No mě to přijde divné...
Četl jsem i v několika letácích a článcích od realitek (min. tam kde se dívám já (na dané regiony) že i realitky říkali že cena vzrostla moc rychle o velkou částa a že situace je neudržitelná... a pokud i realitky říkají že ceny spíše klesnou tak (což by neměli aby nepřicházeli o zakázky), tak to už je něco podle mě... (a předpokládal bych že je tedy nejvěšší čas na korekci)...?
Plus jak snad každý tady ví, ekonomika se chová cyklicky a posledn krize byla kdy? 2007-2008? V usa...? To je skoro 10 let a nejvyšší čas na další korekci... (byt pravda, k nám to minule dorazilo se zpožděním 1-2 rokou)... ALe pokud bude mít VELKE problémy např. euro nebo evropská unie tak by i v ČR byla ta krize hned a ne až s takovým zpožděním...
Předminulá krize byla 2001, potom 2007-2008 (po 6-7) letech, a teďka tu máme období 9-10 let od minulé krize a zatím stále nic... Takže by to měla přijít "každým dnem"

...
tak nevím no jestli koupit nebo jít tak na rok do nájmu... (já bych to taky nekupoval na vždy, ale tak na max 5 let a potom bych měl mít dost peněz na lepší byt/dům), takže bych to chtěl prodat.