Mrusnok píše:No to psal ripper6 ten článek.
Já jako jen obyčejný soudní asistent jsem pod tíhou (jen) sedmiciferné hypotéky.
Ten clanek je drsnej
Ja ho nepsal a uz vubec bych nechodil takhle a neresil byty na hypo, ani ten kamos to nedelal. Pro informaci ja bydleni mam za 6500kc byt 2+kk mesicne plus to co projedu (plyn, elektro).
Koupit hypo v centru, tak to bych se asi poradne prohnul.
To spis odpovidalo na kamose, ten zije na Vinohradech, ma to jen pokojicek za 5500 mesicne, pada mu tam teda omitka na hlavu, je to stary a ma tam dalsi dva spolubydlici (ty kluci teda jezdej casto pryc vek tak 28-35 let).
Rikal jen, jo tak at me poradi, kde sezenu hypoteku abych platil podobne 5500 - 8000kc a aby to bylo centrum, ne nekde mimo a nebo ala Zabehlice + do toho naprat x dalsich tisic jen s rekonstrukci. Navic nevim jaky budou kde spolubydlici, pokud to jednou koupis, budou tam problemy tak tezko reknes hned papa tady me vadi. Neznam tam dobre lidi, nevis jaky to tam.
7500kc mesicne to je docela dost kdyz to ma asi nejakej pokojicek
-- 9. 10. 2017 14:32 --Jack111 píše:outlier: Ten článek mi připadá jako vycucaný z prstu. Ne kvůli tomu, co se tam píše o bytech, ale kvůli té omáčce kolem. Co si pak myslet o zbytku článku?
Ve 30 letech, se solidním postavením manažera. poučený příběhem zkušenějších a starších kolegů (...) pod tíhou závazků a osmiciferných hypoték. A dál se dočteme, že frajer bydlí s kamarádem.
Neco ale na tom pravdy je, je hezky ze maj vysokej plat, ale hromada tech lidi setrej hodne a utikaj z prace do prace aby vubec tech x let dali hypo!!!
To me vypravel prave ten kamos, maj kolem nej lidi hypo, deti, auto ale ze drsne setri a rekne mu ty se mas, moc jsi kam chces jet... to ja bych uz na to nemel a hrozne setri. Mu to sami kolegove rikaj.