No nevim, prase byl spis ten "poradce", ktery danou smlouvu pred par lety "vylepsil" tim, ze urok ze sporeni je aktualne 2%
Limity někde jsou a někde nejsou a nebo nebudou
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
No nevim, prase byl spis ten "poradce", ktery danou smlouvu pred par lety "vylepsil" tim, ze urok ze sporeni je aktualne 2%
Zdibrid píše:jen tak pro zajímavost co jsem našel ve VOP Wüstenrotu § 7, odst 5:
"Wüstenrot je oprávněn účtovat účastníkovi úhradu za výpověď smlouvy dle Sazebníku platného v době učinění návrhu na ukončení smlouvy. Zaplacená úhrada za uzavření smlouvy se nevrací."
Takže až se soudruhům bude zdát, že mají malý zisk, tak jim v podstatě nic nebrání aby zavedli další poplatek.Myslel jsem, že tyto nešvary už vymizely v souvislosti s aférami kolem poplatků za "úrokové zvýhodnění" či jak se ta lumpárna jmenovala.
SocPredator píše:Nebyl bych tak paranoidní. Tahle položka se v sazebníku nemění a nejde o spořitelnu, která by si mohla dovolit tento poplatek zvednout. Mají ho všechny stejný - 0,5% z CČ.
SocPredator píše:Dále: Kolikrát jste rušil smlouvu o SS? Já jednou a zrovna Wustenrot mi vyplatil peníze do týdne. Buřinka by vás dusila celou výpovědní dobu i kdybyste tam měl 5% úrok z úspor
Zdibrid píše:Pokud vím tak zatím žádný takový poplatek neexistuje (mám na mysli výpověď po uplynutí vázací doby)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků