Jupuk píše:Mít jen tak pro jistotu v cajku auto, kanystry benzínu a dobře promyšleno, co si sebou vzít na cestu na západ není od věci. Teď to zní jako strašení, ale za rok?
To jsou kecy jen, vidis to i s covidem a vladou jak to bylo. Taky by ti kazdej rekl ze je to prece v Cine

Na zapad neni co rozmejslet, zalezi co vlastnis. Pokud nemam pozemek, byt, dum tak par veci ozelim a ty kramy pak casem koupim znova

a ze nebude tady mas ukazku co bude:
Tak je nazývána termobarická (vakuová) bomba, která je nejsilnější nejadernou pumou na světě.
Boje na Ukrajině se podle dostupných informací nevyvíjejí podle představ Vladimira Putina.
„Výsledky testů ukázaly, že nová vakuová bomba je stejně efektivní a silná jako ta jaderná,“
https://www.forum24.cz/rozzureny-putin- ... d=15582373novinky cz dnes informoval o aktivaci jadernych hlavic

Auto nutne nepotrebujes, jak ukazala situace tak cca 3 mesice to trvalo, za tu dobu bych i jako Ukrajinec byl davno i busem / vlakem nebo necim min v Nemecku

Pro me jen plus, klidne valka, protoze Nemecku bych mel okamzite na rok na azyl diky Nemeckym rodicum, babicce coz lze dohledat v archivech pod jejich original jmenem, kdyz ho vim. I presto bych tam netouzil jelikoz diky rodine moc Nemcinu nemusim.
-- 27. 2. 2022 15:22 --aaischa píše:a jako Čechy nás měly za stejnou kategorii jako Indové ukrajinci atd, občas blbý narážky atd a to byl velký korporát... Takze opravdu jen v nutném případě jinak s východním přízvukem určitě na západ moc né..
Zajmave, tohle jsem slysel taky od jednoho co umel i podnikat v IT a ma u nas firmu ze zil v DE a rikal to sami.
Presto kdyz jsem tam prijel, tak zle se nechovali, pozvali i na pivo.
Jenze tak to je vsude, stejne tak Cesi nemaj radi Ukrajinci i kdyz se ted tvari jaka jsou solidarita a pomoc.
Tady jsem byl toho i svedkem, mlady na ne volaj: bez domu, tady nejses doma... pani chtela volat v obchode policii.
Pro zapadni znime jim prej jako Polaci, alespon to me poucili znami. Irsku jses proste Polak

I tak ale pokud umis jazyk casem dobre, tak myslim ze neni tak tezke se zamestnat i na nejakou kancelarskou pozici. Porad lepsi nez zustat ve valce v robitem dome. To uz radeji nekde zivorit na ostrovech.
Horsi tedy pro lidi co tu vlastni dum / byt, i tak by po valce tezko dokazovali ze to bylo jejich, jelikoz dokumenty se ztrati viz valka v Bosne a zkusenosti