golem finance

Stavební spoření, hypoteční, překlenovací a jiné úvěry, normy a předpisy

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod DENIS_B 24. 8. 2006 23:48

Máte ,prosím,nějaké zkušenosti s poskytováním úvěru přes Golem finance? Mimo jejich stránek jsme žádné informace, ani názory o této společnosti nenašli. Jejich nabídka je zajímavá, ale jaká je"konečná" cena za jejich služby?
DENIS_B
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Petra Tesařová 30. 8. 2006 21:38

Já u nich nebyla, ale tuto firmu navštívil můj kolega. Také o nich nikde nic nenašel (je to úplně nová firma), a tak to zkusil osobně. Personál byl prý vcelku ochotný, ale tahle firma na rozdíl od podobných firem nenabízí hypotéky všech bank a neumí garantovat sazby. :cry: Respektive po telefonu toho naslibovali, ale když chtěl kolega záruku určité sazby, tak se cukali. Myslím ale, že za své služby nic nechtěli. Nakonec má úvěr od Hypo Servisu a je v pohodě (taky zdarma). Teda aspoň to říká...
Petra Tesařová
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod divxfan 27. 3. 2008 13:23

dneska jsem byl v golem finance. mám z nich jen ty nejlepší dojmy - sice jsem byl na pobočce v praze, ale mají prý síť po celé republice a jejich pracovníci jsou soustavně školení, aby dokázali uspokojit kohokoliv. uvedené informace už dávno nebudou pravdivé, protože smlouva je se všemi bankami (i těmi malými) na trhu a naopak se dá dostat ještě pod jejich procentuelní úroveň. obvykle je jimi ale bohužel propagována taková výše úroku, na kterou se běžný smrtelník nedostane. to jen na vysvětlenou. ale zpět ke golemům - nejvíc oceňuji, že mě to nic nestojí a s trochou nadsázky se dá říct, že podpisem smlouvy teprve vše začíná, neboť člověk má oporu v "osobním makléři", na kterého se může kdykolvi během čerpání hypošky obrátit a řešit s ním třeba přesun půjčky pod jinou banku atp. ačkoliv o hypotékách docela dost vím, protože se o ně zajímám, překvapily mě znalosti makléře, nabídku všech bank měl perfektně zmáknutou a dokázal řešit i různé nestandardní požadavky. tož tak, sám za sebe můžu golem jenom doporučit :)
divxfan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jhorak 28. 1. 2009 12:40

Mam stejne zkusenosti jako divxfan, 100% spokojenost! Resili jsme hypoteku ted v lete, bylo to silene nakvap, protoze prodavajici potrebovali penize na koupi jineho bytu. Pani od golem finance nam pomahala jednat s realitkou, s odhadcem i s bankou, poradila nam, co si mame sehnat a pripravit predem, aby nedochazelo ke zdrzeni. I pres sibenicni terminy se vse stihlo, navic s docela rozumnou urokovou sazbou. Kdyz se na to divam zpetne, sam bych to nikdy nestihl vyridit v terminu.
jhorak
Kolemjdoucí