od tomasvlasak 23. 10. 2018 20:39
jak jsem již psal, tak v této oblasti dělám pro zprostředkovatelskou firmu a mám záběr na téměř všechny stavební spořitelny (RSTS, Buřinku, Modrou Pyramidu a Wüstenrot - nedělám pouze ČMSS)
na rovinu říkám, že pokud poradce dá z vlastní vůle pro klienta nulový poplatek, tak má provizi 0 Kč. Pokud se jedná o vyhlášenou akci stavební spořitelny (Buřinka pro děti, Modrá Pyramida pro nové klienty atd.), tak má klient založení zdarma a poradci provizi zůstává.
Jakým způsobem se někomu podařilo získat dálniční známku + založení bez poplatku, to mi zůstává záhadou, ale je možné, že pokud to byl člověk pracující pouze pro jedinou stavební spořitelnu nucený plnit nesmyslné plány, tak pak jedině byl asi ochotný uzavřít smlouvu i za těchto podmínek, nicméně já žádné úplatky za uzavření smlouvy nabízet ani nesmím (jako třeba zde zmiňovanou dálniční známku, 500 kč atd.)
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.