Mám pár let nového zubaře, předtím jsem měl babu (zubařku). Od té doby co jsem u zubaře se výrazně zvýšila moje frekvence náštěv (oprávněně, mám tam kazy, vypadlé plomby atd.). Je to až podezřelé, začal jsem postupně podezřívat zubaře, jestli schválně neodvádí špatnou práci, abych tam musel častěji a on měl více pěnez od pojištovny... já ho nijak nevytrhnu, ale pokud by to tak dělal u více lidí, už by to zvýšení příjmů bylo asi dost na to, aby o tomhle min. uvažoval...
vede mě k tomu najednou vyšší frekvence návštěv a kazů u něj, celkově arogantnější přístup, způsob jakým to dělá (nerozumím tomu, ale baba byla o dost pečlivější, plombu xkrát z různých stran postupně zatlačila atd. byla jednoduše pečlivější, tenhle to tam snad jednou dvakrát zastrčí, ani nijak nezatlačí a hotovo... a v neposlední řadě na mě taky jednou vyjel, když jsem přišel že jsem byl objednaný na jindy a nepřišel jsem a že ještě tohle jednou a že jsme spolu skončily, že mu utíkají peníze, protože ten termín měl neobsazený... (s tímhle jsem se nikdy předtím nesetkal, aby takhle mluvil zubař a ne prodejce nemovitostí... a v neposlední řadě, taky platím o dost častěji a víc (x stovek často) než dříve...
Nechci být paranoidní ale setkali jste se v ČR s tímhle a myslíte že by některý doktor/zubař mohl být natolik velká svi... a hovado že by takto pacientům schválně škodil (špatně opravoval kazy/dával plomby tak, aby tam pacient musel za pár měsíců znovu?) aby se obohatil...?
Je to možné, jaké máte zkušenosti, nebo je to jen paranoia?