Adminum se timto omlouvam....ted k veci.
Dnes mi zavolal sef a sdelil mi nemilou zpravu,ze mu do firmy dorazil exekucni prikaz na muj plat.
Je to za pokutu z brezna 2005 ve vysi 300kc,pricemz exekuce(ty nesmyslne polozky mi vyjmenoval),penale plat exekutora a ostatni nesmysly za ty dva a pul roku cini 7500Kc

Co mi cetl tak je to od mestske policie a v te dobe jsem byl zamestnan u jine firmy.Pokuty platim kdyz uz jsou bud na miste nebo vcas slozenkou.Pamatuji si na pripad kdy mi prisla upominka po 1.5roce ale to bylo od statni policie.
Tahle pokuta byla ulozena mestskou policii a ani se nenamahali poslat upominku(dusuju se ze mi zadna neprisla...nejsem blazen abych ji vzal a vyhodil) a hned to dali exekutorovi.
Jsem smireny ze to budu muset zaplatit,resp. mi to firma strhne z platu,rad bych ale vedel zda onu upominku ma MP povinnost poslat ci nikoliv....
Priznavanm ze se mohlo stat ze jsem na pokutu zapomel a slozenku nekam zabordelil....jsem jenom clovek,ale alespon jednu poslat mohli....tohle mi neprijde fer.
Na zaver jeste poprosim ty kteri bud maji zkusenost jako ja nebo se v tehle vecech vyznaji.
Je v tomto pripade nejaka promlceci lhuta(je to skoro 2.5roku)...protoze pohybuji ze by byla moznost odvolani.
Zeptal bych se primo one instituce ale na ex. prikazu samozrejme jakykoliv kontakt chybi.Jeste ho nemam v ruce,sef mi ho pozitri priveze az bude mit cestu ale ani on tam zadny kontakt nenasel.
Diky vsem kteri se ozvou nebo maji stejne nemilou zkusenost a poradi...me to potkalo poprve.