ne?
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod papshop 14. 1. 2011 09:53

Klobáska zdarma od Patrika? To bych si asi neměl nechat ujít, škoda, že fakt nestíhám.
papshop
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mikicz 14. 1. 2011 10:07

papshop: no tak s tebou jsem tam opravdu nepočítal a vidět tě tam by mě asi hodně dostalo :D
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod ultima__ratio 14. 1. 2011 10:15

Já klobasy zrovna moc nemusím a tvrdý alkohol také nee.
ultima__ratio
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 14. 1. 2011 10:35

ultima__ratio: neboj, pro tebe urcite Patrik v Penny nakoupi piskoty, presnidavku i krabici mleka.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod papshop 14. 1. 2011 10:39

mikicz píše:papshop: no tak s tebou jsem tam opravdu nepočítal a vidět tě tam by mě asi hodně dostalo :D

To bys asi nebyl sám :D
papshop
Nadšenec

Odeslat příspěvekod 4honza 14. 1. 2011 12:47

PatrikChrz píše:Nejde o raut nejake firmy, ktera se snazi zapusobit na (i potencialni) zakazniky, nebo prodejni akci - ted me napadlo, ze bychom mohli pozvat Zeptera, ti jsou ochotni zdarma uvarit v ramci predvadeci akce ;-), jenze z prostorovych duvodu by to stejne neslo ;-(.

To je super nápad! Jako úvodní show by to bylo skvělé - nemohl bys pozvat nějaké prodavače hrnců či vysavačů, v nejhorším případě alespoň ZFP, IFP či Eurofinancial. Na takovou show bych určitě přišel se i pobavit :D
4honza
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 14. 1. 2011 13:15

Jo, mohla by byt sranda, ale na tohle nemam prostory ;-(. Treba priste, kdyz se nekdo nabidne.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod papshop 14. 1. 2011 13:53

4honza píše:
PatrikChrz píše:Nejde o raut nejake firmy, ktera se snazi zapusobit na (i potencialni) zakazniky, nebo prodejni akci - ted me napadlo, ze bychom mohli pozvat Zeptera, ti jsou ochotni zdarma uvarit v ramci predvadeci akce ;-), jenze z prostorovych duvodu by to stejne neslo ;-(.

To je super nápad! Jako úvodní show by to bylo skvělé - nemohl bys pozvat nějaké prodavače hrnců či vysavačů, v nejhorším případě alespoň ZFP, IFP či Eurofinancial. Na takovou show bych určitě přišel se i pobavit :D

Nó tak pokud by se Vám někomu podařilo dostat na "předváděčku" všechny tyhle firmy najednou, tak to bych opravdu nemohl odolat. To bych si ujít nenechal.
papshop
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Rop 14. 1. 2011 15:56

17. 2.? Dobrá já se tedy hlásím ... nebyla by dobrá nějaká nekuřácká hospoda? přece jenom někde se najíst musím :-)
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka