Prosím o radu ohledně zrušení adresy trvalého pobytu.Delší dobu bydlím v podnájmu a mám samozřejmě plně vyřešenou korenpodenci s úřady a institucemi a to přímo uvedenou kontaktní adresou a službou přeposílání na České poště.Poplatky za odpad řádně platím jak v místě tr.bydliště tak v podnájmu.Nyní mi přišlo oznámení o zahájení zrušení údaje trvalého pobytu.Podotýkám, že k tomu nejsou důvodné pochybnosti,protože se jedná o zánik nájmu.
Mě se hlavně jedná fakt, že si nemám kde nahlásit místo trvalého bydliště.V podnájmu to nejde a u příbuzných také ne.Počítám, že mi bude přidělena úřední adresa schodná s adresou městského úřadu.Problém je, že tato adresa na OP nebude působit příliš důvěryhodně.To mají většinou bezdomovci a problémoví lidé ne?Plánuji si vzít hypotéku nebo úvěr ze SS a dost se bojím zamítnutí.Jinak mám dobrou platební morálku včetně bonity.
Ignorovat
výzvu městského úřadu a tak si nechat OP do konce platnosti nepovažuji za ideální řešení, protože mám povinnost ze dostavit a předložit průkaz totožnosti.(kde mi zřejmě na místě ustřihnout růžek).Má někdo podobné zkušenosti.Děkuji